ماهی جزو سالم ترین غذاهای کره زمین است.
این ماده با مواد مغذی مهمی مانند پروتئین و ویتامین D پر شده است.
ماهی همچنین منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای بدن و مغز شما فوق العاده مهم هستند.
در اینجا ۱۱ فایده سلامتی خوردن ماهی وجود دارد که با تحقیقات پشتیبانی می شوند.
۱٫ از نظر مواد مغذی حاوی مواد مغذی مهم است
ماهی پر از مواد مغذی زیادی است که اکثر افراد از آن کمبود دارند.
این شامل پروتئین با کیفیت بالا ، ید و انواع ویتامین ها و مواد معدنی است.
گونههای چرب گاهی از نظر سلامتی در نظر گرفته می شوند. به این دلیل است که ماهی های چرب از جمله ماهی قزل آلا ، ماهی قزل آلا ، ساردین ، ماهی تن و ماهی خال مخالی از نظر مواد مغذی مبتنی بر چربی بیشتر هستند.
این شامل ویتامین D ، یک ماده مغذی محلول در چربی است که بسیاری از افراد فاقد آن هستند.
ماهی های چرب همچنین دارای اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که برای عملکرد بهینه بدن و مغز بسیار مهم هستند و به شدت با کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها در ارتباط هستند.
برای رفع نیازهای امگا ۳ ، خوردن ماهی چرب حداقل یک یا دو بار در هفته توصیه می شود. اگر یک وگان هستید ، مکمل های امگا ۳ ساخته شده از میکرو جلبک ها را انتخاب کنید.
۲٫ ممکن است خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد
سکته های قلبی و سکته های مغزی دو علت اصلی مرگ زودرس در جهان هستند
ماهی یکی از غذاهای سالم قلبی است که می توانید بخورید.
با کمال تعجب ، بسیاری از مطالعات بزرگ مشاهده ای نشان می دهند که افرادی که به طور مرتب ماهی می خورند ، خطر ابتلا به سکته های قلبی ، سکته های مغزی و مرگ ناشی از بیماری های قلبی کمتر دارند
در یک مطالعه بیش از ۴۰۰۰۰ مرد در ایالات متحده ، کسانی که به طور مرتب یک یا چند وعده ماهی در هفته می خورند ، ۱۵٪ خطر ابتلا به بیماری های قلبی را داشتند
محققان بر این باورند که انواع چربی ماهی به دلیل دارا بودن اسید چرب امگا ۳ برای سلامتی قلب حتی بیشتر مفید است.