تغذیه و سلامت

۸ فواید فلفل دلمه ای برای سلامتی

فواید فلفل دلمه

فواید فلفل دلمه

فلفل دلمه ای ما را به یاد آن ترد بودن، آن ضربه و یکی از رویه های مورد علاقه ما در پیتزا می اندازد! فلفل دلمه‌ای که معمولاً به عنوان فلفل دلمه‌ای یا شیملا میرچ نیز شناخته می‌شود، بیشتر یک نوع کمتر تند با رنگ‌های زیادی مانند قرمز، زرد، سبز و نارنجی است.

آنها نه تنها وقتی خام یا پخته مصرف شوند خوشمزه هستند، بلکه بسیار سالم هستند. فلفل حاوی ویتامین C، A و بتاکاروتن است که ایمنی، پوست و سلامت کلی بدن ما به آن نیاز دارد.

بومی مکزیک و شمال آمریکای لاتین است. نام علمی آن Capsicum annuum و از خانواده Solanaceae است.

ارزش غذایی فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای به ویژه فلفل قرمز و زرد یکی از بهترین منابع کاروتنوئیدها مانند بتا کریپتوکسانتین، زآگزانتین، کپسانتین، کورستین و لوتئین است.

هر لقمه فلفل دلمه ای بدون افزودن کالری زیادی به رژیم غذایی شما، یک پروفایل غنی از مواد مغذی را فراهم می کند. طبق NIN، ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای سبز:

انرژی: ۱۶ کیلو کالری
کربوهیدرات: ۱٫۹ گرم
چربی کل: ۰٫۳ گرم
فیبر کل: ۲٫۱ گرم
ویتامین C: 123 میلی گرم
اسید فولیک: ۵۲ میکروگرم
بتا – کاروتن: ۳۲۸ میلی گرم
ویتامین A: 55 میکروگرم

افزودن فلفل سبز به رژیم غذایی روزانه برای بسیاری از بیماری ها فواید سلامتی دارد. بیایید نگاهی دقیق تر به مزایا بیندازیم.

۱: به بهبود متابولیسم کمک می کند:

فلفل دلمه ای به دلیل وجود ترکیب فعال خود به نام کپسایسین به فعال شدن ترموژنز و افزایش سرعت متابولیسم کمک می کند. برخلاف فلفل، فلفل دلمه ای ضربان قلب و فشار خون را افزایش نمی دهد و می تواند به کاهش وزن کمک کند.

۲: سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی:

فلفل دلمه ای علاوه بر اینکه سرشار از فیبر است، سرشار از ریز مغذی هایی است که برای عملکرد بدن بسیار مفید است. فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین C است و بنابراین به بسیاری از عملکردها مانند عملکرد سیستم ایمنی، بهبود زخم و سنتز کلاژن کمک می کند.

فلفل دلمه ای علاوه بر ویتامین C، سرشار از ویتامین A نیز می باشد، ویتامین A برای حمایت از سیستم ایمنی و تولید مثل مهم است.

فلفل قرمز و نارنجی به ویژه غنی از کاروتنوئیدها هستند، نوعی ویتامین A. علاوه بر این، ویتامین B6 موجود در فلفل نسبتاً غنی است که یک ویتامین مهم برای متابولیسم پروتئین، چربی و کربوهیدرات ها است.

یک ویتامین B ضروری برای تولید گلبول های سفید و گلبول های قرمز در مغز استخوان ضروری است. فلفل همچنین حاوی مقادیر کمی نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین و اسید پانتوتنیک است.

۳: نعمت برای یک چشم:

فلفل دلمه ای به ویژه سرشار از ویتامین A است که به حفظ بینایی سالم به ویژه دید در شب کمک می کند. آنها منبع غنی از کاروتنوئیدها به نام لوتئین هستند که می تواند خطر دژنراسیون ماکولا را کاهش دهد.

شایع ترین آن دژنراسیون ماکولا است. فلفل سبز که علت کاهش بینایی مرتبط با افزایش سن است، همچنین دارای محتوای بتاکاروتن و ویتامین C بالایی است که می تواند از چشم در برابر آب مروارید محافظت کند.

۴: می تواند به پیشگیری از سرطان کمک کند:

فلفل قرمز سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد ضد التهابی است و خواص ضد سرطانی مختلفی دارد. التهاب مزمن بیش از حد و استرس اکسیداتیو مزمن مضر خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

این عوامل را می توان با مصرف منظم مواد مغذی گیاهی با خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی خنثی کرد. علاوه بر این، حاوی ترکیبات گوگردی است که سلامتی را افزایش می دهد.

آنزیم فلفل / فلفل دلمه ای به پیشگیری از سرطان معده و سرطان مری کمک می کند. لیکوپن کاروتنوئید می تواند به طور موثری از سرطان پروستات، سرطان مثانه، سرطان دهانه رحم و سرطان پانکراس پیشگیری کند.

۵: مواد تشکیل دهنده دوستدار قلب:

فلفل دلمه ای سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی گیاهی است و با کمک به کاهش سطح کلسترول و محافظت در برابر رادیکال های آزاد، بهترین دوست قلب است.

یک فیتونوترینت، به ویژه لیکوپن که سرشار از فلفل قرمز است، برای حفظ سلامت قلب شما سخت کار می کند. لیکوپن همراه با فولات و ویتامین B6 به کاهش سطح هموسیستئین کمک می کند.

۶: ممکن است از سیستم ایمنی بدن شما محافظت کند:

فلفل دلمه ای می تواند حاوی ویتامین C باشد که به عنوان یک فیتوکمیکال فعال بیولوژیکی در نظر گرفته می شود که از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند.

می تواند به تقویت سیستم ایمنی، ترمیم بافت های آسیب دیده و کاهش خطر استرس اکسیداتیو کمک کند. تحقیقات همچنین نشان داده است که انواع مختلف فلفل دارای خواص ضد باکتریایی هستند: عصاره آن در برابر هلیکوباکتر پیلوری و لیستریا مونوسیتوژنز موثر است.

۷: ممکن است اضطراب را کاهش دهد

فلفل سرشار از منیزیم و ویتامین B6 است. این دو ویتامین برای حفظ عملکرد طبیعی سیستم عصبی، تسکین اضطراب و جلوگیری از حملات پانیک بسیار مهم هستند. منیزیم همچنین به کاهش تنش عضلانی ناشی از اضطراب کمک می کند. همچنین به تنظیم صحیح ضربان قلب کمک می کند.

۸: به کاهش التهاب کمک می کند:

فلفل دلمه ای سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند التهاب را کاهش دهد. التهاب علت اصلی بیشتر (اگر نه همه) بیماری های مزمن امروزی است.

عصاره کپسایسین فلفل شیرین می تواند ترکیبات التهابی را در مطالعات سلولی و حیوانی کاهش دهد. فواید فلفل برای سلامتی شامل کاهش التهاب و بهبود سیستم ایمنی با کاهش عوامل التهابی است.


بیشتر بدانید:

بهترین دستور برگر گیاهی برای قند خون بالا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *