تغذیه و سلامت

۱۱مورد از بهترین فواید بادام هندی برای سلامتی

فواید بادام هندی

فواید بادام هندی

بادام هندی یا کاجو یک ماده محبوب موجود در غذاهای مختلف است که به طور خاص به عنوان پایه غذاها استفاده می شود. اخیراً از آن برای تهیه لبنیات جایگزین مانند شیر بادام هندی و خامه استفاده می شود.

بادام هندی یک دانه کلیه شکل است که از درخت بادام هندی Anacardium occidentale تهیه می شود. این درخت همیشه سبز هر دو را تولید می کند، یک درخت سیب مانند و یک مهره که زیر میوه آویزان است. این بادام هندی بومی برزیل است و توسط استعمارگران به آفریقا و هند معرفی شده است.

این آجیل در طول سال در دسترس است و اگر این آجیل به درستی نگهداری شود ماندگاری بسیار خوبی دارد.

بادام هندی از نظر فنی آجیل نیست اما دانه است. بادام هندی طعم آجیلی غنی دارد، شبیه بادام یا بادام زمینی. هنگامی که پوره می شود، تشخیص کره بادام هندی از سایر کره های آجیل مانند بادام زمینی دشوار است.

بادام هندی را می توان به صورت خام، بو داده یا نمکی مصرف کرد.

مشخصات تغذیه ای بادام هندی

بادام هندی یکی از آجیل های مغذی است که از سایر آجیل ها خارج است. با این حال، به دلیل وجود محتوای پر کالری، نمی توانید آن را روزانه مصرف کنید. به همین دلیل است که در افرادی که از رژیم غذایی آگاه هستند، NO زیادی برای بادام هندی وجود دارد.

جدا از کالری، بادام هندی سرشار از:

اسیدهای چرب ضروری
ویتامین E، ویتامین K
مواد معدنی – کلسیم، مس، پتاسیم، منیزیم، روی و فولات
آنتی اکسیدان ها
الیاف
پروتئین ها و کربوهیدرات ها

فواید بادام هندی

بادام زمینی دارای مواد مغذی و غنی از چربی های سالم، پروتئین، ویتامین های ضروری و مواد معدنی است. اگر در حد اعتدال مصرف شود می تواند یک مکمل سالم به رژیم غذایی شما باشد.

۱: ممکن است از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند

برخلاف سایر باورهای غلط، بادام هندی برای سلامت قلب ما مفید است. بادام هندی سرشار از اسیدهای چرب ضروری، پتاسیم و آنتی اکسیدان هایی است که برای سلامت قلب مفید است. حاوی فیتواسترول ها، ترکیبات فنولیک و اسید اولئیک برای سلامت قلب است و رگ های خونی را قوی تر می کند.

بادام هندی به کاهش کلسترول بد (LDL) و بهبود کلسترول خوب (HDL) در بدن کمک می کند. همچنین دارای خواص ضد التهابی است که التهاب داخلی را کاهش می دهد که ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را ایجاد کند.

۲: به کاهش فشار خون کمک کنید

آجیل بادام هندی سرشار از چربی های غیراشباع سالم و مواد معدنی مانند منیزیم، پتاسیم و ال آرژنین است. با گشاد کردن رگ های خونی به کاهش شدید فشار خون کمک می کند.

۳: ممکن است از دیابت پیشگیری و کنترل کند

برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، افزودن بادام هندی به رژیم غذایی آنها اساساً می تواند سطح قند خون را کنترل کند. منبع خوبی از فیبر است، یک ماده مغذی که به جلوگیری از افزایش قند خون کمک می کند. با این حال، به دلیل محتوای کالری بالا، مصرف تنها ۳-۴ بادام هندی در روز توصیه می شود.

۴: تقویت کننده سیستم ایمنی

بادام هندی سرشار از روی و ویتامین است که شما را سالم نگه می دارد. روی یک ترکیب تقویت کننده سیستم ایمنی است که برای فرآیندهای سلولی اساسی حیاتی است. مصرف منظم روی ممکن است مقدار مورد نیاز روی و ویتامین ها را در اختیار شما قرار دهد که در نهایت ایمنی شما را تقویت می کند.

۵: ممکن است به تقویت استخوان ها کمک کند

برای داشتن استخوان های سالم به مواد معدنی زیادی نیاز داریم و بادام هندی همه آنها را دارد. بادام هندی سرشار از مس و کلسیم است که به استخوان های ما استحکام می بخشد و آنها را قوی تر می کند. مس با سنتز کلاژن به انعطاف پذیری مفاصل شما کمک می کند.

۶: کمک به تقویت عملکرد مغز

مغز فعال ترین اندام بدن ما است که برای فعال ماندن نیاز به تامین مداوم اسیدهای چرب از طریق رژیم غذایی دارد. بادام هندی حاوی مواد مغذی تقویت کننده مغز است که ممکن است به تقویت عملکرد مغز و تیز نگه داشتن حافظه شما کمک کند. برای بهبود عملکرد مغز، می توانید یک شبه بادام هندی خیس خورده بخورید.

۷: کمک به کنترل وزن

بادام هندی به عنوان میان وعده مصرف می شود و همچنین در مخلوط آجیل استفاده می شود. بادام هندی سرشار از کالری، پروتئین و فیبر است که شما را برای مدت طولانی تری سیر کرده و هوس شما را از بین می برد. اما از آنجایی که آجیل ها کالری بالایی دارند، مصرف آن ها در حد اعتدال ضروری است.

۸: برای سلامتی مفید است

بادام هندی حاوی روغن طبیعی غنی از سلنیوم، روی، آهن و آنتی اکسیدان است. پوست شما را جوان و شاداب نگه می دارد. مس باعث بهبود تولید الاستین و کلاژن می شود. کلاژن یک پروتئین ساختاری جدایی ناپذیر است که مسئول خاصیت ارتجاعی پوست شما است.

۹: برای مو مفید است

مس موجود در بادام هندی به تولید رنگدانه – ملانین مو کمک می کند که باعث افزایش رنگ مو می شود. اسیدهای چرب ضروری نیز موهای شما را درخشان و سالم نگه می دارد.

۱۰: برای سلامت چشم مفید است

بادام هندی حاوی زیگزانتین و لوتئین است که آنتی اکسیدان هایی هستند که از اشعه ماوراء بنفش محافظت می کنند. رنگدانه های آنتی اکسیدانی به طور طبیعی در چشم ها وجود دارند و یک دفاع ضروری در برابر نور آسیب رسان هستند و ممکن است خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا (AMD) مرتبط با سن و آب مروارید را کاهش دهند.

۱۱: ممکن است باروری مردان را افزایش دهد

آجیل بادام هندی سرشار از روی است که برای بهبود تعداد اسپرم در مردان و شانس باروری ضروری است. همچنین، مصرف منظم بادام هندی ممکن است به کنترل وزن و دیابت کمک کند که باروری مردان را به شدت افزایش می دهد.


بیشتر بدانید:

شیر بادام بهتر است یا شیر سویا؟
آیا کره بادام زمینی برای کاهش وزن مفید است؟
بهترین خشکبار برای کاهش وزن

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *