دارو شناسی, مکمل های ورزشی

ال-آرژنین چیست؟+(عوارض و فواید)

فواید و عوارض جانبی ال-آرژنین

ال-آرژنین یکی از اسیدهای آمینه ای است که بدن برای عملکرد مناسب به آن نیاز دارد.

مانند سایر اسیدهای آمینه ، ال- آرژنین نیز در ساخت پروتئین نقش دارد. بدن می تواند از این پروتئین برای کمک به عضله سازی و بازسازی بافت استفاده کند.

در نتیجه ، محققان اثر ال-آرژنین را در درمان زخم های شدید و ضایعات بافتی در بیماری های جدی بررسی کرده اند.

ال-آرژنین چیست؟

ال آرژنین در مواد زیر یافت می شود:

  1. تخم مرغ
  2. ماهی
  3. گوشت قرمز

ال آرژنین علاوه بر ساخت پروتئین ، اکسید نیتریک را در خون آزاد می کند.اکسید نیتریک برای گسترش رگ های خونی جریان خون عمل می کند ، که ممکن است به کمک به برخی از شرایط گردش خون کمک کند.

بدن فرد در شرایط عادی به طور طبیعی ال آرژنین تولید می کند. افراد همچنین به عنوان بخشی از رژیم غذایی منظم خود ال-آرژنین اضافی دریافت می کنند.

گوشت قرمز ، ماهی ، لبنیات و تخم مرغ همگی حاوی مقادیر کمی ال آرژنین هستند که به بدن کمک می کند تا منابع لازم خود را دوباره پر کند.

بدن فرد در شرایط عادی به طور طبیعی ال آرژنین تولید می کند.

بدن فرد در شرایط عادی به طور طبیعی ال آرژنین تولید می کند.

گاهی اوقات ، نیاز فرد به ال-آرژنین ممکن است بیش از توانایی بدن در تولید یا مصرف طبیعی آن باشد. این مسئله اغلب در مورد بزرگسالان مسن یا افرادی که شرایط پزشکی خاصی دارند ، صادق است.

در این موارد ، ممکن است ال-آرژنین مصنوعی به صورت داروهای خوراکی ، آمپول یا کرم برای افراد تجویز شود. چندین شرایط بالقوه بهداشتی ممکن است از افزایش مصرف ال آرژنین بهره مند شوند.

برخی افراد ال آرژنین را به عنوان مکمل مصرف می کنند. مانند هر مکمل دیگری ، فرد باید با احتیاط از آن استفاده کند.

اگرچه ال-آرژنین در دوزهای متوسط ​​ایمن در نظر گرفته می شود ، مقدار زیاد ال-آرژنین می تواند عوارض جانبی شدیدی از جمله مرگ داشته باشد. درک اینکه چگونه مکمل ممکن است قبل از مصرف با بدن و داروهای اضافی ارتباط برقرار کند ، مهم است.

فواید ال-آرژنین

ال آرژنین دو اثر دارد: به اکسید نیتریک تبدیل می شود و به بدن در ساخت پروتئین کمک می کند.

این تأثیرات به ال-آرژنین مجموعه ای از مزایای بالقوه را می دهد که از سلامتی قلب و درد قفسه سینه گرفته تا کمک به ساخت عضلات ، ترمیم زخم ها و بهبود باروری مردان است.

موارد زیر چند نمونه از مزایای تحقیق شده و کاربردهای ال-آرژنین است:

  • ذخیره هورمون رشد
  • کاهش فشار خون بالا
  • درمان بیماری های قلبی
  • درمان اختلال نعوظ (ED)
  • کاهش التهاب دستگاه گوارش در نوزادان نارس
  • کنترل قند خون در افراد دیابتی

علاوه بر این ، ال-آرژنین ممکن است پتانسیل کمک به بسیاری از مسائل دیگر را داشته باشد. با این حال ، برای ارزیابی بیشتر پتانسیل ال آرژنین برای انجام موارد زیر ، تحقیقات بیشتری باید انجام شود:

  • بهبود جریان خون
  • زخم ها را سریعتر التیام می دهد
  • اضطراب را برطرف می کند
  • سوختگی را درمان می کند
  • بهبود عملکرد کلیه برای افراد مبتلا به نارسایی احتقانی قلب
  • افزایش عملکرد ورزشی

چندین زمینه اضافی وجود دارد که محققان علاقه مند به کشف در مورد ال-آرژنین و اثرات آن بر بدن انسان هستند.

برای هر کسی که مایل به استفاده از ال-آرژنین به عنوان مکمل است ضروری است قبل از شروع استفاده با پزشک در مورد مزایا و خطرات احتمالی آن صحبت کند.

عوارض جانبی ال-آرژنین

برای گروه های خاصی از افراد ممکن است خطرات زیادی در مصرف ال-آرژنین به عنوان یک مکمل وجود داشته باشد.

ال-آرژنین دارای برخی عوارض جانبی بالقوه است که باید هنگام مصرف آن به عنوان مکمل از آن آگاه باشید. برخی از عوارض جانبی شایع و خوش خیم عبارتند از:

  • نقرس
  • نفخ شکم
  • درد شکم
  • التهاب راه هوایی
  • اسهال
  • فشار خون پایین
  • ناهنجاری های خون
  • آلرژی
  • بدتر شدن آسم

با این حال ، ال آرژنین ممکن است عوارض جدی ایجاد کند که باید مورد توجه قرار گیرند.

خطرات و عوارض

ال-آرژنین خطرات بالقوه جدی برای گروه های خاصی از افراد دارد.

این شامل:

  • بیماری جدی یا مرگ در کودکان و نوزادان
  • مشکل در کنترل فشار خون در حین جراحی
  • بدتر شدن شراره های تبخال
  • افزایش خطر مرگ پس از حمله قلبی
  • تعامل منفی با داروهای خاص ، از جمله ویاگرا و داروهای فشار خون

اگرچه خطرات مرتبط با ال-آرژنین وجود دارد ، اما بیشتر تحقیقات نشان می دهد مصرف دوزهای کم برای افراد بی خطر است.

روش های طبیعی برای دریافت ال-آرژنین

یکی از مزایای اصلی دریافت ال-آرژنین از طریق رژیم غذایی این است که دریافت بیش از حد آن دشوار است. بنابراین ، می توان از برخی از عوارض جانبی مصرف بیش از حد ال-آرژنین جلوگیری کرد.

از طرف دیگر ، مصرف غذا به تنهایی ممکن است ال- آرژنین کافی برای تأمین نیازهای فرد فراهم نکند. قبل از تغییر رژیم غذایی ، فرد باید گزینه های خود را با پزشک در میان بگذارد.

پروتئین های گیاهی مانند نخود منبع خوبی از ال-آرژنین است.

بهترین منبع طبیعی برای ال-آرژنین مواد غذایی سرشار از پروتئین است. برای برخی افراد ، پروتئین های حیوانی ، مانند گوشت قرمز (گوشت گاو) ، سینه مرغ و بوقلمون و محصولات لبنی ، ممکن است منبع اصلی ال-آرژنین باشد.

برای افرادی که گوشت نمی خورند ، پروتئین های گیاهی حاوی L- آرژنین شامل عدس ، نخود ، بادام زمینی ، تخمه کدو و دانه های سویا است.

افرادی که متوجه می شوند مقدار کم ال آرژنین برای تأمین نیازهای خود دارند ، ممکن است بخواهند رژیم غذایی خود را تغییر دهند تا شامل غذاهای غنی از پروتئین باشد.

یک متخصص تغذیه یا پزشک ممکن است بتواند برای تقویت دریافت طبیعی ال-آرژنین قبل از مصرف مکمل ها ، پیشنهادات مربوط به وعده های غذایی را ارائه دهد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
فروشگاه
سایدبار
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من