مکمل های ورزشی

مقایسه پروتئین وی (whey) و پروتئین شیر (MPC)

مقایسه پروتئین وی و MPC

در این ویدیو که توسط عباس مجتهد مورد بررسی قرار گرفته است ، علم و بدن به مقایسه پروتئین وی (whey) و پروتئین شیر (MPC) پرداخته است.

تا به حال این سوال زیاد برای شما مطرح شده است که آیا پروتئین های شیر که توسط شرکت پگاه تولید و عرضه میشوند میتوانند جایگزین مناسبی باشند برای پروتئین های وی.

با توجه به ارزش اقتصادی این پروتئین ها افراد زیادی به آنها روز می آورند، به همین علت آکادمی علم و بدن در این مقاله به حل این موضوع پرداخته است.

ارزش غذایی پروتئین MPC

۷۰ درصد پروتئین از نوع کازئین (۵۶ درصد) و پروتئین وی (۱۴ درصد)
۱۷ درصد کربوهیدرات از نوع لاکتوز
۱ درصد چربی
۳۵۷ کیلوکالری انرژی در ۱۰۰ گرم حاوی تمام آمینو اسید های ضروری بدن و گلوتامین

توضیحات عباس مجتهد درباره این مقایسه

 

این ویدیو تاثیر عملکرد پروتئین ها در فعالیت های ورزشی متفاوت با توجه به مطالعات مختلف بررسی میکند.

 


بیشتر بخوانید:

همه چیز در مورد مکمل کراتین

همه چیز درباره نوشیدنی های انرژی زا

همه چیز درباره گلوتامین


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *