تغذیه و سلامت

فواید و خواص ویتامین E چیست؟

فواید ویتامین E

فواید و خواص ویتامین ای (E) برای بدن

 

آنتی اکسیدان

فواید و خواص و منابع ویتامین ای (E) برای بدن :ویتامین E یک آنتی اکسیدان است. این ویژگی میتواند به محافظت از سلولهای شما در برابر آسیب ها، کمک کند.این ماده مغذی ضروری به طور طبیعی در بسیاری از غذاها وجود دارد. همچنین به عنوان مکمل غذایی نیز، در دسترس است.

ویتامین E محلول در چربی است. این بدان معنی است که بدن شما آن را ذخیره کرده و در صورت لزوم از آن استفاده می کند.

اصطلاح “ویتامین E” هشت ترکیب مختلف را توصیف می کند. آلفا توکوفرول فعال ترین آنها در انسان است.

عمر سلولی بیشتر

وقتی سلولها در معرض مولکولهایی به نام رادیکالهای آزاد قرار می گیرند ، روند مشابه اکسیداسیون و پیری تسریع شده در بدن شما اتفاق می افتد. رادیکال های آزاد سلول های سالم را ضعیف و تجزیه می کنند. این مولکول ها ممکن است در بیماری های قلبی و سرطان نیز نقش داشته باشند.

رادیکال های آزاد در نتیجه فرآیندهای طبیعی بدن تشکیل می شوند. آنها باعث آسیب هایی می شوند که عمر سلول های شما را کوتاه می کند. طبق انستیتوی ملی بهداشت (NIH) ، ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی است که میتواند به کاهش آسیب رادیکال های آزاد کمک کند و روند پیری سلول های شما را کند کند.

 
تحقیقات بیشتر در مورد فواید و خواص ویتامین ای (E)

محققان استفاده از ویتامین E را به عنوان درمان انواع بیماری های دژنراتیو برسی کرده اند ، از جمله:

  • سخت شدن سرخرگها
  • فشار خون بالا
  • بیماری قلبی
  • سرطان

 

محافظت بیشتر

ویتامین E میتواند به افرادی که از عوامل خطر بیشتری در محیط زیست یا سبک زندگی شان دارند، کمک کند. رادیکال های آزاد توسط این عوامل افزایش میابند:

  • سیگار کشیدن
  • قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • قرار گرفتن در معرض اشعه ماورا بنفش در برابر نور خورشید

ویتامین E ممکن است به ترمیم سلول های آسیب نیز دیده کمک کند.

مصرف بیش از حد ویتامین E با رژیم غذایی منظم دشوار است. تهیه ویتامین E از منابع غذایی نه خطرناک است و نه مضر.

 

مصرف مکمل ها ویتامین ای (E) : زیاده روی نکنید!

در حالی که مصرف بیش از حد ویتامین E با غذا بعید بنظر میرسد، NIH گزارش می دهد که مصرف مقادیر بالای این ویتامین به صورت مکمل می تواند عوارض جانبی جدی ایجاد کند. یک عارضه جانبی جدی افزایش خطر سکته مغزی است.

اگر از مکمل ها استفاده می کنید ، دوزها نباید بیش از ۱۰۰۰ واحد بین المللی در روز باشد. مقدار توصیه شده روزانه (RDA) برای سنین ۱۴ سال به بالا ۱۵ میلی گرم (میلی گرم) است.

 

راه های دریافت ویتامین ای (E) خود

غذاهای زیر منابع خوبی از ویتامین E هستند:

  • تخمه آفتابگردان تفت داده شده ، ۱ اونس (اونس) ، که ۷٫۴ میلی گرم ویتامین E را تأمین می کند
  • فندق بو داده ، ۱ اونس ، که ۴٫۳ میلی گرم ویتامین E را تأمین می کند
  • بادام زمینی تفت داده شده ، ۱ اونس ، که ۲٫۲ میلی گرم ویتامین E را تأمین می کند
  • بادام برشته شده ، ۱ اونس ، که ۶٫۸ میلی گرم ویتامین E فراهم می کند
  • اسفناج ، آب پز ، ۱/۲ فنجان ، که ۱٫۹ میلی گرم ویتامین E را تأمین می کند
  • کلم بروکلی ، خرد شده و جوشانده ، ۱/۲ فنجان ، که ۱٫۲ میلی گرم ویتامین E را تأمین می کند
  • کیوی ، ۱ عدد متوسط ​​که ۱٫۱ میلی گرم ویتامین E را تأمین می کند
  • انبه ، قطعه قطعه شده ، ۱/۲ فنجان ، که ۰٫۷ میلی گرم ویتامین E را تأمین می کند
  • گوجه فرنگی ، خام ، ۱ عدد متوسط ​​، که ۰٫۷ میلی گرم ویتامین E را تأمین می کند

فواید ویتامین E برای بدن

 

راه های دریافت ویتامین ای (E) بیشتر

یک راه آسان برای دریافت ویتامین E کافی در رژیم غذایی، افزودن یک قاشق غذاخوری روغن جوانه گندم به یک دستور غذایی است.

در روش دیگر ، شما می توانید دانه های آفتابگردان را به عنوان میان وعده میل کنید. با این کار بیش از ۲۰ میلی گرم ویتامین E تأمین می شود که بیش از کل نیاز روزانه است.

یک سالاد کلم پیچ یا اسفناج درست کنید و مقداری فندق بریزید تا ویتامین E را تقویت کند. خلاقیت به شما کمک می کند از فواید و خواص ویتامین ویتامین ای (E) در رژیم غذایی خود استفاده کنید.

 

healthline

همچنین بخوانید:


بهترین زمان مصرف ویتامین ها

فواید و عملکرد ویتامین آ در بدن چیست؟

بهترین ویتامین ها برای رشد عضلات ، افزایش قدرت و ریکاوری

نقش ویتامین دی در جلوگیری از بیماری ها


 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *