پزشکان متخصص و متخصصان پوست ، گوشت شتر مرغ را به عنوان بهترین انتخاب برای دوستداران گوشت قرمز توصیه می کنند. گوشت شترمرغ از نظر مرغ در کیلوژول ، چربی های اشباع و کلسترول پایین تر است. گوشت شترمرغ نیز از نظر آهن بسیار غنی است و از این رو افراد دارای سبک زندگی فعال سود می برند.
اگرچه گوشت شترمرغ چربی دارد ، اما در خارج از ماهیچه جمع می شود و در طی پردازش به راحتی از بین می رود. بنابراین گوشت شترمرغ با چربی کم چربی است. بنیاد قلب و سکته مغزی در آفریقای جنوبی گوشت شترمرغ را به عنوان یک منبع پروتئین فوق العاده تصویب می کند.
به دلیل تعادل pH مناسب شتر مرغ ، گوشت بر خلاف مرغ و سایر گوشت ها باکتری های مضر مانند E-coli یا سالمونلا را جذب نمی کند و همین امر باعث می شود گوشت شترمرغ برای کارپاچیو و حتی سوشی ایده آل باشد.
به طور خلاصه گوشت شتر مرغ:
- کلسترول کم است
- کم چرب
- کیلووئل کم
ولی
- سرشار از پروتئین است
- سرشار از آهن
بهترین راه برای تهیه فیله یا استیک شتر مرغ ، نادر متوسط است ، زیرا گوشت شترمرغ دارای چربی کم است ، در صورت تمیز می تواند خشک شود. می توانید سرخ شده یا فیله ای روی ذغال بگیرید
منبع:safariostrich
بیشتربدانید: