Garlic

سیر، به طور گسترده به عنوان طعم دهنده در غذا استفاده می شود ، اما همچنین در طول تاریخ باستان و مدرن به عنوان دارویی مورد استفاده قرار گرفته است. سیر برای پیشگیری و درمان طیف گسترده ای از شرایط و بیماری ها استفاده می شود.سیرتازه وقتی قبل از رسیدن کامل چیده شود شکل و شمایلی شبیه به پیازچه و عطر و طعمی میلایم تر از سیر رسیده دارد.

✅ترکیبات فعال موجود در سیر می‌تواند پلاک‌ها را از دیواره شریان‌ها حذف کند، سطح فشار خون را پایین بیاورد، میزان کلسترول را کم کند و به‌صورت کلی، تمام سیستم قلبی و عروقی‌تان را قوی‌تر کند.

✅سیر را می‌توان در انواع غذاها به سادگی مورد استفاده قرار داد، حتی می‌توان آن را به‌صورت خام یا عصاره مصرف کرد.

 

فواید فوق العاده مصرف سیر

  1. سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی بسیار قوی و مؤثر است.
  2. بالا رفتن فشار خون را کم و گردش خون را منظم می کند و مانع بروز مشکلات قلبی می شود.
  3. مصرف روزانه سیر، کبد و مثانه را تحریک کرده و کبد را از سموم پاکسازی می کند.
  4. سیر بدن را از وجود انواع انگل ها و کرم ها پاکسازی کرده و مانع ابتلا به دیابت می شود.
  5. جلوگیری از سرطان روده بزرگ و معده
  6. جلوگیری از سرماخوردگی
  7. دارای خواص ضد التهابی
  8. بهبود عملکرد ورزشی
  9. مبارزه با انواع خاصی از قارچ ها و باکتری ها
  10. پیشگیری از بیماری آلزایمر و فراموشی
  11. سلامت استخوان ها
  12. پیشگیری از چاقی
  13.  تقویت حافظه

 

با مصرف روزانه این ماده غذایی خوش عطر و طعم، بدن خودتان را در برابر بیماری ها مقاوم کنید و علاو هبر این سیر از ریزش موها جلوگیری می کند.در سیر عنصر طبیعی به نام سلنویم وجود دارد که ویتامینE لازم برای موهای تان را تامین می کند.همین خاصیت از شکستگی و آسیب دیدگی احتمالی موها پیشگیری می کند.

 

سیر فوق العادست اما نباید درچند مورد مصرف شود:

👈🏻 داروی ضد انعقاد خون
👈🏻 داروهای کبدی
👈🏻 حساسیت های معده
👈🏻 بارداری
👈🏻 فشارخون

 

🥂سیر، تحریک‌کننده ای قدرتمند!

👈🏻افزایش گردش خون در ارگان‌های تناسـلی
👈🏻بهبود نعـوظ
👈🏻محرک عصبی و جنسی
👈🏻حاوی آلیسین و ضد کلسترول
👈🏻کاهش سموم ناشی از دود سیگار

‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

🔰 چرا باید هنگام سرماخوردگی سیر بخوریم؟

✅سیر دارای خواص بی‌شماری است. از این ماده غذایی، قرن‌های متمادی برای درمان انواع بیماری‌ها استفاده شده و خواص ضدمیکروبی، ضدویروسی و ضدقارچ دارد. سیر به تقویت سیستم ایمنی بدن هم کمک می‌کند. تعداد پژوهش‌های اندکی حاکی از اثرگذاری سیر بر درمان سرماخوردگی و آنفولانزا بوده‌اند. اما به هر حال برخی از مطالعات نیز اثربخشی این ماده را در درمان بیماری‌های نام‌برده تأیید کرده‌اند.

📌بنا به یک پژوهش، افرادی که بیشتر از سیر مصرف می‌کنند، کمتر از دیگران بیمار می‌شوند. در این مطالعه، گروهی که سیر مصرف می‌کردند تا ۷۰ درصد کمتر از گروه دیگری از افراد تحت پژوهش که فقط دارونما استفاده می‌کردند، به بیماری دچار شده بودند. این افراد در صورت ابتلا به بیماری هم به‌طور متوسط ۳.۵ روز سریع‌تر از گروه دیگر بهبود پیدا می‌کردند.

✅تحقیقاتی هم وجود دارد که نشان می‌دهند مصرف سیر و مکمل‌های عصاره سیر کهنه باعث تقویت سیستم ایمنی و بهبود سریع‌تر آنفولانزا و سرماخوردگی می‌شود. اضافه کردن این ماده غذایی به آبگوشت و سوپ هم طعم آنها را بهبود می‌بخشد و هم به افزایش خواص درمانی این غذاها کمک می‌کند.

 

چرا سیر باعث چربی_سوزی می شود؟

سیر، توانایی تجزیه چربی و افزایش متابولیسم را دارد. افرادی که چربی بیشتری در بدن‌شان دارند معمولا دارای سرعت سوخت و ساز پایین‌تری نسبت به افراد عضلانی هستند. سرعت متابولیسم یک فرد تعیین می‌کند که بدن او کالری‌ها را چقدر مؤثر می‌سوزاند.

در حالیکه کالری‌ها سوختی که بدن برای تولید انرژی نیاز دارد را فراهم می‌کنند، کالری‌های باقی مانده به دلیل متابولیسم کند، به چربی تبدیل می‌شوند و در بدن باقی می‌مانند.

با این‌حال خوردن سیر به کاهش چربی‌های ناسالم در خون که به منجر به سطوح بالای کلسترول می‌شوند، کمک می‌کند. سیر همچنین در کاهش چربی در سلول‌های چربی بدن نیز مؤثر است. روغن‌های موجود در سیر، حرکت دودی که چربی را شل کرده و به دفع آن از بدن شما کمک می‌کند را افزایش می‌دهند.

به علاوه، خوردن این ماده غذایی درجه حرارت بدن شما را افزایش داده و به تحریک توانایی بدن شما برای سوزاندن چربی به طور مؤثرتر کمک می‌کند. اگر درجه حرارت بدن شما شروع به پایین آمدن کند، بد‌ن‌تان با ذخیره کردن چربی برای کمک به افزایش دوباره درجه حرارت، واکنش نشان می‌دهد.

 

جالب است بدانید

سیرترشی طبق نظرات متخصصان طب سنتی برای همه مزاج‌ها توصیه می‌شود و سیر ترشی ۷ ساله به دلیل خاصیت فراوانی که دارد در درمان بسیاری از بیماری‌ها موثر است!

👈 خونساز و مصفای خون

👈 مفتح عروق کرونر قلبی و عروق مغزیست

👈 هضم‌کننده غذا‌های سنگین

👈 دفع‌کننده سنگ کیسه صفرا

👈 کاهنده چربی کلسترول خون

👈 ضدعفونی‌کننده محیط معده

👈 پاکسازی‌کننده خون و کبد

از آنجایی که سیر خواص فراوانی را شامل می باشد ولی به دلیل بوی بدی که دهان میگیرد زیاد مورد استفاده قرار نمیگیرد.هزاران سال است که اعتقاد به خاصیت سیر به‌ویژه خواص دارویی سیر وجود دارد، ما اکنون علم تأیید این خواص را داریم.

هر گیاهی و یا ماده ای خواص مفید درمانی و در کنار آن مضرات احتمالی نیز دارد. این ماده غذایی نیز از این قاعده مستثناء نیست و باید به شناخت خواص درمانی سیر و مضرات احتمالی آن واقف باشیم تا بتوانیم از آن بهترین استفاده را بکنیم. هر رژیم سالم اگر حاوی مقدار مناسبی سیر باشد می تواند از خواص درمانی سیر نهایت استفاده را بکند.


بیشتر بخوانید:

فواید بی نظیر لوبیا برای ورزشکاران و بدنسازان

تخم مرغ و فواید بی شمار آن

خاکشیر و خواص بی نظیر آن

بهترین درمان سرما خوردگی


 

 

 

 

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید