تغذیه و سلامت

۴ فواید شگفت انگیز کلم برای سلامتی

فواید کلم

فواید کلم چیست؟

بیایید هر لذتی در خانه و بخشی از هر برنامه غذایی، ۴ مزیت مهم و شگفت انگیز کلم ترد را درک کنیم. کلم به خانواده چلیپایی تعلق دارد و دارای فواید متعددی برای سلامتی است. این سبزی برگدار گرد است که از لایه های برگ روی هم ساخته شده است.

انواع زیادی از کلم در بازار موجود است مانند کلم قرمز، کلم چینی و معمولاً کلم سفید یا سبز. رایج ترین کلم های موجود انواع سبز هستند. امروز، در این مقاله به فواید سلامتی کلم سبز که معمولاً مصرف می شود، خواهیم پرداخت.

ارزش غذایی کلم:

کلم منبع غنی از مواد مغذی مانند ویتامین C و فیبر رژیمی است. سبزی کم کالری است. این سبزی چندلایه منبعی از ویتامین K، B1، B2، کلسیم، آهن، ید، پتاسیم و فولات است.
ارزش غذایی کلم در هر ۱۰۰ گرم

انرژی: ۲۲ کیلو کالری
پروتئین: ۱٫۴ گرم
کربوهیدرات: ۳٫۳ گرم
چربی: ۰٫۱ گرم
فیبر: ۲٫۸ گرم
ویتامین C: 33.3 میلی گرم

فواید کلم برای سلامتی

۱٫ کمک به کاهش وزن:

۱ فنجان کلم خرد شده فقط ۱۸ کالری دارد. اگر کلم را در سالاد یا سرخ کردنی خود بگنجانید، ممکن است بدون افزودن کالری زیادی احساس سیری کنید. همچنین چربی کم و فیبر بالایی دارد که به طور کلی می تواند به کاهش وزن شما کمک کند.

۲٫ به سم زدایی بدن شما کمک می کند:

کلم سبز یک ویتامین C و یک سبزی سرشار از گوگرد است. هر دوی این مواد مغذی برای کمک به حذف سموم از بدن شما مهم هستند.

این همچنین می تواند به دفع اسید اوریک و رادیکال های آزاد از بدن شما کمک کند. آب کلم یا کلم کمی بخار پز شده ترکیبی به نام آنتی اکسیدان «ایندول-۳ کاربینول» را آزاد می کند که می تواند به سم زدایی کبد، اندام اصلی بدن ما کمک کند.

۳٫ منبع عالی ویتامین K:

بسیاری از فواید ویتامین K در بدن ما را نمی دانند. ویتامین K به دو نوع تقسیم می شود: ویتامین K1، همچنین به عنوان فیلوکینون شناخته می شود که معمولا در منابع گیاهی یافت می شود. ویتامین K2، همچنین به عنوان مناکینون شناخته می شود که معمولا در منابع حیوانی یافت می شود.

ویتامین K یک ویتامین محلول در چربی است. یکی از وظایف اصلی آن این است که به عنوان یک کوفاکتور برای آنزیم هایی که مسئول لخته شدن خون هستند عمل کند.

بدون مقدار مناسب ویتامین K در بدن، توانایی لخته شدن مناسب خود را از دست می دهد و در نتیجه احتمال خونریزی بیش از حد افزایش می یابد. کلم یک منبع عالی از ویتامین K1 است که ۱۱۳ میکروگرم در هر ۱۰۰ گرم کلم به بدن می رساند.

۴٫ باعث سلامت پوست می شود:

همانطور که گفته شد، کلم حاوی ویتامین C و K و آنتی اکسیدان های کمی است که می تواند به محافظت از پوست در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک کند.

گوگرد موجود در کلم می تواند عامل اسمز خوب باشد. اسمز چیزی نیست جز کشیدن تغذیه و دفع مواد زائد از سلول ها. بنابراین، گوگرد موجود در هر سلول ممکن است مسئول درمان آکنه و اگزما باشد.

استفاده از کلم:

کلم یکی از سبزیجات همه کاره است که ماندگاری آن در یخچال بیشتر از هر سبزی دیگری است. این باعث می شود که قابل اطمینان ترین نیز باشد. شما می توانید آن را به هر شکلی استفاده کنید. یا خام یا پخته آن را در سوپ یا سالاد برش دهید، یا از آن سرخ کرده درست کنید.

ترجیح داده شده ترین روش پخت، کباب کردن یا سرخ کردن سریع است تا ترد و عطر منظم آنها حفظ شود. مهم نیست که چگونه این سبزی چلیپایی ترد را به بشقاب خود اضافه کنید، اما یک راه خوشمزه تر برای سلامتی شماست.

کلام آخر

کلم از خانواده چلیپایی ها است و انواع مختلفی دارد. کلم سبز یکی از سبزیجات پر مصرف در هند است. این کلم سرشار از ویتامین C، K، آهن، ید، فیبر، پتاسیم و غیره است.

عملکرد منحصر به فرد کلم شامل کمک به کاهش وزن، سم زدایی، می تواند از لخته شدن خون طبیعی در هنگام جراحات پشتیبانی کند و می تواند به محافظت از پوست کمک کند. این سبزی همه کاره را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد. مقداری کلم را در ظرف خود بریزید و هر روز از فواید آن بهره ببرید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *