تغذیه و سلامت

هنگام ابتلا به آنفولانزا چی بخوریم و چی نخوریم؟

هنگام آنفولانزا چی بخوریم؟

غذاهایی که باید با آنفولانزا مصرف کنید و از آنها اجتناب کنید

ممکن است فردی در هنگام ابتلای به آنفولانزا تمایل به خوردن زیاد غذا نداشته باشد. با این حال ، برخی از غذاها ممکن است به بهبودی کمک کنند.

هنگام آنفولانزا چی بخوریم؟

هنگام ابتلا به آنفولانزا چی بخوریم؟

آنفلوآنزا یک اصطلاح جمعی است که به عفونت با ویروس آنفلوانزا اشاره دارد.

خوردن مواد غذایی مغذی و نوشیدن مایعات فراوان می تواند مواد مغذی ضروری را تأمین کرده و بدن را هیدراته نگه دارد ، که ممکن است به سرعت بهبودی از آنفولانزا کمک کند.

در این مقاله ، طبق شواهد علمی ، توصیف می کنیم که کدام غذاها می توانند به شخصی که به آنفولانزا مبتلا است کمک کند یا آسیب برساند. در ادامه راهنمای رژیم غذایی برای بهبودی از آنفولانزا را بخوانید.

کدام غذاها به بهبود آنفولانزا کمک می کنند؟

تحقیقات پزشکی نشان می دهد که غذاهای زیر ممکن است علائم آنفولانزا را کاهش دهند:

سوپ مرغ

یک مطالعه از سال ۲۰۰۰ نشان می دهد که ترکیبات رایج سوپ مرغ ممکن است به طور جمعی با التهاب مقابله کرده و پاسخ های التهابی را در بدن کاهش دهد.

در نتیجه ، سوپ مرغ ممکن است به رفع گرفتگی بینی و مجاری هوایی کمک کند و علائم دیگر را در دستگاه تنفسی فوقانی تسکین دهد.

سوپ های دیگر ، از جمله گزینه های گیاهخواری یا وگان ، ممکن است اثرات مشابهی داشته باشند.

سوپ ها حتی در هنگام بیماری نیز می توانند مقوی ، هضم آسان ، تسکین دهنده و آسان تهیه شوند. همچنین ، سوپ ها می توانند آب بدن را تقویت کنند ، زیرا حاوی آب هستند.

سیر

سیر ممکن است خاصیت ضد ویروسی و ضد میکروبی داشته باشد. اینها می توانند به پشتیبانی سیستم ایمنی بدن کمک کنند زیرا با عفونت ، از جمله سرماخوردگی یا آنفولانزا مقابله می کند.

نویسندگان یک بررسی در سال ۲۰۱۴ اثرات سیر را در سرماخوردگی بررسی کرده اند.

آنها به یک مطالعه ۱۴۶ شرکت کننده مراجعه می کنند که در آن شرکت کنندگانی که به مدت ۳ ماه هر روز مکمل سیر مصرف می کردند کمتر از کسانی که دارونما مصرف می کردند ، سرماخوردگی کمتری داشتند. نویسندگان خاطرنشان می کنند که تأیید اثرات نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.

خوردن وعده های غذایی با مقدار زیادی سیر ممکن است به بدن در مقابله با عفونت کمک کند.

غذاهای سرشار از ویتامین C

میوه ها و سبزیجات سرشار از ویتامین C به حمایت از سیستم ایمنی بدن کمک می کنند. کسانی که بالاترین سطح ویتامین C را دارند عبارتند از:

  • فلفل دلمه ای یا شیرین از هر رنگی
  • پرتقال و آب پرتقال
  • گریپ فروت
  • کیوی

بسیاری از میوه ها و سبزیجات سرشار از ویتامین C نیز منابع بسیار خوبی از فلاونوئیدها هستند که ترکیباتی هستند که می توانند طیف وسیعی از فواید سلامتی را فراهم کنند. به عنوان مثال ، فلاونوئیدها ممکن است به کاهش خطر عفونت دستگاه تنفسی فوقانی کمک کنند.


آیا ویتامین C می تواند از ما در برابر کرونا محافظت کند؟

فراتر از غذاهای ذکر شده در بالا ، منابع خوب ویتامین C و فلاونوئیدها عبارتند از:

  • سایر مرکبات ، مانند لیمو
  • توت قرمز ، آبی یا بنفش
  • انگور قرمز یا بنفش
  • کلم بروکلی خام
  • سبزیجات خام و برگ تیره

زنجبیل

زنجبیل ممکن است به رفع حالت تهوع همراه با آنفولانزا کمک کند. خواص موجود در زنجبیل می تواند به روند هضم غذا و به ویژه تخلیه معده کمک کند.

یک بررسی شواهدی را نشان داد که زنجبیل در درمان از یک دارونما موثرتر است:

  • بیماری صبحگاهی
  • دریازدگی
  • حالت تهوع ناشی از شیمی درمانی

محققان همچنین اشاره کردند که زنجبیل به کاهش دفعات استفراغ و شدت حالت تهوع در دوران بارداری کمک می کند.

ریشه خرد شده زنجبیل یا زنجبیل آسیاب شده می تواند به عنوان سوپ ، آش و سایر وعده های غذایی خوشمزه باشد. زنجبیل همچنین به خوبی در چای های گیاهی یا مخلوطی از آب گرم ، عسل ، و لیمو مفید است.

سبزیجات

سبزیجات برگ دار حاوی مقدار زیادی فیبر هستند که به هضم غذا کمک می کند. این سبزیجات همچنین مواد مغذی اصلی را فراهم می کنند ، مانند:

  • ویتامین سی
  • اهن
  • اسید فولیک

اینها نقش مهمی در حمایت از سیستم ایمنی بدن دارند.

سبزیجات برگ سبز همچنین ممکن است دارای خواص ضد باکتری و اثرات ضد التهابی باشند. در نتیجه ، خوردن سبزیجات برگ دار ممکن است به بهبودی بدن از آنفولانزا کمک کند.


میوه ها و سبزیجاتی که حافظه شما را تقویت می کند

سبزیجات برگ دار می توانند به راحتی سوپ یا خورشت اضافه شوند. آنها همچنین می توانند یک غذای جانبی عالی درست کنند. نمونه هایی از این سبزیجات عبارتند از:

  • کلم پیچ
  • اسفناج
  • کلم
  • خرده چوب سوئیس
  • سبزه یقه دار
  • بلغور جو دوسر

بلغور جو دوسر پر کننده ، درست شده و منبع عالی فیبر است. در حقیقت ، فیبر پری بیوتیک موجود در جو دوسر می تواند به تغذیه باکتری های سالم در بدن کمک کند.

افزودن موز به بلغور جو دوسر می تواند فیبر اضافی و همچنین ویتامین هایی مانند پتاسیم فراهم کند.

این ممکن است به خصوص برای فردی که علائم آنفولانزا دارد مفید باشد زیرا تب ، اسهال و استفراغ می تواند سطح پتاسیم و سایر الکترولیت ها را تخلیه کند.

غذاهای نرم

آنفولانزا می تواند حالت تهوع ایجاد کند و غذاهای غنی ممکن است جذاب نباشد. غذاهای نرم ، مانند نان تست یا برنج قهوه ای ، ممکن است به راحتی مصرف شوند.

جفت شدن نان تست یا برنج قهوه ای با سوپ یا وعده های غذایی ساده و پایه گیاهی می تواند ویتامین ها و مواد معدنی کافی بدن را تأمین کند.

ماست

خوردن ماستی که حاوی باکتری های زنده است ممکن است به شما در مقابله با آنفولانزا کمک کند. ماست همچنین منبع خوبی از پروتئین است.

مطالعه ای در سال ۲۰۱۱ نشان داد که ماست تخمیر شده با ویروس آنفلوانزا در موش ها مقابله می کند. با این حال ، تأیید این تأثیر در انسان نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.

توجه به این نکته مهم است که لبنیات باعث افزایش تولید مخاط در برخی افراد می شود. این می تواند به طور موقت علائم آنفولانزا را بدتر کند.

سایر غذاهای تخمیر شده مانند کلم ترش ، کلمبوچا و ماست های گیاهی جایگزین های بسیار خوبی هستند که حاوی باکتری های زنده نیز هستند.


فواید ماست را بشناسیم

مایعات

هنگام آنفولانزا چی بخوریم؟

 

هیدراته ماندن یکی از مهمترین کارهایی است که فرد می تواند برای مقابله با آنفولانزا به بدن کمک کند.

در زیر برخی مایعات آورده شده است که ممکن است به خصوص مفید باشند:

آب: کلیه ها از آب برای دفع مواد زائد از بدن استفاده می کنند. نوشیدن آب زیاد ممکن است به سرعت بهبودی کمک کند.

آب نارگیل: آب نارگیل سرشار از پتاسیم ، سدیم و کلرید است. نوشیدن آب نارگیل ممکن است به جایگزینی الکترولیت هایی که بدن از طریق تعریق ، استفراغ یا اسهال از دست می دهد ، کمک کند.

آب گرم همراه با عسل ، لیمو و زنجبیل: زنجبیل موجود در این نوشیدنی تسکین دهنده ممکن است حالت تهوع را کاهش دهد.

غذاهایی که باید از آنها اجتناب کنید

برخی از غذاها و نوشیدنی ها ممکن است بهبودی آنفلوانزا را کاهش دهند ، از جمله:

  • الکل: الکل بدن را کم آب کرده و عملکرد سیستم ایمنی بدن را کاهش می دهد.
  • غذاهای فرآوری شده: این غذاها می توانند سرشار از نمک باشند که باعث کمبود آب بدن و قند می شود که باعث افزایش التهاب می شود.
  • غذاهای چرب: اینها می توانند هضم را کند کنند.
  • لبنیات: هضم لاکتوز ، ترکیبی در لبنیات است. هر کسی که احساس حالت تهوع می کند و یا بعد از خوردن لبنیات افزایش تولید مخاط دارد ، باید تا زمان رفع علائم آنفلوآنزا از آن اجتناب کند.
  • غذایی با لبه های خشن: کراکرها و سایر غذاهای ترد می توانند گلو را خراشیده و هرگونه درد را بدتر کنند.

سایر نکات مربوط به بهبودی

اگر فردی علائم آنفلوانزا خفیف تا متوسط ​​دارد ، در خانه ماندن و استراحت بهترین است.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) توصیه می کنند:

  • در خانه بمانید تا حداقل ۲۴ ساعت از زمان تب برود
  • که افراد زیر ۱۸ سال از مصرف آسپیرین برای علائم خود خودداری کنند
  • مصرف آسپرین می تواند در افراد زیر ۱۸ سال باعث سندرم Reye ، یک اختلال نادر شود.
  • اجتناب از تماس با افراد دیگر می تواند از شیوع آنفلوانزا جلوگیری کند.
  • افرادی که سیگار می کشند باید هنگام ابتلا به آنفولانزا از آن اجتناب کنند. سیگار کشیدن می تواند علائم آنفولانزا را تشدید کرده و بهبودی را به تأخیر بیندازد.
  • مصرف دارویی مانند استامینوفن می تواند به تسکین تب و تسکین دردها کمک کند.

چه موقع به پزشک مراجعه کنیم

هرکسی که نگران علائم آنفلوانزا است باید به پزشک مراجعه کند.

آنفولانزا می تواند اثرات شدیدتری برای افراد خاص داشته باشد ، از جمله:
  • افراد ۶۵ سال یا بیشتر
  • نوزادان و کودکان خردسال
  • زنان حامله
  • افرادی که دارای شرایط پزشکی موجود هستند

هر کس در این گروه ها باید از ۲ روز پس از ابتلا به آنفلوانزا به دنبال درمان آن باشد تا از بروز عوارض جلوگیری کند. پزشک ممکن است داروهای ضد ویروسی را تجویز کند.


چه کسانی به احتمال زیاد به آنفلوانزا آلوده می شوند؟

نماد CID studyexternal نشان می دهد که کودکان به احتمال زیاد از آنفلوانزا بیمار می شوند و افراد ۶۵ سال و بالاتر نیز کمتر از آنفلوانزا بیمار می شوند.

مقادیر بروز میانه (یا میزان حمله) بر اساس گروه سنی برای کودکان ۰ تا ۱۷ سال ۹٫۳٪ ، برای بزرگسالان ۶۴-۸ ساله ۸٫۸٪ و برای بزرگسالان ۶۵ سال و بالاتر ۳٫۹٪ بود.

این بدان معنی است که احتمال ابتلا به عفونت آنفولانزای علامتی در کودکان زیر ۱۸ سال بیش از دو برابر بیشتر از بزرگسالان ۶۵ سال و بالاتر است.


خلاصه

برخی از غذاها و نوشیدنی های مغذی ممکن است به بهبودی از آنفلوانزا کمک کنند – به عنوان مثال با پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن یا کمک به مبارزه با التهاب.

سایر غذاها و نوشیدنی ها ممکن است بهبودی را کند کنند. غذاهای لبنی و روغنی ممکن است خطر حالت تهوع را افزایش داده و هضم آن دشوار باشد ، در حالی که الکل باعث کم آبی بدن می شود.

هر کسی که علائم شدید آنفولانزا دارد باید به پزشک مراجعه کند.

همچنین ، برخی از افراد بیشتر در معرض خطر علائم و عوارض شدید آنفولانزا هستند. هرکسی در یک گروه پرخطر است ، حتی در صورت خفیف بودن باید در مورد علائم آنفولانزا به پزشک مراجعه کند.


مطالب مفید برای شما:

آیا رژیم کتوژنیک می تواند به غلبه بر آنفولانزا کمک کند؟
درمان سرماخوردگی و آنفولانزا هنگام بارداری
علائم آنفولانزا (پیشگیری و درمان آن)

منبع:medicalnewstoday



									

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *