تغذیه و سلامت

آیا پروتئین سیب زمینی به حفظ ماهیچه کمک می کند؟

پروتئین سیب زمینی
تحقیقات نشان می دهد که پروتئین سیب زمینی می تواند میزان تولید پروتئین در ماهیچه ها را افزایش دهد. 

 

یک مطالعه جدید نشان می دهد که پروتئین حاصل از سیب زمینی می تواند از کیفیت بالایی برخوردار باشد و به فرد در توسعه و حفظ توده عضلانی کمک کند.

این تحقیق که در مجله Nutrients به نظر می رسد ، اکنون می تواند مهم باشد که تعداد فزاینده ای از مردم به سمت جیره های گیاهی در حال گذر هستند.

این رژیم ها در طیف وسیعی از عوامل از جمله سلامت جسمی ، پایداری محیط زیست و ظرفیت عملکرد ورزش تأثیر دارد.

پروتئین حیوانی و گیاهی

با توجه به کیفیت پروتئین ، مردم اغلب بین پروتئین های حیوانی و گیاهی تمایز قائل می شوند.

براساس بررسی سال ۲۰۱۹ در مجله Nutrients ، در حالی که رژیم های غذایی مبتنی بر گیاه مزایای سلامتی و محیطی دارند ، معدود منابع پروتئین گیاهی تنها اسیدهای آمینه مفیدی را در ارتباط با یک منبع پروتئین ارائه می دهند.

پروتئین گیاهی نیز می تواند هضم آن دشوارتر باشد ، بنابراین ممکن است مقداری از ارزش غذایی بالقوه از بین برود.

در مقابل ، پروتئین های مبتنی بر حیوانات حاوی تمام اسیدهای آمینه مورد نیاز یک فرد هستند ، و به طور کلی هضم آنها راحت تر است.

رژیم های غذایی مبتنی بر گیاه

پروتئین سیب زمینی

پروتئین سیب زمینی

افراد بیشتری به سمت یک رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان حرکت می کنند زیرا از نظر محیط زیست پایدار است و به طور کلی سالم تر از رژیم غذایی سنگین در گوشت و لبنیات است.

به گفته نویسندگان مقاله ۲۰۱۹ در ژورنال Advances in Nutrition ، “در سراسر جهان ، بار عوارض و مرگ و میر ناشی از بیماری های مزمن مرتبط با رژیم غذایی در حال افزایش است ، و این ناشی از کیفیت پایین رژیم و افزایش مصرف کالری است.”

“در عین حال ، سیستم جهانی تولید مواد غذایی منابع سیاره ما را تخلیه می کند ، محیط زیست و امنیت غذایی آینده را به خطر می اندازد.

سلامت شخصی ، جمعیتی و سیاره ای از نزدیک در هم تنیده شده اند و همه این اقدامات در صورت آسیب پذیری در برابر این تهدیدات ادامه خواهد یافت.

نویسندگان مطالعه حاضر می خواستند تأثیر پروتئین حاصل از سیب زمینی را بررسی کنند.

در حالی که سیب زمینی به طور عمده مواد غذایی نشاسته ای است ، اما همچنین حاوی پروتئین هستند ، و با استخراج این ماده می توان پروتئین کافی تولید کرد که در مصرف انسان قابل توجه باشد.

همانطور که نویسنده اصلی سارا اایكاوا ، دانشجوی سابق فارغ التحصیل در رشته kinesiology در دانشگاه مک مستر ، هامیلتون ، کانادا ، می گوید:

“اگر مقدار پروتئین موجود در یک سیب زمینی کوچک باشد ، ما سیب زمینی و پروتئین زیادی پرورش می دهیم ، در صورت جداسازی ، می تواند مزایای قابل اندازه گیری ارائه دهد. “

به طور کلی ، پروتئین مبتنی بر حیوانات به مراتب بیشتر از پروتئین های گیاهی به زمین و منابع دیگر احتیاج دارد.

براساس یک تحقیق در سال ۲۰۱۸ ، “رژیم های غذایی جایگزین گیاهی می توانند ۲۰ برابر و دو برابر بیشتر از نظر غذایی و گیاهان دارویی نسبت به گوشت گاو و تخم مرغ ، به ترتیب بیشترین و کمترین رده حیوانی روی حیوانات تولید کنند.”

در نتیجه ، درک نقش پروتئین گیاهی ، مانند پروتئین حاصل از سیب زمینی ، در سلامتی انسان حائز اهمیت است.

پروتئین سیب زمینی سنتز عضلات را افزایش می دهد

محققان برای شناسایی کیفیت پروتئین سیب زمینی ، زنان را در بیست سالهای اولیه خود که به طور کلی مقدار توصیه شده روزانه پروتئین مصرف می کردند ، استخدام کردند.

محققان سپس این گروه را به نصف تقسیم كردند و به یك گروه پروتئین مشتق شده از سیب زمینی ، مقدار پروتئین مصرفی آنها را دو برابر كردند ، در حالی كه نیمی دیگر روی مقدار توصیه شده روزانه پروتئین ماند.

محققان دریافتند که زنانی که از مکمل پروتئین سیب زمینی استفاده کرده اند ، سنتز پروتئین ماهیچه ای را افزایش داده اند ، در حالی که گروه کنترل اینطور نبود.

اوكاوا می گوید: “این یك یافته جالب بود كه انتظار نداشتیم. اما این یکی است که نشان می دهد مبلغ روزانه توصیه شده برای حمایت از حفظ ماهیچه در این زنان جوان ناکافی است. “

برای نویسندگان این مطالعه ، این یافته همچنین نشان می دهد که پروتئین های گیاهی هنوز هم می توانند در حفظ و توسعه ماهیچه ها ارزشمند باشند.

نتایج وزنه برداری بی تأثیر است!

محققان همچنین به این نتیجه رسیدند كه پروتئین های گیاهی تاثیری در رشد عضلات در هنگام تمرین زنان به طور فعال وزن دارند یا خیر.

برای انجام این کار ، آنها از شرکت کنندگان در هر دو گروه خواستند که فقط با استفاده از دستگاه های پرس پا و دستگاه های کشش پا ، فقط روی یکی از پاهای خود تمرین کنند.

به گفته پروفسور استوارت فیلیپس ، همچنین از بخش کینزیولوژی در مک مستر ، “[روش] او کمی غیر متعارف است اما به ما اجازه می دهد تا اثر را در همان فرد مشاهده کنیم و نیازی به افزودن افراد بیشتری که ورزش می کردند نیست.”

محققان دریافتند که مصرف مکمل پروتئین سیب زمینی هیچ تفاوتی در افزایش عضلات در هنگام وزنه برداری ندارد. با این حال ، بعید به دلیل این واقعیت است که پروتئین از سیب زمینی به دست می آید.

همانطور که پروفسور فیلیپ توضیح می دهد ، “یافتن کلاه ، که ممکن است برخی آن را ناامید کننده بدانند ، منطبق با تأثیر نسبتاً کوچکی است که پروتئین نسبت به خود ورزش دارد.

به عبارت دیگر ، ورزش فقط یک محرک قوی تر برای ساختن پروتئین های جدید عضلانی در مقایسه با پروتئین است. “

از نظر Oikawa ، اهمیت یافته ها این است که پروتئین گیاهی می تواند از کیفیت بالایی برخوردار باشد و به سلامت انسان کمک کند.

اوكاوا نتیجه می گیرد: “این مطالعه شواهدی را نشان می دهد كه كیفیت پروتئین ها از گیاهان می توانند از عضلات حمایت كنند.” “من فکر می کنم شما کارهای بیشتری راجع به منابع پروتئینی گیاهی انجام می شود.”


منبع:medicalnewstoday


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *