تغذیه و سلامت

خوردن پوست ماهی خوبه یا نه؟

خوردن پوست ماهی

آیا می توانید پوست ماهی بخورید ، و آیا سالم است؟

ماهی منبعی از پروتئین حیوانی است که بسیاری از مردم جهان به طور منظم از آن لذت می برند.

در حقیقت ، تخمین زده می شود که انسان هر ساله بیش از ۳۳۰ میلیارد پوند (۱۵۰ میلیون تن) ماهی می خورد .

ماهی غنی از مواد مغذی ، خوشمزه و افزودنی سالم برای هر وعده غذایی است. شاید از خود بپرسید که آیا این خواص روی پوست نیز وجود دارد یا خیر.

در این مقاله فواید و ایمنی خوردن پوست ماهی بررسی شده و نحوه گنجاندن آن در رژیم غذایی توضیح داده شده است.

آیا خوردن پوست ماهی بی خطر است؟

بعضی از افراد ممکن است از ترس اینکه ماهی خوردن آن ایمن نیست ، از پوست ماهی اجتناب کنند ، اگرچه این طور نیست.

پوست ماهی در طول تاریخ با خیال راحت خورده شده است. این حتی در بسیاری از کشورها و فرهنگ ها یک میان وعده محبوب است.

تا زمانی که ماهی ها به درستی تمیز شده و مقیاس های خارجی کاملاً برداشته شده باشد ، خوردن پوست به طور معمول ایمن است.

از آنجا که ماهی منبع خوبی از مواد مغذی مانند آهن و اسیدهای چرب امگا ۳ است ، سازمان غذا و دارو (FDA) توصیه می کند یک وعده ماهی ۴ اونس (۱۱۳ گرم) ماهی ۲ تا ۳ بار در هته بخورید.

با این حال ، برخی از ماهی ها حاوی مقادیر بالای جیوه و سایر سموم و آلاینده ها هستند که همه آنها می توانند در پوست نیز وجود داشته باشند .

بنابراین ، انتخاب ماهی کم جیوه بیشتر از ماهی با جیوه زیاد توصیه می شود. در اینجا چند نمونه از محتوای جیوه ماهی وجود دارد :

  • کم: گربه ماهی ، کد ماهی ، دست و پا زدن ، پولاک ، ماهی آزاد ، تیلاپیا ، بیشتر کنسروهای ماهی تن
  • متوسط: کپور ، هامور ، هالیبوت ، ماهی-ماهی ، قمه
  • زیاد: شاه ماهی خال مخالی ، مارلین ، کوسه ، شمشیر ماهی ، ماهی کاشی

به طور خلاصه ، پوست ماهی خطر بیشتری نسبت به مصرف گوشت ماهی برای سلامتی ندارد. برای انتخاب پوست ماهی از دستورالعمل های مشابه استفاده کنید همانطور که هنگام انتخاب انواع ماهی برای خوردن ، ماهی پوست را انتخاب کنید.


خلاصه
خوردن پوست ماهی تا زمانی که ماهی قبل از خوردن تمیز شده و به درستی از آن مراقبت شده باشد ، ایمن است. خوردن پوست ماهی هایی که جیوه و سایر آلاینده های کمتری دارند ، مواجهه شما با مواد شیمیایی بالقوه مضر را کاهش می دهد.


خوردن پوست ماهی چه فوایدی دارد؟

مشخصات دقیق غذایی پوست ماهی بسته به نوع ماهی به طور قابل توجهی متفاوت است. همانطور که گفته شد ، بیشتر ماهی ها از نظر مواد مغذی اصلی غنی هستند.

خوردن پوست ماهی از انواع ماهی های چرب و لاغر می تواند به اطمینان از دریافت کافی مواد مغذی کمک کند ، از جمله (منبع ۶):

در اینجا نگاهی دقیق به برخی از مزایای خاص این مواد مغذی در پوست ماهی است.

منبع خوبی از پروتئین است

ماهی ، از جمله پوست آن ، منبع خوبی از پروتئین رژیم غذایی است – یک ماده مغذی ضروری که به عنوان عناصر سازنده بافت مانند عضلات در بدن انسان عمل می کند.

پروتئین همچنین ممکن است با کاهش خطر ابتلا به برخی اختلالات مانند توقف رشد ، سطح آهن پایین و تورم در بدن به سلامتی مطلوب کمک کند .

علاوه بر این ، برخی از پروتئین ها ، مانند هیستون ها و ترانسفرین ، در ایمنی نقش دارند. بسیاری از این پروتئین ها در مخاط پوست ماهی وجود دارد .

سرشار از امگا ۳ است

یکی از بهترین مزایای شناخته شده ماهی های چرب میزان بالای اسیدهای چرب مفید امگا ۳ در آنها است.

مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ در پوست ماهی های روغنی ممکن است با مزایایی مانند محافظت از قلب ، حاملگی های سالم و کاهش خطر بیماری های مغزی ، به سلامتی مطلوب کمک کند .

ممکن است از سلامت پوست حمایت کند

خوردن پوست ماهی همچنین ممکن است سلامت پوست شما را بهبود بخشد.

پوست ماهی منبع خوبی از کلاژن و ویتامین E است که هر دو به سلامت پوست انسان کمک می کنند .

به عنوان مثال ، مطالعات نشان داده است که کلاژن می تواند باعث بهبود رطوبت پوست ، خاصیت ارتجاعی و سایر علائم تجاری پیری مانند چین و چروک شود .

کلاژن نوعی پروتئین است که در همه قسمت ها و انواع ماهی ها وجود دارد – بنابراین ، آن را در هر دو پوسته ، استخوان ، گوشت و پوست پیدا خواهید کرد. از طرف دیگر ، ویتامین E یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است که بیشتر در ماهی های روغنی مانند ماهی قزل آلا و قزل آلا یافت می شود.

ویتامین E با محافظت در برابر اثرات مضر آفتاب و بهبود علائم برخی از بیماری های پوستی مانند اگزما ، از سلامت پوست پشتیبانی می کند .

ممکن است مصرف مواد مغذی شما را افزایش دهد

خوردن پوست همراه با گوشت به شما کمک می کند بیشترین مواد مغذی ممکن را از ماهی مصرف کنید.

با از بین بردن پوست و خوردن فقط گوشت ، بسیاری از مواد مغذی و مفید پوست و همچنین مواد موجود در مخاط و لایه های گوشت در زیر پوست را از دست خواهید داد.


خلاصه
پوست ماهی منبع بسیار خوبی از مواد مغذی است که از سلامت مطلوب انسان پشتیبانی می کند ، مانند پروتئین ، اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین E. مصرف پوست ماهی می تواند به رشد عضلات ، بهبود سلامت قلب و سلامت پوست کمک کند.


طرز تهیه و خوردن پوست ماهی

برای بهره مندی از مزایای پوست ماهی ، اگر شما خوشمزه ترین روش های تهیه آن را می دانید ، به شما کمک می کند.

هنگام تهیه یک قطعه ماهی روی پوست ، سعی کنید آن را تفت دهید و آن را در دمای بالا و در کنار پوست به سمت پایین کباب کنید تا یک نتیجه ترد شود.

از جوشاندن و بخارپز كردن ماهي خودداري كنيد ، زيرا اين امر مي تواند باعث ترشح يا لوس شدن پوست شود.

همچنین به خاطر داشته باشید که طعم پوست ماهی در انواع مختلف متفاوت است. ماهی هایی که به داشتن پوستی خوش طعم معروف هستند شامل باس ، باراموندی ، دست و پا زدن ، ماهی خال مخالی ، ماهی قزل آلا و قورباغه هستند.

از طرف دیگر ، پوست کمتر خوش طعم در ماهی راهب ، اسکیت ، شمشیر ماهی و ماهی تن یافت می شود.

علاوه بر این ، آشپزها در منوی رستوران ها با پوست ماهی خلاق می شوند. غیر معمول نیست که پوست ماهی را جداگانه سرخ یا پخته می کنند و به عنوان پیش غذا یا غذای جانبی سرو می کنند.

میان وعده های پوستی ماهی با طعم نیز رایج شده اند و از هم اکنون در غذاهای آسیایی محبوب هستند. این میان وعده ها به طور معمول سرخ شده و نمکی هستند و می توانند سرشار از چربی و سدیم باشند.

بنابراین ، بهتر است از میان وعده های پوست ماهی سرخ شده در حد متوسط ​​لذت ببرید. بعلاوه ، اگر بیماری زمینه ای مانند بیماری قلبی و فشار خون بالا دارید ، ممکن است بخواهید از آنها جلوگیری کنید تا شرایط فعلی را تشدید نکند.


خلاصه
پوست ماهی را می توان به روش های مختلف تهیه کرد. می توان آن را در دمای بالا برای ایجاد یک ماده ترد ترش کرد و یا از گوشت خارج کرد و سرخ کرد. انواع خاصی از پوست ماهی طعم بهتری نسبت به بقیه دارد.


کلام آخر

پوست ماهی قسمت خوشمزه و مغذی ماهی است.

سرشار از مواد مغذی مشابهی است که در گوشت ماهی یافت می شود و مصرف ماهی با پوست به شما اطمینان می دهد که مواد مغذی در طی فرآیند پخت از بین نرود.

مواد مغذی موجود در ماهی دارای طیف وسیعی از فواید است ، از جمله حمایت از سلامت قلب و پوست.

پوست ماهی به عنوان یک ماده غذایی آشپزی بسیار متنوع است. می توانید چند روش مختلف تهیه کنید تا یاد بگیرید کدام یک را ترجیح می دهید.


بیشتر بدانید:

درمان آرتروز با روغن ماهی و امگا ۳
عوارض قرص روغن ماهی چیست؟
مصرف ماهی و افزایش طول عمر!
مزایای خوردن ماهی مبتنی بر شواهد

منبع:healthline

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *