تغذیه و سلامت

فواید خوردن گوشت شتر مرغ چیست؟

گوشت شتر مرغ

پزشکان متخصص و متخصصان پوست ، گوشت شتر مرغ را به عنوان بهترین انتخاب برای دوستداران گوشت قرمز توصیه می کنند. گوشت شترمرغ از نظر مرغ در کیلوژول ، چربی های اشباع و کلسترول پایین تر است. گوشت شترمرغ نیز از نظر آهن بسیار غنی است و از این رو افراد دارای سبک زندگی فعال سود می برند.

 

اگرچه گوشت شترمرغ چربی دارد ، اما در خارج از ماهیچه جمع می شود و در طی پردازش به راحتی از بین می رود. بنابراین گوشت شترمرغ با چربی کم چربی است. بنیاد قلب و سکته مغزی در آفریقای جنوبی گوشت شترمرغ را به عنوان یک منبع پروتئین فوق العاده تصویب می کند.

به دلیل تعادل pH مناسب شتر مرغ ، گوشت بر خلاف مرغ و سایر گوشت ها باکتری های مضر مانند E-coli یا سالمونلا را جذب نمی کند و همین امر باعث می شود گوشت شترمرغ برای کارپاچیو و حتی سوشی ایده آل باشد.

به طور خلاصه گوشت شتر مرغ:
  • کلسترول کم است
  • کم چرب
  • کیلووئل کم

ولی

  • سرشار از پروتئین است
  • سرشار از آهن
بهترین راه برای تهیه فیله یا استیک شتر مرغ ، نادر متوسط ​​است ، زیرا گوشت شترمرغ دارای چربی کم است ، در صورت تمیز می تواند خشک شود. می توانید سرخ شده یا فیله ای روی ذغال  بگیرید 

منبع:safariostrich


بیشتربدانید:

ارزش دارویی شیر و گوشت شتر

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *