تغذیه و سلامت

ادویه جات ، سلامت و طول عمر

ادویه جات

اگر غذاي فلفل دار و تند می خورید، بیشتر عمر خواهید کرد

امروزه، تحقیقات نشان می دهد کسانی که غذاهاي فلفل دار با سسهاي تند را در برنامه غذاییشان جا می دهند، سالم تر و طولانی تر از افرادي که غذاهاي تند نمی خورند زندگی خواهند کرد.

پس به راهتان ادامه بدهید، مقدار بیشتري فلفل به تخم مرغتان اضافه کنید با اینکار زندگیتان را طولانی تر خواهید کرد.

فلفل

تاریخچه انواع فلفل ها فرهنگ هاي بسیاري در سرتاسر جهان در طول سال ها از ادویه ها و سس هاي تند، نه فقط براي مزه، استفاده کرده اند.
فلفل و ادویه هاي تند و سایر ادویه جات در ابتدا در تمدن هاي باستانی براي تزئینات و مصارف داروئی استفاده می شد.

امروزه، ترکیبات بسیاري از غذاهاي سنتی هنوز در امریکاي لاتین، آسیا، خاورمیانه و آفریقا مورد استفاده قرار می گیرند.

متداول ترین نوع فلفل که در سر تا سر جهان مورد استفاده قرار می گیرد، شیلی پِپِر یا همان فلفل قرمز است که بعد از نمک محبوب ترین ادویه به حساب می آید. این نوع فلفل ابتدا در پرو، مکزیک و توسط سرخپوستان امریکایی ۱۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در قرن ۱۵ و ۱۶ استفاده می شد.

 

فلفل قرمز و سایر انواع فلفل هاي ادویه دار توسط کاشفین به سایر جهانیان در اروپا، آسیا و افریقا معرفی شدند.
اخیراً چین، ترکیه، نیجریه، اسپانیا و مکزیک بزرگ ترین تولید کننده هاي فلفل قرمز دز جهان هستند و محصولاتشان را به همه ي نقاط صادر می کنند.
امروزه، یافتن این نوع فلفل ها و سایر ادویه جات تند کار بسیار ساده اي است. در هر سوپر مارکتی یافت می شود.


مقالات مرتبط:

آیا فلفل سیاه برای بدن مفید است؟ (بر اساس علم)

فواید سدر برای موی سر و پوست چیست؟


چرا ادویه جات تند سلامتی بخش هستند؟

تمام فایده ها و اثرات مثبت فلفل قرمز و سایر فلفل هاي تند در کپساي سین، شیره این فلفل هاست که تندي این فلفل ها نیز به خاطر وجود این ماده است.

کپسای سین ماده اي بی بو و بی مزه است و از نظر علمی ثابت شده است که در بسیاري از موارد از قبیل
فشار خون، کلسترول، درد مفاصل، افسردگی و مشکلات گوارشی براي سلامتی مفید است. کپساي سین ابتدا درد را کمی تحریک می کند اما بعد شدت آن را کاهش می دهد. به این دلیل معمولًا از کپساي سین به عنوان درمانی مناسب براي رهایی از درد به خصوص براي درد هاي بعد از عمل جراحی، درد مفاصل، درد گلو و ناراحتی هاي پوستی خاص استفاده می شود.

اما فلفل ها تنها مواد تند مزه ای نیستند که سلامتی شما را بالا می برند

زرد چوبه را بهتر بشناسید

زردچوبه که ماده اصلی بسیاري از سس هاي تند و کاري ها است و اولین بار در غذاهاي خاور میانه، هند و آسیاي جنوب شرقی یافت شده است، نیز بسیاري فایده ها از خود نشان داده است. ماده اصلی زردچوبه، کارکامین است که پیشرفت بعضی امراض ویروسی را در بدن کند می کند.

اخیراً هم نتایجی در مورد بروز بیماري آلزایمر نشان داده است و می تواند به عنوان دارویی جلوگیري کننده در این رابطه استفاده شود.
تحقیقات اخیر نشان می دهد که در فرهنگ هایی که در برنامه ي غذاییشان از فلفل و ادویه جات استفاده می کنند، بیماري هاي سرطانی و حملات قلبی و انسداد جریان خون کمتر اتفاق می افتد. غذاهاي تند بخورید، بیشتر زندگی کنید گفته میشود

که فلفل قرمز و سایر ادویه جات تند باعث تنگی نفس، زخم معده و دل درد می شود.

باید بگوییم که به جز تنگی نفس، از بیشتر ادویه جات و سس هاي تند در حقیقت براي علاج یا جلوگیري از این ناخوشی ها استفاده می شود.
رژیم هاي غذایی که در آن ها بسیار از فلفل قرمز و سایر فلفل هاي حاوي کپساي سین و بسیاري ادویه هاي تند دیگر مثل زردچوبه استفاده می شود، سلامتی عمومی بدن را بالا می برد و ممکن است از خیلی بیماري هاي جدي و خطرناك جلوگیري کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *