تغذیه و سلامت

گریپ فروت چه فواید و مضراتی دارد؟

گریپ فروت

چرا گریپ فروت مفید است؟

گریپ فروت یک میوه مرکبات با طعم است که می تواند از تلخ تا ترش باشد. این ماده حاوی طیف وسیعی از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است. افراد می توانند میوه را به طور کامل یا به عنوان آب میوه یا خمیر مصرف کنند.

گریپ فروت برای اولین بار در قرن ۱۸ ظاهر شد ، در نتیجه عبور از یک پوملو و یک پرتقال. مردم آن را “گریپ فروت” می نامیدند زیرا در خوشه هایی مانند انگور رشد می کند.

گریپ فروت حاوی مواد مغذی ممکن است به تقویت پوست سالم و محافظت در برابر شرایط مختلف کمک کند. آنها همچنین ممکن است در حفظ وزن نقش داشته باشند.

در این مقاله با برخی از مزایای سلامتی احتمالی گریپ فروت آشنا شوید. همچنین دریابید چه کسی هنگام مصرف گریپ فروت باید مراقبت کند.

فواید گریپ فروت

گریپ فروت کم کالری است اما از نظر مواد مغذی بسیار غنی است. همچنین منبع عالی ویتامین های A و C است.

در بخش های زیر در مورد مزایای سلامتی خاص گریپ فروت با جزئیات بیشتر بحث شده است.

دیابت

گریپ فروت از نظر شاخص گلیسمی کم است. این بدان معنی است که مواد مغذی را تأمین می کند اما تأثیر منفی قابل توجهی در میزان قند خون فرد ندارد.

یک مطالعه از سال ۲۰۱۳ گریپ فروت را به عنوان “به طور قابل توجهی با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در ارتباط است” توصیف می کند. نویسندگان همچنین خاطرنشان كردند كه گریپ فروت حاوی نارینگین است.

آنها در ادامه می گویند که به نظر می رسد که نارینگین دارای خواص مشابه با مهار کننده ای است که پزشکان برای بهبود تحمل گلوکز در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ استفاده می کنند.

کدام غذاها برای مبتلایان به دیابت مفید است؟ اینجا را پیدا کنید

کاهش وزن

برخی از افراد ادعا می کنند که گریپ  فروت یک میوه کاهش وزن معجزه آسا است. در یک مطالعه ، محققان هیچ مدرکی پیدا نکردند که نشان دهد که این میوه می تواند به افراد در کاهش وزن کمک کند.

با این حال آنها نتیجه گرفتند که این میوه ممکن است به بهبود فشار خون و چربی (چربی) خون کمک کند. بین فشار خون بالا ، چربی خون و چاقی ارتباط وجود دارد.

مطالعات بیشتر می تواند ثابت کند که مواد مغذی موجود در این میوه دارای مزایای طولانی مدت برای کنترل وزن و پیشگیری از چاقی است.

سکته

طبق یک مطالعه انجمن قلب آمریکا (AHA) ، خوردن بیشتر فلاونوئیدها ممکن است خطر سکته مغزی ایسکمیک را در زنان کاهش دهد. فلاونوئیدها ترکیباتی هستند که در میوه های مرکبات مانند پرتقال و گریپ فروت وجود دارد.

خطر سكته مغزي ايسكميك در بين كساني كه بيشترين ميزان ميوه مرکبات را مصرف كرده بودند ۱۹ درصد كمتر بود.

فشار خون و سلامت قلب

ترکیب فیبر ، پتاسیم ، لیکوپن ، ویتامین C و کولین موجود در گریپ فروت همه می تواند به سلامت قلب کمک کند.

AHA افراد را ترغیب می کند که رژیم غذایی پتاسیم را افزایش دهند و میزان نمکی که به غذاها اضافه می کنند را کاهش دهند. این می تواند به جلوگیری از فشار خون بالا و طیف عوارضی که ناشی از آن است کمک کند.

طبق اعلام وزارت كشاورزی آمریكا (USDA) ، یك گریپ  فروت كوچك به اندازه ۳٫۵ اینچ و با وزن حدود ۲۰۰ گرم (گرم) حاوی ۲۷۸ میلی گرم (میلی گرم) پتاسیم است.

دستورالعمل های غذایی ۲۰۱۵-۲۰۲۰ برای آمریکایی ها توصیه می کند که بزرگسالان روزانه حدود ۴۷۰۰ میلی گرم پتاسیم مصرف کنند. این بدان معنی است که یک گریپ فروت کوچک می تواند حدود ۶٪ از نیاز روزانه فرد به پتاسیم را تأمین کند.

رژیم غذایی DASH ، که متخصصان بهداشت برای کاهش فشار خون از طریق گزینه های رژیم غذایی طراحی کرده اند ، شامل گریپ فرت به عنوان یک ماده غذایی توصیه شده است.

سرطان

گریپ فروت منبع غنی از آنتی اکسیدان ها ، مانند ویتامین C است. اینها می توانند به مبارزه با تشکیل رادیکال های آزاد کمک کنند ، که به عقیده کارشناسان ، باعث ایجاد سرطان می شوند.

یک گریپ  فروت کوچک می تواند ۶۸٫۸ میلی گرم ویتامین C را فراهم کند. میزان مصرف ویتامین C در بزرگسالان ۷۵ میلی گرم در روز و برای مردان ۹۰ میلی گرم است.

یک گریپ فروت کوچک همچنین حاوی ۲،۲۷۰ میکروگرم (میلی گرم) لیکوپن است که یکی دیگر از آنتی اکسیدان ها است.

در یک مطالعه جمعیتی سال ۲۰۱۶ ، داده های مربوط به تقریباً ۵۰،۰۰۰ مرد بررسی شده است. نویسندگان آن نتیجه گرفته اند که بین مصرف زیاد سس گوجه فرنگی ، حاوی لیکوپن و خطر ابتلا به سرطان پروستات ارتباطی وجود دارد.

رژیم غذایی چگونه خطر سرطان را تحت تأثیر قرار می دهد؟ در اینجا بیشتر بیاموزید

گوارش

گریپ فروت حاوی آب و فیبر است. به طور خاص ، یک گریپ  فروت کوچک به وزن ۲۰۰ گرم حاوی ۱۸۲ گرم آب و ۲٫۲ گرم فیبر است. هم آب و هم فیبر می توانند به جلوگیری از یبوست کمک کرده و باعث منظم شدن دستگاه گوارش سالم شوند.

بزرگسالان باید بسته به سن و جنس خود سعی کنند ۲۸ تا ۳۳٫۶ گرم فیبر در روز مصرف کنند.

همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مصرف زیاد فیبر در رژیم غذایی می تواند به جلوگیری از سرطان روده بزرگ کمک کند.

چرا فیبر رژیم غذایی مهم است؟ اینجا را پیدا کنید

پوست

ویتامین C نقش مهمی در تشکیل کلاژن ، سیستم پشتیبانی اصلی پوست دارد.

نویسندگان یک تحقیق در سال ۲۰۱۷ نتیجه گرفته اند که ویتامین C می تواند به محافظت در برابر آفتاب و پیری کمک کند. آنها همچنین ارتباطی بین میزان ویتامین C فرد و میزان مصرف میوه و سبزیجات تازه آنها مشاهده می کنند.

با این حال ، برخی از دانشمندان شواهدی پیدا کرده اند که نشان می دهد ارتباطی بین مصرف مرکبات بسیار زیاد و ایجاد ملانوم بدخیم وجود دارد.

آنها به بررسی میزان مصرف آب مرکبات در هر هفته در طی یک دوره زمانی ۲۴ تا ۲۶ ساله پرداختند ، و در بین افرادی که آب مرکبات بیشتری مصرف می کردند ، شیوع بالاتر ملانوم بدخیم مشاهده شد.

نویسندگان این مطالعه تحقیقات بیشتری را توصیه می کنند.

چرا به ویتامین C احتیاج داریم؟ اینجا را پیدا کنید

عملکرد ایمنی

ویتامین C از چندین طریق به حمایت از سیستم ایمنی بدن کمک می کند. به عنوان مثال ، براساس مقاله ای از سال ۲۰۱۷ ، رژیم غذایی ویتامین C ممکن است به جلوگیری و درمان عفونت های تنفسی و سایر موارد کمک کند.

به طور خاص ، افراد مسن ، افراد با بیماری مزمن و افرادی که سیگار می کشند باید از داشتن مقدار کافی ویتامین C اطمینان حاصل کنند که گریپ فروت ممکن است گزینه خوبی باشد.

خطرات

گری فروت برای مصرف همه مناسب نیست. در مورد خطرات و ملاحظات مصرف گریپ فروت در زیر بدانید.

تداخلات دارویی

افراد هنگام مصرف داروهای خاص باید از مصرف گریپ فروت خودداری کنند ، زیرا این ماده دارای قابلیت اتصال آنزیم است. این می تواند باعث شود دارو سریعتر از حد معمول از روده به داخل خون بگذرد.

این می تواند باعث افزایش سطح دارو در خون شود و می تواند خطرناک باشد.

برخی از داروهایی که گری فروت روی آنها تأثیر می گذارد عبارتند از:

  • استاتین
  • مسدود کننده های کانال کلسیم
  • برخی از داروهای روانپزشکی
  • شرایط کلیه

افراد مبتلا به عفونت های کلیوی نیز به دلیل مقادیر زیاد پتاسیم موجود در آن باید در مصرف گریپ فروت احتیاط کنند.

صدمه به کلیه ها می تواند باعث حذف پتاسیم اضافی از خون شود. در بعضی موارد ، ایجاد پتاسیم می تواند تهدید کننده زندگی باشد.

بیماری بازگشت اسید به مری

افراد مبتلا به بیماری ریفلاکس معده دستگاه گوارش ممکن است در هنگام مصرف این میوه بدتر از سوزش سر دل و نارسایی مجدد باشند زیرا بسیار اسیدی است.

با این حال ، واکنش های فردی متفاوت است.

خلاصه

گریپ فروت سرشار از ویتامین C است و فیبر و آنتی اکسیدان ها را تأمین می کند.

مگر در مواردی که فرد شرایط خاصی داشته باشد که آن را نامناسب کند ، گریپ فروت می تواند علاوه بر سلامتی هر رژیم غذایی باشد.


منبع:medicalnewstoday


مطالب مفید برای شما:

میوه ها و سبزیجاتی که حافظه شما را تقویت می کند

قند میوه ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *