تغذیه و سلامت

مزایای بالقوه شیر طلایی و سایر نوشیدنی های زردچوبه

نوشیدنی های زردچوبه

مزایای شیر طلایی و سایر نوشیدنی های زردچوبه

مگر اینکه در زیر صخره زندگی کرده باشید ، احتمالاً در همه جا متوجه ظهور نوشیدنی های مبتنی بر زردچوبه و تونیک شده اید. از نوشیدنی های گیاهی در Whole Foods گرفته تا “Golden Caffe Lattes” از Peet  و برخلاف بسیاری از گرایش های تغذیه ای که برخی از “تأثیر گذاران سلامتی” در اینستاگرام محبوب کرده اند ،

این مزایا مورد حمایت علم است ، بنابراین ممکن است گوش دادن و امتحان کردن خودتان باشد. بیایید عمیق تر به آنچه در زردچوبه وجود دارد فواید احتمالی ، چه فوایدی را می دهد و چگونه می توان چند دستور العمل در خانه درست کرد.

زردچوبه و فواید سلامتی آن چیست؟

زردچوبه (aka curcuma longa) ریشه ای است که در همان خانواده زنجبیل قرار دارد. به فرم پودر رنگدانه زرد روشن دیده می شود و می توان آن را تازه یا خشک کرد.

زردچوبه معمولاً در غذاهای خوش طعم مانند توت ها یا به عنوان محبوب ترین شکل آن ، نوشیدنی گرم که در جهان غرب به عنوان “شیر طلایی” شناخته می شود ، استفاده می شود.

و اگرچه دیده شده است که زردچوبه دارای بیش از ۲۰۰ ترکیب مختلف است که می تواند برای سلامتی ما مفید باشد ، اما ترکیب اصلی فعال زیستی با بیشترین فواید به عنوان کورکومین شناخته می شود. این پلی فنول است که به زردچوبه رنگ زرد زیبا و غنی خود را می بخشد.

در طول یک دهه گذشته ، صدها مطالعه در مورد کورکومین و فواید بالقوه آن انجام شده است.

به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی ، با بهبود شرایط بی شماری از جمله سرطان ، بیماری قلبی عروقی ، دیابت و حتی درد بعد از تمرین ارتباط دارد.

کورکومین در جستجوی و از بین بردن رادیکال های آزاد ، افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و کاهش پروتئین است که عامل افزایش التهاب در بدن است.

اما آیا می دانید برای استفاده از این مزایا ، کورکومین باید با دو مؤلفه بسیار مهم جفت شود؟

از آنجایی که کورکومین فراهمی زیستی کمی دارد (توانایی بدن برای جذب و استفاده از ترکیبات) از این رو باید با پیپرین (که در فلفل سیاه یافت می شود) و نوعی چربی (چربی با نام مستعار) جفت شود.

پیپرین ، ترکیبی است که در فلفل سیاه وجود دارد ، می تواند میزان دسترسی فروریختنی کورکومین را تا ۲۰۰۰ درصد افزایش دهد.

و دلیل اینکه ممکن است بخواهید مقداری شیر نارگیل را به نوشیدنی زردچوبه خود بیفزایید ، این است که کورکومین لیپوفیلی است به این معنی که فقط در چربی حل می شود.

شیر طلایی چیست و چگونه محبوبیت پیدا کرد؟

شیر طلایی برای جهان غربی جدید است. هنگامی که تأثیر گذاران سلامت در اینستاگرام شروع به افزودن آن به فیدهای زیبا و پست های وبلاگ خود کردند ، و این امر به صنعت بهداشت توجه زیادی پیدا کرد.

اکنون می توانید محصولاتی را در سراسر فروشگاه های مواد غذایی بهداشتی پیدا کنید که از شیر طلایی تقلید کرده یا زردچوبه به آنها اضافه شده است.

اما شیر طلایی برای افراد جنوب شرقی آسیا تازگی ندارد. صدها (اگر نه هزاران سال) ، مادران جنوب شرقی هند برای درمان تقریباً همه چیز ، از سرماخوردگی گرفته تا ویروسهای معده ، به خانواده هایشان شیر طلایی (aka haldi doodh) داده اند.

یک فنجان شیر طلایی شامل ½ فنجان شیر ، ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه ، عسل و چای است.

معمولاً هم اکنون به همین روش ساخته می شود اما ممکن است شیر ​​بادام یا شیر نارگیل را بر روی لبنیات و سایر ادویه جات ترشی جات مانند زنجبیل ، هل و دارچین (و همچنین فلفل سیاه!) پیدا کنید. حتی ممکن است چای اسپرسو یا چای را به آن اضافه کنید.

چگونه می توان شیر طلایی را در خانه درست کرد؟

تهیه شیر طلایی در خانه بسیار آسان است و تغییرات زیادی در آن وجود دارد.

ساده ترین راه تهیه آن در خانه ، پودر شیر طلایی مانند این از گیاهان Gaia و اضافه کردن شیر داغ (بدون چربی) به دلخواه است.

اگر می خواهید از زردچوبه به عنوان یک مکمل استفاده کنید ، همیشه مهم است که ابتدا از پزشک خود سوال کنید زیرا ممکن است برخی شرایط به دوزهای بزرگتر و مکمل خاص نیاز داشته باشد.

اگر فقط به دنبال فواید عمومی هستید ، به احتمال زیاد مقادیر کمی که به این نوشیدنی ها اضافه می شود بی خطر است.

وقتی به این مسئله رسیدگی کرد ، نه تنها به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک خواهید کرد بلکه به یک فنجان شیرین و عاشق عشق می نشینید. لذت بردن!


منبع:classpass


 

 

author-avatar

درباره علی عباس پور

دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد و قهرمان دو میدانی کشور و فعالیت در زمینه های بدنسازی ،آمادگی جسمانی ،تغذیه و انواع ماساژ....

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *