تغذیه و سلامت

رفع ناباروری با نخود!

Pea

خواص نخود


خود نه فقط یک غذا،بلکه یک دارو محسوب می‌شود وچنان که در طب سنتی بر مصرف آن توصیه شده،درباره هیچ‌یک از حبوبات دیگر تاکید نشده است،نخود طبعی گرم دارد و نخود‌آب بهترین غذا در روزهای سرد سال است که به تعدیل مزاج بدن کمک می‌کند. Pea

برای کمک به رفع ناباروری توصیه به مصرف نخود‌آب شده و حتی مصرف روزی یک لیوان آب‌ نخود با کمی عسل و همچنین نخود پخته سفارش شده است.


نخود


ضمن تثبیت کلسیم استخوان‌ها به‌واسطه داشتن منیزیم،سبب تقویت عضلات ورفع اسپاسم می‌شود وبه دلیل داشتن فسفر،تقویت‌کننده سلول‌های عصبی و مغزی است واسید‌فولیک و آهن آن در رفع کم‌خونی موثر است، ملین است،و در پاکسازی و تخلیه روده‌ها دخالت مستقیم دارد و از ایجاد یبوست پیشگیری می‌کند،

همچنین چون سرشار از ویتامین‌های گروه B است،به رفع خستگی و سستی و غم کمک می‌کند و مصرف مستمر آن به مدت چند ماه برای رفع ریزش مو بسیار موثر است،التیام بخش سرفه،و برای عفونت ریه عالیست، تقویت,کننده جنسی عالیست.


درمان اختلال نعوظ در مردان


بسیاری از اعراب و جنوبی‌های خونگرم کشورمان در فصول سردسال به مصرف غذاهای خاصی همچون نخودآب روی می‌آورند که البته برخی عرب‌زبانان به آن لب‌لبی می‌گویند.

این غذای مقوی،مغذی و لذیذ اغلب در سفره‌خانه‌های سنتی یا در  کنارخیابان روی چرخ‌دستی پخته و عرضه میشده، و مصرف آن به‌خصوص در روزهای سرد سال تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن و پیشگیری‌کننده از ابتلا به بیمارهای عفونی و ویروسی به‌ویژه سرماخوردگی است و برای کسانی که بیماری‌های خودایمنی همچون ام‌اس دارند،‌ بسیار توصیه می‌شود.

با ورود غذاهای فرنگی به سفره ما ایرانیان،‌ مصرف غذاهای حاوی حبوبات کاهش یافته است در حالی که همین نخود‌آب که همراه پیاز و ادویه پخته می‌شود، خواص تغذیه‌ای دارد .


طرز تهیه خود آب

مواد لازم:

۱- نخود ۴۰۰ گرم

۲- پیاز متوسط ۳ عدد

۳- روغن ۷۵ گرم

۴- آرد گندم سبوس دار ۱ قاشق غذاخوری

۵- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه:

نخود را از شب قبل خیس می کنیم و صاف می کنیم پیازها را خرد می کنیم با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود

نخودها را به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم نمک و فلفل و زردچوبه و ۴ لیوان آب را اضافه می کنیم. شعله را کم کرده و با حرارت ملایم نخودها را می پزیم در آخر که نخودها خوب پخته شد آرد را در نصف استکان آب سرد مخلوط به نخود اضافه می کنیم. بعد از اینکه چند جوش خورد شعله را خاموش می کنیم. این غذا را می‌توانید همراه با آبغوره و یا سرکه میل کنید..


بیشتر بدانیم:

خواص بینظیر کنجد

راهکار های تغذیه برای تقویت سیستم ایمنی بدن

کمبود کلسیم و نشانه های آن در بدن

author-avatar

درباره sina

دانشجوی رشته ی تربیت بدنی(دانشگاه شهید منتظری مشهد)-ناجی درجه2 کشوری-عضو تیم نجات غریق خراسان رضوی(بخش دوی ساحلی)قهرمان دوومیدانی(100mو200m)-قهرمان دوی ساحلی (لیگ بزرگ سالان)-فعالیت در حوزه بدنسازی-شنا-امادگی جسمانی-آسیب شناسی ورزشی-روانشناسی ورزشی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *