تغذیه و سلامت

۱۳خوراکی برای مقابله با کرونا و تقویت سیستم ایمنی

خوراکی برای مقابله با کرونا و تقویت سیستم اسیمنی

سیستم ایمنی قوی و مقابله با کرونا

هیچ چیز به جز سیستم ایمنی بدن شما نمی تواند این بیماری را شکست دهد. و برای داشتن پاسخ ایمنی قوی تر به مهاجمان (ذرات ویروسی که وارد ریه ها ، سلول های خونی و اندام های شما می شوند و ویرانی ایجاد می کنند و باعث التهاب می شوند) ، باید رژیم غذایی حاوی غذاهای گیاهی زیادی داشته باشید.

پزشکان شروع به توصیه به بیماران کرده اند که آنها به یک رژیم غذایی غالباً گیاهی روی بیاورند ، به ویژه در گروههایی که در معرض خطر بالاتری قرار دارند: اضافه وزن ، دیابت ، بیش از ۶۰ سال و مرد.

یک پزشک به  بیماران خود توصیه می کند که با توجه به COVID-19 بیشتر میوه و سبزیجات بخورند و از گوشت ، لبنیات و غذای فرآوری شده که باعث التهاب است ، دور بمانند.

مصونیت هنگامی ایجاد می شود که بدن شما مجبور است با همه چیز ، از پیری روزمره تا عفونت ها مقابله کند. و عناصر سازنده ایمنی بدن توسط ریز مغذی های موجود در مواد غذایی مانند آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها و مواد معدنی کمک می کنند و هیچ چیز بهتر از میوه ها و سبزیجات ، حبوبات و مغزها و دانه ها را تأمین نمی کند. طرف تلنگر نیز درست است .

که مطالعات نشان می دهد رژیم غذایی حاوی گوشت قرمز و غذاهای فرآوری شده می تواند باعث التهاب شود ، و در مورد COVID-19 ، التهاب دشمن است.

بیمارانی که هنگام مواجهه با این ویروس بدترین عملکرد را انجام می دهند کسانی هستند که :

  • اضافه وزن دارند
  • التهاب مزمن دارند
  • فشار خون بالا دارند
  • یا در غیر اینصورت دچار نقص ایمنی می شوند.

در اینجا غذاهایی آورده شده اند که برای مقابله با التهاب و تقویت ایمنی بدن نشان داده شده اند. اکنون آنها را بخورید تا سیستم ایمنی قوی تری داشته باشید ، چه شما با COVID-19 روبرو هستید و چه با بیماری بالقوه دیگری که به سلامتی بدن شما نیاز دارد.

که تقریباً هر بیماری را که انسان می شناسد شامل می شود. سالم تر بودن ، به معنای ساخت سلول هایی است که قادر به عملکرد بدون بمباران سموم ، اکسیداسیون ، عفونت و تخریب داخلی نیستند ، غذاهای گیاهی بهترین شرط شماست.

۱۳ غذای تقویت کننده سیستم ایمنی

معروف است که این غذاها سیستم ایمنی بدن شما را بیش از حد شارژ می کنند ، سیستم دفاعی بدن شما در برابر عفونت و بیماری است.

این کار با شناسایی سلولهایی که بدن شما را تشکیل می دهند عمل می کند و با هر چیز ناآشنایی مقابله می کند. میکروب ها (باکتری ها و ویروس ها) و انگلی را از بین می برد. برای تقویت گلبول های سفید خون و تیم های پشتیبانی کننده که آنها را برای جنگ آماده می کند ، اینها را بخورید.

میوه های خانواده مرکبات

۱٫مرکبات برای سلولهای شما و درمان

بدن شما ویتامین C تولید نمی کند ، این بدان معناست که شما باید روزانه آن را دریافت کنید تا به اندازه کافی برای ایجاد کلاژن سالم (عناصر سازنده پوست و بهبودی بدن) داشته باشید. ویتامین C که به اسید اسکوربیک نیز معروف است ، ماده مغذی محلول در آب است که در سبزیجات برگ و مرکبات ، به ویژه گریپ فروت ، پرتقال ، نارنگی ، لیمو ، لیموترش و کلمنتین یافت می شود. این ماده به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند.

چه مقدار روزانه نیاز دارید:

مقدار توصیه شده روزانه برای شلیک ۶۵ تا ۹۰ میلی گرم در روز است که معادل یک لیوان کوچک آب پرتقال یا خوردن یک گریپ فروت کامل است. تقریباً تمام مرکبات دارای ویتامین C زیادی هستند. با وجود چنین تنوعی برای انتخاب ، سیر شدن آسان است.

فلفل همچنین منبع بزرگی از بتا کاروتن ، پیش ماده ویتامین A (رتینول) است

فلفل همچنین منبع بزرگی از بتا کاروتن ، پیش ماده ویتامین A (رتینول) است

۲٫فلفل قرمز برای پمپاژ پوست و تقویت ایمنی با دو برابر مقدار ویتامین C به اندازه یک پرتقال

حتی بیشتر ویتامین C می خواهید ، فلفل دلمه ای قرمز را به سالاد یا سس ماکارونی خود اضافه کنید. یک فلفل دلمه ای قرمز با اندازه متوسط ​​حاوی ۱۵۲ میلی گرم ویتامین C است که برای تأمین RDA شما کافی است.

فلفل همچنین منبع بزرگی از بتا کاروتن ، پیش ماده ویتامین A (رتینول) است. ویتامین A برای سلامت پوست ، غشاهای مخاطی و سیستم ایمنی بدن شما مهم است. کاروتن بتا همچنین به سلامت چشم و پوست کمک می کند. یک فلفل پخته شده ۱۹ درصد مقدار توصیه شده روزانه بتا کاروتن را دارد.

چه مقدار بتا کاروتن در روز نیاز دارید:

باید سعی کنید روزانه ۷۵ تا ۱۸۰ میکروگرم ، که معادل یک فلفل دلمه ای متوسط ​​است ، دریافت کنید. اما یک فلفل قرمز بیش از دو و نیم برابر RDA شما برای ویتامین C دارد ، بنابراین آنها را در تمام طول زمستان بخورید.

برای کمک به پاسخ ایمنی بدن ، پختن آن تا حد ممکن - یا حتی خوردن آن به صورت خام است.

برای کمک به پاسخ ایمنی بدن ، پختن آن تا حد ممکن – یا حتی خوردن آن به صورت خام است.

کلم بروکلی ممکن است بهترین غذای فوق العاده موجود در کره زمین باشد. سرشار از ویتامین های A و C و همچنین E است. مواد شیمیایی شیمیایی موجود در آن برای مسلح کردن و تقویت سیستم ایمنی بدن شما بسیار مفید است.

کلم بروکلی منبع خوبی از لوتئین ، یک آنتی اکسیدان قوی و سولفورافان ، آنتی اکسیدان قوی دیگر است. این ماده حاوی مواد مغذی اضافی از جمله مقداری منیزیم ، فسفر ، روی و آهن است. نکته کلیدی در سالم نگه داشتن مواد مغذی قدرتمند و آماده آن برای کمک به پاسخ ایمنی بدن ، پختن آن تا حد ممکن – یا حتی خوردن آن به صورت خام است.

لوتئین یکی از ۶۰۰ کاروتنوئید طبیعی است که به طور طبیعی شناخته می شود و در سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج و کلم پیچ به مقدار زیاد یافت می شود.

نکته دیگری نیز وجود دارد که باید در مورد کلم بروکلی بدانید ،و چرا مهم است که زیاد پخته نشود. کلم بروکلی حاوی سولفورافان است ، گازی که باعث از بین رفتن اشکال در بدن می شود. سولفورافان یک ترکیب غنی از گوگرد است که در چندین سبزیجات چلیپایی مانند بو چوی ، کلم و کلم پیچ یافت می شود ، اما کلم بروکلی بیشترین نتیجه را می دهد.

بیش از حد نباید کلم بوکلی را بپزید زیرا ترجیح می دهید تمام آن در بدن شما باشد تا هوای آشپزخانه.

چه مقدار لوتئین در روز بخورید:

RDA برای لوتئین وجود ندارد ، اما به گفته متخصصان حداقل ۶ میلی گرم دریافت کنید.

سیر همچنین دارای خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی است که تصور می شود برای مقابله با عفونت ها است.

سیر همچنین دارای خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی است که تصور می شود برای مقابله با عفونت ها است.

۴٫ سیر ، خورده شده توسط گل میخک

سیر  فقط یک تقویت کننده طعم عالی نیست ، بلکه برای سلامتی شما ضروری است. انسان های باستان از سیر به عنوان یک عامل مبارزه با عفونت ارزش زیادی داشتند ، به همین دلیل بسیاری از رژیم های غذایی سنتی ما این ماده را به عنوان اولین ماده تشکیل دهنده (مثلاً تهیه سس ماکارونی) در خود جای داده اند. برای آن ارزش قائل شوید و از آن برای مبارزه با عفونت ها استفاده کنید.

خاصیت تقویت کننده سیستم ایمنی سیر به ترکیبات حاوی گوگرد مانند آلیسین پیوند خورده است. تصور می شود که آلیسین توانایی سلول های ایمنی بدن شما را برای مقابله با سرماخوردگی و آنفلوانزا و انواع ویروس ها بهبود می بخشد. (بوی بیشتری سیر در مترو می دهد؟ این می تواند مدیریت ویروس کرونا باشد.) سیر همچنین دارای خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی است که تصور می شود برای مقابله با عفونت ها است.

چه مقدار در روز باید بخورید:

مقدار بهینه سیر برای خوردن بیش از آن است که اکثر ما می توانیم درک کنیم: دو تا سه حبه در روز. گرچه ممکن است این کار عملی نباشد ، اما برخی از افراد از مکمل های سیر استفاده می کنند تا ۳۰۰ میلی گرم سیر خشک را در یک قرص پودر شده دریافت کنند.

نمای نزدیک زنجبیل روی میز چوبی

۵٫زنجبیل یک دستگاه پخش کننده قدرت برای ایمنی و هضم است

زنجبیل ماده دیگری است که هنگام مبارزه با بیماری خواص فوق العاده ای دارد. نشان داده شده است که التهاب را کاهش می دهد ، که در صورت غده های متورم یا گلودرد یا هرگونه بیماری التهابی کمک می کند.

جینجرول ، ترکیب اصلی فعال زیستی در زنجبیل ، یکی از اقوام کپسایسین است که می تواند در غذاهای شیرین یا تند استفاده شود. مشخص شده است که این دارو درد را کاهش می دهد و با حالت تهوع مقابله می کند ، به همین دلیل زنجبیل برای ناراحتی معده تجویز می شود ، وقتی حاوی زنجبیل واقعی است.

اکنون تعداد کمی از فرمولاسیون های فروشگاهی انجام می شود. خودتان چای زنجبیل درست کنید. زنجبیل مسئول بسیاری از خواص دارویی آن است. این فواید ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قدرتمندی دارد.

چه مقدار باید در روز بخورید:

بیشتر توصیه ها روی ۳-۴ گرم عصاره زنجبیل در روز یا حداکثر چهار فنجان چای زنجبیل است ، اما اگر باردار هستید بیش از ۱ گرم در روز نیست. برخی از مطالعات دوزهای بالا را با افزایش خطر سقط جنین مرتبط دانسته اند.

اسفناج ارگانیک تازه شسته شده در یک کاسه فلزی

۶٫اسفناج ، پژمرده ، بخارپز نشده (همچنین کلم سبز و سبزهای برگ دار از همه نوع)

اسفناج نه تنها با ویتامین C بلکه دارای آنتی اکسیدان ها و بتا کاروتن است که هر دو به سیستم ایمنی بدن شما تقویت سالم لازم برای مقابله با مهاجمان را می دهند.

اسفناج خود را بیش از حد نپزید ، زیرا هرچه بیشتر پخته شود آنتی اکسیدان ها کمتر فعال می شوند. اگر آن را خام یا بخارپز بخورید ، مقدار بیشتری از مواد مغذی را دست نخورده نگه می دارید.

چه مقدار باید در روز بخورید:

به دنبال ۱ فنجان اسفناج تازه یا ۱/۲ فنجان پخته شده در روز باشید ، اما این لحظه مناسب زمان امتحان روش خام یا کمی پژمرده است. هنگام بیرون رفتن سالاد اسفناج گرم یا پژمرده سفارش دهید یا خود آن را با روغن زیتون ، آجیل کاج و پارگ وگان درست کنید.

بادام ها

۷٫بادام برای پیروزی

ویتامین E موجود در بادام به شما کمک می کند تا سرماخوردگی و آنفولانزا را دفع کنید و در کنار آن سیستم ایمنی بدن کلیدی است. این یک   مولکول محلول در چربی است ، به این معنی که برای جذب نیاز به وجود چربی دارد ، بنابراین آجیل ها بسته مناسبی برای E برای ساختن آن در سیستم شما هستند.

چه مقدار در روز باید بخورید:

یک وعده نصف فنجان یا ۴۶ عدد بادام پوسته پوسته شده تقریباً ۱۰۰ درصد از RDA ویتامین E شما را تأمین می کند. بادام برای شما عالی است اما با پاس “رایگان” همراه نیست ، از آنجا که ۱/۴ فنجان یک وعده است و ۱۶۲ کالری دارد ، بنابراین برای RDA خود دو برابر کنید و حدود ۳۲۵ کالری بخورید. در عوض آنها را به اسموتی ها بریزید.

پودر کورکوما روی قاشق چای ، نمای نزدیک

۸٫زردچوبه برای مقابله با التهاب ، آن را در چای یا اسموتی خود قرار دهید

اگر شما هرگز احساس سلامتی برای خوردن کاری ندارید ، احتمالاً به دلیل Tumeric است که ماده ای است که به آن رنگ نارنجی سوخته می بخشد. اما این ادویه بسیار رنگدانه دار به دلیل خاصیت ضد التهابی شناخته شده است. مشخص شده است که ماده کورکومین باعث کاهش درد عضلات پس از یک تمرین سخت می شود. چگونه به ایمنی کمک می کند؟ آسیب عضلانی ناشی از ورزش را کاهش دهید.

تومریک با تحریک تشکیل آنتی بادی ، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و به پزشکان گفته می شود به افراد مبتلا به بیماری های خود ایمنی ۵۰۰ میلی گرم کورکومین روزانه برای کاهش التهاب و جلوگیری از زخم مصرف می کنند.

چه مقدار در روز باید بخورید:

سعی کنید تومریک اضافی را در دوره های استرس یا در فصل آنفولانزا به رژیم خود اضافه کنید. یا برای مقابله با التهاب و تقویت سیستم ایمنی بدن ، ۵۰۰-۲۰۰۰ میلی گرم کورکومین مصرف کنید.

گتی ایماژ / EyeEm

 

۹٫چای سبز ، قهوه را کنار بگذارید و به جای آن میل کنید

چه چای سبز یا چای سیاه را ترجیح می دهید ، از ترکیباتی به نام فلاونوئیدها ، آنتی اکسیدان های قوی بهره مند خواهید شد. چای سبز دارای مقادیر بالایی از EGCG ، (epigallocatechin gallate) آنتی اکسیدان سخت کوش دیگری است.

EGCG به عنوان تقویت کننده عملکرد سیستم ایمنی شناخته شده است و در اصل تمام برگهای چای حاوی این آنتی اکسیدان هستند ، اما وقتی چای سیاه تخمیر می شود بیشتر EGCG را غیرفعال می کند. چای سبز بخارپز می شود بنابراین EGCG هنگام نوشیدن آن همچنان فعال است.

چای سبز همچنین حاوی  L-theanine ، یک آنتی اکسیدان است که به نظر می رسد در تولید سلول های T در بدن شما کمک می کند ، L-theanine قاتل ممکن است به تولید ترکیبات ضد میکروب در سلول های T شما کمک کند.

چه مقدار چای سبز در روز بنوشید:

مقدار مطلوب آن سه تا پنج فنجان در روز است ، اما بیشتر افراد به آن سطح نمی رسند. هر مبلغی از هیچ چیز بهتر است. تعویض یک نوشیدنی معمول روزانه برای چای سبز می تواند سلامت شما را بهبود بخشد.

میوه گرمسیری عجیب و غریب پاپایا در زمینه صورتی. روشنایی نور روز خورشید. کاغذ دیواری تخت تابستانی مینیمالیستی. مفهوم غذای خلاقانه. کپی الگوی فضا.

۱۰٫پاپایا ، شفا دهنده گرمسیری برای سالم ماندن در تعطیلات در تمام طول سال

پاپایا بیش از دو برابر مقدار توصیه شده روزانه ویتامین C شما در یک میوه را تحویل می دهد – اگرچه احتمال دارد چند برش روی سالاد یا اسموتی بخورید. همچنین حاوی آنزیمی به نام پاپائین است که دارای اثرات ضد التهابی است – و التهاب یکی از عوامل بیماری ها است ، بنابراین اجتناب از آن می تواند به بدن شما کمک کند تا از عفونت های باکتریایی مانند سینوزیت جلوگیری کند.

پاپایا حاوی  پتاسیم ، ویتامین B و فولات است که یک بازسازی سلول قدرتمند است. نحوه کار دقیق اسیدفولیک برای ساختن ایمنی با نقش آن در سنتز پروتئین مرتبط است و محققان فکر می کنند هر مکانیزمی که سلول ها از طریق آن تکثیر شوند می تواند تحت تأثیر قرار گیرد (به همین دلیل برای زنان باردار بسیار مهم است). افرادی که دچار کمبود فولات هستند ، سیستم ایمنی بدنشان را به خطر انداخته اند.

چه مقدار فولات در روز بخورید:

باردار باشید یا نباشید ، فولات (ویتامین B9) یک ویتامین عالی برای سالم و قوی نگه داشتن سلولهای شما است. توصیه ۴۰۰ میکروگرم در روز است ، یا آن را از حبوبات ، اسفناج ، پاپایا و آووکادو دریافت کنید.

سیستم التهاب در بدن نیز به ویتامین K ، به ویژه سلول های T قاتل شما که به سرطان و سایر بیماری ها تحریک و مبارزه می کنند ، وابسته است.

سیستم التهاب در بدن نیز به ویتامین K ، به ویژه سلول های T قاتل شما که به سرطان و سایر بیماری ها تحریک و مبارزه می کنند ، وابسته است.

۱۱٫کیوی ، یک نیروگاه ویتامین

وقتی به آنتی اکسیدان فکر می کنید ، باید به میوه هایی فکر کنید که در آفتاب رشد می کنند ، زیرا بسته ویتامین آنها ناشی از نیاز به از بین بردن اکسیداسیون اشعه های قوی است که در مناطق استوایی به آنها ضربه می زند. کیوی یک نمونه عالی است. آنها پر از فولات ، ویتامین K ، ویتامین C و پتاسیم هستند.

این ویتامین ها به صورت ترکیبی در بدن برای ساخت سلول های سالم ، مبارزه با عفونت و حفظ آرامش سیستم ایمنی بدن کار می کنند. کمبود ویتامین K نادر است اما در صورت عدم نیاز کافی افراد دچار ضعف استخوان و بهم ریختگی سیستم ایمنی بدن می شوند. سیستم التهاب در بدن نیز به ویتامین K ، به ویژه سلول های T قاتل شما که به سرطان و سایر بیماری ها تحریک و مبارزه می کنند ، وابسته است.

در روز چه مقدار باید بخورید:

ویتامین K یکی از قهرمانان گمنام بدن است. زنان باید ۹۰ میکروگرم در روز و مردان باید ۱۲۰ میکروگرم دریافت کنند.

اما دانه های آفتابگردان به ویژه از آنجایی که فسفر ، منیزیم و ویتامین B-6 و همچنین ویتامین E را تأمین می کنند سالم هستند.

اما دانه های آفتابگردان به ویژه از آنجایی که فسفر ، منیزیم و ویتامین B-6 و همچنین ویتامین E را تأمین می کنند سالم هستند.

۱۲٫دانه های آفتابگردان

اکثر دانه ها از نظر ماده مغذی و فاقد بلوک هستند ، زیرا باعث شروع سالم گیاه می شوند. اما دانه های آفتابگردان به ویژه از آنجایی که فسفر ، منیزیم و ویتامین B-6 و همچنین ویتامین E را تأمین می کنند سالم هستند. همچنین می توانید ویتامین E را از آووکادو و اسفناج و کلم بروکلی دریافت کنید.

چه مقدار در روز باید بخورید:

هرجای دیگر از ۱ اونس (۳۰ گرم) در روز تا یک مشت سالم سالم در نظر گرفته می شود ، اما به دلیل سرشار بودن از سدیم ممکن است بخواهید از خوردن کل کیسه خودداری کنید. دانه های خام ۲۰۴ کالری در هر یک چهارم فنجان دارند.

سوپ میسو ، توفوی ابریشمی ، جلبک دریایی واکامه ، پیاز بهاره

۱۳٫سوپ ،Paste برای افزودن به سوپ ها و سس های سالاد

شما در رستوران ژاپنی مورد علاقه خود سوپ میزو خورده اید و شاید حتی فکر کرده باشید: “این طعم غذا فوق العاده سالم است! اگر کمی شور باشد.” هر دو فکر درست است. Miso یک خمیر تخمیر شده است که به بسیاری از غذاها و سوپ ژاپنی طعم امامی نمکی می بخشد. بیشتر miso در ژاپن ساخته می شود ، جایی که این ماده از قرن هشتم استفاده می شود.

Miso به آماده سازی احتیاج ندارد و نمکی به سوپ ها ، مارینادها و سس ها اضافه می کند. برخی از افراد به عنوان عامل ماندگاری ژاپن ، میسو را اعتبار می دهند. سرانه جمعیت ژاپن بیش از هرجای دیگر در جهان است – و ژاپن یکی از کمترین میزان چاقی را دارد.

در روز چه مقدار باید بخورید:

محققان بر این باورند که مصرف یک کاسه سوپ میسو در روز ، طبق روال سنتی ژاپن ، خطرات سرطان پستان را کاهش می دهد.

به غیر از محتوای بالای سدیم ، دلیلی برای دور ماندن از miso با تمام خواص متنوع آن برای سلامتی نیست ما می گوییم به سلامتی.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *