تغذیه و سلامت

بهترین غذاهای پروبیوتیک برای یک رژیم غذایی سالم

غذاهای پروبیوتیک

غذاهای پروبیوتیک

در حالی که ممکن است آدمی از باکتری اجتناب کند ، برخی از باکتری ها می توانند سلامتی بهتر ، از جمله پروبیوتیک ها را تقویت کنند.

غذاهای پروبیوتیک

پروبیوتیک ها میکروارگانیسم هایی هستند که به طور طبیعی در دستگاه گوارش وجود دارند و به هضم غذا کمک می کنند و التهاب را کاهش می دهند.

در حالی که فرد می تواند مکمل های پروبیوتیک مصرف کند ، غذاهای پروبیوتیک زیادی نیز در دسترس است. در این مقاله درباره غذاهای پروبیوتیک بیشتر بدانید.

غذاهای پروبیوتیک

در حالی که چندین کلاس و نوع مختلف پروبیوتیک وجود دارد ، برخی از رایج ترین آنها عبارتند از:

  • بیفیدوباکتریوم
  • لاکتوباسیلوس
  • Saccharomyces boulardii که نوعی مخمر است

تولید کنندگان مواد غذایی ممکن است پروبیوتیک ها را “فرهنگ زنده” یا “فرهنگ فعال” نیز بنامند. بسیاری از محصولات تخمیر شده حاوی پروبیوتیک هستند ، به این معنی که باکتری های موجود در آنها هنوز زنده هستند.

غالباً ، فرآیند تولید مواد غذایی باکتری های زنده را از بین می برد. اگر محصولی در قفسه موجود باشد و در یخچال نگهداری نشود ، ممکن است حاوی پروبیوتیک زنده و فعال نباشد.

نمونه هایی از محصولات لبنی که حاوی پروبیوتیک هستند عبارتند از:

  • پنیرهای پیر ، مانند چدار ، گودا ، یا موزارلا
  • کفیر ، یک نوشیدنی شیر پروبیوتیک
  • دوغ سنتی (نباید کشت داده شود)
  • ماست

همه غذاها نباید حاوی پروبیوتیک باشند. نمونه هایی از سایر غذاهای پروبیوتیک عبارتند از:

  • ماست غیر لبنی
  • ترشی شوید تازه و ترش
  • کیمچی
  • کامبوچا ، یک چای تخمیر شده
  • میسو
  • natto ، غذایی است که از سویای تخمیر تهیه می شود
  • کلم ترش
  • tempeh ، یک جایگزین محبوب گوشت
  • آب یا زیتون شور

چگونه غذاهای پروبیوتیک بیشتری به رژیم غذایی خود اضافه کنیم 

طیف گسترده ای از غذاهای پروبیوتیک موجود است ، بنابراین افراد می توانند با توجه به سلیقه خود ، هر تعداد که دوست دارند را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

نمونه هایی از روش های افزودن غذاهای پروبیوتیک به رژیم غذایی سالم عبارتند از:

از صبحانه ماست پروبیوتیک همراه با انواع توت ها ، دانه های کتان و آجیل لذت ببرید.

پختن سرخ کردن ، استفاده از تمپه به عنوان جایگزین گوشت. با این حال ، بهتر است در پایان پخت و پز از درجه حرارت استفاده کنید زیرا گرم شدن بیش از حد می تواند فرهنگ های فعال را از بین ببرد.

گنجاندن miso در سوپ ها. آکادمی تغذیه و رژیم غذایی یک دستور العمل سوپ لوبیای سیاه با میسو و زنجبیل دارد.

نوشیدن نوشیدنی های غنی از پروبیوتیک ، مانند کفیر یا کومبوچا ، به عنوان میان وعده صبحگاهی.

تهیه کلم ترش به عنوان یک غذای فرعی در وعده های اصلی غذایی.

لازم به یادآوری است که برخی از غذاها ، به ویژه ماست ، ممکن است حاوی قندهای اضافه شده باشند.

به دنبال غذاهایی باشید که حداقل شیرین کننده های مصنوعی ، قندها و سایر طعم دهنده های مصنوعی را داشته باشند.

باورهای غلط در مورد غذاهای پروبیوتیک

چندین باور غلط در مورد غذاهای پروبیوتیک وجود دارد.

فقط به این دلیل که برخی از انواع مواد غذایی می توانند حاوی پروبیوتیک باشند ، به این معنی نیست که همه آنها وجود دارند. به عنوان مثال ، همه ماست ها حاوی فرهنگ های زنده و فعال نیستند. مواردی که این کار را می کنند معمولاً به وضوح مشخص می شوند

همچنین ، همه غذاهای تخمیر شده حاوی فرهنگ زنده نیستند. نمونه هایی از غذاهای تخمیر شده که پروبیوتیک ندارند عبارتند از:

  • شکلات
  • نان خمیر مایه
  • سس سویا

این غذاها و سایر غذاهایی مانند آنها فرآوری های اضافی انجام می دهند که فرهنگ زنده را غیرفعال می کند. نمونه هایی از این فرایندها شامل پخت ، فیلتر یا پاستوریزاسیون است.

اثرات جانبی

برخی از افراد هنگام خوردن غذاهای پروبیوتیک مانند گاز یا حالت تهوع عوارض جانبی را تجربه می کنند.

فرد می تواند با افزودن هفتگی یک یا دو ماده غذایی جدید به رژیم غذایی ، عوارض جانبی احتمالی را به حداقل برساند.

هرکسی که دارای سیستم ایمنی به خطر افتاده باشد ، باردار باشد یا به دلیل بیماری پزشکی که از قبل وجود دارد رژیم غذایی خاصی بخورد ، باید قبل از خوردن غذاهای پروبیوتیک بیشتر از پزشک خود سوال کند.

همچنین ممکن است یک متخصص تغذیه بتواند روش های ایمن برای ترکیب پروبیوتیک ها در رژیم غذایی افراد را توصیه کند.

خلاصه

محققان به طور مستمر در حال انجام مطالعات جدید در مورد فواید پروبیوتیک ها هستند ، از اثر آنها بر سرماخوردگی گرفته تا توانایی آنها در کاهش علائم التهابی بیماری روده ، آزمایش می کنند.

در حالی که محققان نمی دانند کدام دوزهای خاص یا انواع مواد غذایی می توانند بهترین نتیجه را داشته باشند ، استفاده از غذاهای پروبیوتیک در رژیم غذایی می تواند به بهبود هضم کمک کند.

همیشه برچسب های مواد غذایی را با دقت بخوانید تا مطمئن شوید غذاها حاوی فرهنگ های زنده و فعال هستند یا یک مکمل را امتحان کنید.


مطالب مفید برای شما:

علت و درمان مسمومیت های غذایی
فواید ماست را بشناسیم

منبع:medicalnewstoday



									

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *