تغذیه و سلامت

آیا کودک شما نسبت به غذا حساس است؟

حساسیت کودک نسبت به غذا

حساسیت کودک نسبت به غذا

برخی از نوزادان به برخی غذاها حساس هستند اما از کجا می دانید؟ برخی واکنش ها ، مانند بثورات پوکی ، اسهال یا استفراغ ، نشانه های گویایی است که نشان می دهد غذا با کودک شما موافق نیست اما ممکن است معنی های مختلفی داشته باشد.

حساسیت های غذایی و آلرژی های غذایی یکسان نیستند. درک تفاوت بین آنها خصوصاً در کودکان مهم است. اگر کودک شما به ماده غذایی حساسیت دارد ، ممکن است در معرض خطر آنافیلاکسی باشد ، اما اگر از غذاهای سالم بی مورد اجتناب کند ، ممکن است مواد مغذی اصلی را برای رشد از دست بدهد.

آلرژی غذایی واکنش سیستم ایمنی بدن در برابر غذایی است که بدن آن را تهدید می داند. در حالی که تشخیص عدم تحمل و حساسیت غذایی دشوارتر است زیرا ممکن است واکنش تاخیری در بدن داشته باشد. اگرچه آزمایشاتی وجود دارد که پزشک می تواند برای تعیین حساسیت غذایی کودک شما انجام دهد ، اما همیشه آزمایشاتی برای کشف سریع عدم تحمل و حساسیت وجود ندارد.

حتما هرگونه نگرانی را با پزشک متخصص اطفال در میان بگذارید و کودک خود را از نظر واکنش های غذایی کنترل کنید.

شیردهی حداقل در ۶ ماه اول زندگی توصیه می شود و اگر شیردهی گزینه ای نیست ، پس فرمول غنی شده با آهن توصیه می شود. در حدود چهار تا شش ماهگی ، نوزادان معمولاً نشانه هایی از آمادگی برای امتحان غذاهای جامد را نشان می دهند. در حالی که به تغذیه شیر مادر یا شیر خشک برای نوزادان ادامه می دهید ، می توانید غذاهای جدید مناسب سن را معرفی کنید.

همانطور که غذاهای جدید را معرفی می کنید ، یکی یکی پیشنهاد دهید. قبل از معرفی یک غذای جدید ، چند روز صبر کنید. به این ترتیب اگر کودک شما مشکلی داشته باشد ، می دانید کدام ماده غذایی باعث آن شده است.

مهم نیست که از کدام گروه های غذایی شروع می کنید ، اما توصیه می شود ابتدا با چند غذای غیر آلرژی شروع کنید تا ببینید کودک شما چگونه با غذای جامد رفتار می کند. غذاها ، از جمله غلات ، غلات و حبوبات نوزاد غنی شده با آهن به عنوان غذاهای اولیه تشویق می شوند ، زیرا مواد مغذی مانند آهن و روی را تأمین می کنند. غذاهای آلرژی زا مانند تخم مرغ ، محصولات بادام زمینی ، گندم و ماهی نیز توصیه می شوند ، زیرا تأخیر در معرفی آنها ممکن است خطر آلرژی غذایی را افزایش دهد. بعضی از غذاها مانند آجیل و تکه های کره بادام زمینی خطر خفگی دارند ، بنابراین اندازه غذا و قوام آن نیز باید مورد توجه قرار گیرد. شیر گاو و شیر سویا نباید تا ۱۲ ماهگی یا بیشتر وارد شوند. میوه ها ، سبزیجات و گوشت های ساده را به جای انواع مختلف سرو کنید. اگر کودک شما نسبت به غذای خاصی واکنش نشان داد ، از سرو آن غذا صرف نظر کنید.

هر آنچه کودک شما می خورد را یادداشت کنید. بهتر است هرگونه علائمی که مشاهده کردید ، مانند بثورات ، اسهال یا استفراغ ، همراه با مصرف روزانه غذا ، یک پرونده ثبت کنید.

اگر هر غذایی مشکلی قابل توجه و مداوم ایجاد کرد ، با پزشک کودک خود صحبت کنید. با هم می توانید طرحی را تنظیم کنید که برای کودک شما بهترین باشد. بهترین پروتکل مشورت با متخصص اطفال یا متخصص آلرژی و کمک گرفتن از یک متخصص تغذیه ثبت شده در زمینه تغذیه است


بیشتر بدانید:

علائم آلرژی و حساسیت به آجیل و مغز ها چیست؟
درمان و علائم حساسیت های فصلی
چه عواملی باعث ایجاد سندرم روده تحریک پذیر میشوند؟

منبع:eatright

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *