تغذیه و سلامت

مزایای بادمجان و تاثیر آن در کاهش قندخون

بادمجان

بادمجان ها ، که با نام های گیاهان بابونه نیز شناخته می شوند ، متعلق به خانواده گیاهان شبانه هستند و در بسیاری از غذاهای مختلف در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرند.

اگرچه اغلب به عنوان یک سبزی مورد توجه قرار می گیرند ، اما از نظر فنی میوه ای هستند ، زیرا از گیاه گلدار رشد می کنند و دارای دانه هستند.

انواع زیادی وجود دارد که از نظر اندازه و رنگ متفاوت هستند. و در حالی که بادمجان ها با پوست بنفش عمیق رایج هستند ، می توانند به رنگ قرمز ، سبز یا حتی سیاه باشند .

علاوه بر اینکه یک بافت منحصر به فرد و عطر و طعم ملایم را به دستور العمل ها می بخشد ، بادمجان میزبان فواید بالقوه سلامتی است.

این مقاله نگاهی عمیق در فواید سلامتی بادمجان دارد.

 

۱٫ سرشار از بسیاری ازمواد مغذی

بادمجان ها یک ماده غذایی مغذی هستند ، به این معنی که مقدار کمی ویتامین ، مواد معدنی و فیبر در کالری کمی دارند.

یک فنجان (۸۲ گرم) بادمجان خام حاوی مواد مغذی زیر است :

  • کالری: ۲۰
  • کربوهیدرات: ۵ گرم
  • فیبر: ۳ گرم
  • پروتئین: ۱ گرم
  • منگنز: ۱۰٪
  • فولات: ۵٪
  • پتاسیم: ۵٪
  • ویتامین K: 4٪
  • ویتامین C: 3٪

بادمجان ها مقادیر کمی مواد مغذی دیگر از جمله نیاسین ، منیزیم و مس نیز دارند.

 

خلاصه: بادمجان مقدار کمی از فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی را در کمی کالری فراهم می کند.

۲٫ از نظر آنتی اکسیدان ها زیاد است

علاوه بر داشتن انواع ویتامین ها و مواد معدنی ، بادمجان ها به تعداد زیادی آنتی اکسیدان می بالند.

آنتی اکسیدان ها موادی هستند که بدن را از آسیب های ناشی از مواد مضر شناخته شده به عنوان رادیکال های آزاد محافظت می کنند .

مطالعات نشان داده اند که آنتی اکسیدان ها می توانند به جلوگیری از بسیاری از انواع بیماری های مزمن ، مانند بیماری های قلبی و سرطان کمک کنند.

بادمجان ها به ویژه از نظر آنتوسیانین ها غنی هستند ، نوعی رنگدانه با خاصیت آنتی اکسیدانی که عامل رنگ پر جنب و جوش آنها است.

به ویژه ، آنتوسیانین موجود در بادمجان به نام نسونین به ویژه مفید است.

در واقع ، چندین آزمایش لوله آزمایش تأیید کرده اند که این ماده در محافظت از سلولها در برابر صدمه در برابر رادیکالهای آزاد مضر مؤثر است.

خلاصه:
بادمجان ها از نظر آنتوسیانین زیاد هستند ، 
رنگدانه ای با خاصیت آنتی اکسیدانی است که می تواند در برابر آسیب سلولی محافظت کند.

۳٫ ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد

به لطف محتوای آنتی اکسیدانی آنها ، برخی از مطالعات نشان می دهند که بادمجان ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک کند.

در یک مطالعه ، به خرگوشهای دارای کلسترول بالا ۰٫۳ اونس (۱۰ میلی لیتر) آب بادمجان روزانه به مدت دو هفته داده شد.

در پایان مطالعه ، آنها سطح كلسترول LDL و تری گلیسیرید پایین تر داشتند ، دو نشانگر خون كه می تواند منجر به افزایش خطر بیماری قلبی هنگام بالا رفتن شود .

مطالعات دیگر نشان داده اند که ممکن است بادمجان ها اثر محافظتی بر روی قلب داشته باشند.

در یک مطالعه ، حیوانات به مدت ۳۰ روز بادمجان خام یا کبابی کبابی شدند. هر دو نوع عملکرد قلب را بهبود بخشیده و شدت حمله قلبی را کاهش می دهند .

در حالی که این نتایج امیدوار کننده است ، لازم به ذکر است که تحقیقات فعلی محدود به مطالعات حیوانات و لوله آزمایش است. تحقیقات بیشتر لازم است تا ارزیابی شود که چگونه بادمجان ها می توانند سلامت قلب در انسان را تحت تأثیر قرار دهند.

خلاصه:
برخی از مطالعات حیوانی نشان داده اند که بادمجان ها ممکن است
 عملکرد قلب را بهبود بخشیده و کلسترول LDL و تری گلیسیرید را کاهش دهند ،
 اگرچه تحقیقات انسانی لازم است.

۴- ممکن است کنترل قند خون را ارتقا بخشد

اضافه کردن بادمجان به رژیم غذایی شما ممکن است به کنترل قند خون کمک کند.

این امر در درجه اول به این دلیل است که بادمجان ها از نظر فیبر زیاد هستند که از سیستم گوارش دست نخورده عبور می کند .

فیبر با کاهش سرعت هضم و جذب قند در بدن می تواند قند خون را کاهش دهد. جذب آهسته تر قند خون را ثابت نگه می دارد و مانع از لک و لک ها می شود.

تحقیقات دیگر حاکی از آن است که پلی فنول ها یا ترکیبات گیاهی طبیعی موجود در مواد غذایی مانند بادمجان ممکن است باعث کاهش جذب قند و ترشح انسولین شود ، که هر دو می توانند به کاهش قند خون کمک کنند .

یک مطالعه لوله آزمایش عصاره غنی شده از بادمجان بادمجان را مورد بررسی قرار داد. این نشان داد که آنها می توانند سطح آنزیمهای خاص تأثیرگذار بر جذب قند را کاهش داده و به کاهش قند خون کمک کنند .

بادمجان ها به خوبی در مورد توصیه های رژیم غذایی فعلی برای کنترل دیابت ، که شامل یک رژیم غذایی پر فیبر سرشار از غلات و سبزیجات کامل است ، متناسب هستند.

خلاصه:
بادمجان ها حاوی فیبر و پلی فنول هستند ، که هر دو ممکن است به کاهش قند خون کمک کنند.

۵٫ می تواند به کاهش وزن کمک کند

بادمجان ها از نظر فیبر زیاد و کالری کم هستند و باعث می شود علاوه بر این از رژیم های لاغری به عنوان یک ماده عالی استفاده شود.

فیبر به تدریج از طریق دستگاه گوارش حرکت می کند و می تواند باعث سیری و سیری شود و کالری دریافتی را کاهش دهد.

هر فنجان (۸۲ گرم) بادمجان خام حاوی ۳ گرم فیبر و فقط ۲۰ کالری است.

علاوه بر این ، بادمجان ها معمولاً به عنوان یک جایگزین کم فیبر ، کم کالری برای مواد با کالری بالاتر در دستور العمل ها استفاده می شوند.

خلاصه:
بادمجان سرشار از فیبر است اما کالری کمی دارد ،
 که هر دو می توانند به تقویت کاهش وزن کمک کنند.
 همچنین می تواند به جای مواد با کالری بالاتر استفاده شود.

۶٫ ممکن است مزایای مبارزه با سرطان داشته باشد

بادمجان حاوی چندین ماده است که در مبارزه با سلول های سرطانی پتانسیل دارد.

به عنوان مثال ، solasodine rhamnosyl glycosides (SRGs) نوعی ترکیب موجود در بعضی از گیاهان شبدر ، از جمله بادمجان است.

برخی از مطالعات حیوانی نشان داده اند که SRG ها می توانند باعث مرگ سلولهای سرطانی شوند و همچنین ممکن است به کاهش عود انواع خاصی از سرطان کمک کنند .

گرچه تحقیقات در مورد این موضوع محدود است ، نشان داده شده است که SRG ها بخصوص در برابر سرطان پوست وقتی مستقیماً روی پوست استفاده می شوند مؤثر هستند .

علاوه بر این ، مطالعات متعددی نشان داده اند که خوردن بیشتر میوه ها و سبزیجات مانند بادمجان ممکن است در برابر برخی از سرطان ها محافظت کند.

در یک بررسی که در حدود ۲۰۰ مطالعه انجام شده ، مشخص شد که خوردن میوه و سبزیجات با محافظت در برابر لوزالمعده ، معده ، روده بزرگ ، مثانه ، گردن رحم و پستان همراه است .

با این حال ، تحقیقات بیشتری برای تعیین چگونگی ترکیبات موجود در بادمجان ممکن است به طور خاص بر سرطان در انسان تأثیر بگذارد ، لازم است.

خلاصه:
بادمجان ها حاوی گلیکوزیدهای سولدودین رامنوزیل گلیکوزید هستند که
 مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که ممکن است در درمان سرطان کمک کند.
 خوردن بیشتر میوه و سبزیجات همچنین ممکن است در برابر برخی از انواع سرطان محافظت کند.

۷٫ اضافه کردن آن به رژیم غذایی بسیار آسان

بادمجان فوق العاده متنوع است و به راحتی می تواند در رژیم غذایی شما گنجانده شود.

می توان آن را پخته ، کباب شده ، کبابی یا سس زده و با یک چاشنی روغن زیتون و تند سریع چاشنی لذت برد.

همچنین می تواند به عنوان جایگزینی کم کالری برای بسیاری از مواد تشکیل دهنده کالری بالا استفاده شود.

این می تواند باعث کاهش مصرف کربوهیدرات و کالری شما شود ، در عین حال فیبر و مواد مغذی غذای شما را افزایش می دهد.

خلاصه:
بادمجان یک عنصر همه کاره است که به روش های مختلفی تهیه و از آن لذت می برد.

کلام آخر

بادمجان یک غذای پر فیبر و کم کالری است که سرشار از مواد مغذی است و فواید بسیاری برای سلامتی به همراه دارد.

از کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی گرفته تا کمک به کنترل قند خون و کاهش وزن ، بادمجان ها یک افزودنی ساده و خوشمزه برای هر رژیم غذایی سالم هستند.

آنها همچنین بسیار باورنکردنی هستند و به خوبی در بسیاری از ظروف جای می گیرند.


منبع:healthline


مطالب مفید برای شما:

غذاهای سبز سالم به کاهش وزن کمک می کنند یا نه؟

برنامه غذایی سالم

روش هایی برای انتخاب غذای سالم حتی در تعطیلات و مهمانی

author-avatar

درباره علی عباس پور

دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد و قهرمان دو میدانی کشور و فعالیت در زمینه های بدنسازی ،آمادگی جسمانی ،تغذیه و انواع ماساژ....

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *