در این ویدیو که توسط عباس مجتهد مورد بررسی قرار گرفته است ، علم و بدن به مقایسه پروتئین وی (whey) و پروتئین شیر (MPC) پرداخته است.
تا به حال این سوال زیاد برای شما مطرح شده است که آیا پروتئین های شیر که توسط شرکت پگاه تولید و عرضه میشوند میتوانند جایگزین مناسبی باشند برای پروتئین های وی.
با توجه به ارزش اقتصادی این پروتئین ها افراد زیادی به آنها روز می آورند، به همین علت آکادمی علم و بدن در این مقاله به حل این موضوع پرداخته است.
ارزش غذایی پروتئین MPC
۷۰ درصد پروتئین از نوع کازئین (۵۶ درصد) و پروتئین وی (۱۴ درصد)
۱۷ درصد کربوهیدرات از نوع لاکتوز
۱ درصد چربی
۳۵۷ کیلوکالری انرژی در ۱۰۰ گرم حاوی تمام آمینو اسید های ضروری بدن و گلوتامین
توضیحات عباس مجتهد درباره این مقایسه
این ویدیو تاثیر عملکرد پروتئین ها در فعالیت های ورزشی متفاوت با توجه به مطالعات مختلف بررسی میکند.
بیشتر بخوانید:
همه چیز درباره نوشیدنی های انرژی زا