تغذیه و سلامت

خوراکی هایی که باید از خوردن آنها پرهیز کرد !!!

ضرر های خوردن گوشت

برخی مواد غذایی را با دقت مصرف کنید

گوشت قرمز، گوشت پرنده و ماهی : همه گوشتها چربی اشباع شده دارند، به ویژه گوشت قرمز و گوشت پرندگان .حتی بیشتر چربی ماهی نیز اشباع شده است . ضرر های خوردن گوشت هدف این مقاله است که در ادامه با آن آشنا میشویم

همه گوشتها کلسترول دارند و این ماده در بخش کم چرب گوشت گرد آمده است .حتی کم چربترین گوشتها، کلسترول دارند.

این سخن جنبه نظری ندارد .پژوهشگران افرادی را که فقط گوشت بدون چربی می خورند با گیاهخواران مقایسه کرده اند .

برتری مهمی که گیاهخواران داشته اند، پایین بودن میزان کلسترول و احتمال خطر کمتر مشکل قلبی در آنها بوده است. افرادی که بیماری قلبی دارند و هنوز خوردن ،بررسیهای چندی نشان داده گوشت بدون چربی، مرغ و ماهی را دنبال می کنند، بیماری آنها اندک اندک رو به وخامت می رود .

تولید کنندگان فرآورده های حیوانی، برای فروش محصولات خود ادعا می کنند که این محصولات سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی هستند .اما حقیقت این است که این مواد زندگی بخش، به گونهسالمتری در گیاهان هم یافت می شوند .

پروتئین گوشت بیش از اندازۀ نیاز است که باعث کم شدن کلسیم استخوانها و افزایش بیماریهای کلیوی می شود

 

گوشت و خطر بروز سرطان

حتی خطر بروز برخی از سرطانها را افزایش می دهد. اندازۀ ویتامین گوشت در برابر فراوانی چربی حیوانی و کلسترول آن، ارزش خود را از دست می دهد .

پژوهشگران دانشگاه ایالتی بوفالوی نیویورک دریافتند که گرچه گوشت ویتامین A دارد و این ویتامین مادۀ شیمیایی است که تصور می رود علیه برخی سرطانها مانند سرطان مری و ریه نقش محافظتی داشته باشد اما کسانی که گوشت می خورند با خطر گرفتاری بیشتر به سرطان روبرو هستند شکلی از ویتامین A که در گوشت یافت می شود، برخی از ویژگیهای بتاکاروتن را ندارد .

از سوی دیگر چربی گوشت و نبودن الیاف در آن، خطر ابتلای به سرطان را افزایش می دهد .

نتیجه گیری پایانی پژوهشگران این است که گوشت با وجود داشتن ویتامین و مواد معدنی، در عمل خطر ابتلای به سرطان را نه تنها کاهش نمی دهد بلکه احتمال این خطر را افزایش می دهد. ، گاو، بدن ما برای ساختار ماهیچه ها نیازی به گوشت حیوانات دیگر ندارد .

فیل اسب و گوریل نیروی فراوان و قدرت ماهیچه های حجیم خود را با خوردن خوراکیهای ، گیاهان به دست می آورند .


برنامه غذایی برای کمبود آهن و کم خونی


گوشت مرغ و ماهی

گمان نکنید که گوشت مرغ و ماهی خوراکی های سالمی هستند .کلسترول گوشت مرغ به اندازۀ گوشت گاو و چربی آن تنها اندکی کمتر از چربی گوشت گاو است ۳ مرغ بسته بندی شده ای که در یخچال فروشگاههاست، یک عدد آن باکتری زندۀ سالمونلا دارد که می تواند بیماریی شبیه آنفلوانزا پدید آورد .گذشته از اینکه عامل هزاران مرگ در سال است.

 

آنتی بیوتیک ها در گوشت=فاجعه جهانی

سالانه در حدود ۲۵ میلیون تن آنتی بیوتیک در جهان برای چهار پایان مصرف می شود که در بسیاری موارد هدف اولیه افزایش رشد آنها می باشد .

این مقدار  نزدیک به ۸ برابر مقداری است که توسط پزشکان برای انسانها تجویز می شود حتی اگر این کار کاملاً قانونی باشد، نهایتاً منجر به انتخاب باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک شده و بر میزان وخامت فاجعه جهانی بیماریهای مقاوم به درمان، بیش از پیش افزوده می شود .

مصرف گوشتهای آلوده به این آنتی بیوتیکها، خطر ابتلا به بیماریهایی را که پزشکان قادر به درمان آنها نیستند را افزایش می دهد.

مشکل آلودگی ماهی، به امر بسیار جدیی تبدیل شده است .برای مثال ماده ای شیمیایی به نام PCB را می توان نام برد که در صنایع الکتریکی، مایعات هیدرولیکی و صنایع کاغذ کاربن سازی از آن استفاده می شود و پسماند آن چون این پسماندها به ، موجب آلودگی آب ها و آبزیان از جمله ماهی می شود فاضلاب و رودخانه ها ریخته می شود .

هنگامی که شما ماهی آلوده به این ماده را می خورید، این مادۀ سمی در بدن شما جمع می شود و در آنجا می ماند . ارتباط ویژه ای بین این ماده و سرطان یافت شده است .همچنین می تواند در رشد جنین اثر کاملاً بدی بگذارد ۴۳% ماهی های آزاد ۵۰٪ ماهی های سفید و ۲۵٪ شمشیر ماهی ها گزارش شده است.

ضرر های خوردن گوشت

ضرر های خوردن گوشت

جیوه در ماهی ها

مشکل آفرینی دیگر خوردن ماهی، جیوه ای است که در آب های رودخانه ها و اقیانوسها یافت می شود و مشخص شده که در بدن۹۰٪ اره ماهی وجود دارد.

تا آن حد که در یک کنسرو این ماهی ۱۵ میکرو گرم جیوه میتوان یافت گوشت ماهی حتی مواد حشره کش را به اندازۀ زیادی جذب می کند.

 

چرا ماهیها تا این حد آلوده هستند؟

ضرر های خوردن گوشت

ماهیها در رودخانه ها، دریاها و اقیانوس هایی که بر اثر سرازیر شدن فاضلابها آلوده می شوند، زندگی می کنند .آلودگیها از طریق سموم دفع آفات گیاهی گرفته تا فضولات شهرها و کارخانه ها به رودخانه ها و سرانجام به اقیانوسها سرازیر می شوند .

گاه این آلودگیها از راه آبششها وارد بدن ماهیها می شوند و از آنجا که ماهیها گوشتخوارند، آلودگیهای ماهیهای کوچکتر به بدن ماهیهای بزرگتر منتقل می شود و برخی ماهیها با مهاجرت خود این آلودگیها را از نقطه ای به نقطه دیگر به ارمغان می برند.

همان گونه که پیش از این هم اشاره شد، ماهیها آلودگی باکتریایی را نیز از آب های آلوده با خود به انبارهای فروشگاهها منتقل می کنند .بررسیها نشان داده که نزدیک  ۴۰٪ از ماهیها قبل از رسیدن به فروشگاهها و فروش، به علت آلودگی فاسد می شوند.

 

همه ماهیها کلسترول و چربی از جمله چربی اشباع شده دارند .روغن ماهی که در گذشته سودمند می نمود، اکنون معلوم شده که در عمل باعث درست شدن رادیکالهای آزاد بیشتر می شود و خطر ابتلای به سرطان را افزایش می دهد.


مطالب مفید برای شما:

مزایای سلامتی آب چغندر

غذاهای سبز سالم به کاهش وزن کمک می کنند یا نه؟

۱۰ مزایای قدرتمند سلامتی جعفری که هرگز از آن مطلع نبودید


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *