تغذیه و سلامت

رقیق کننده های طبیعی خون برای سلامت قلب

رقیق کننده های طبیعی خون

غذاها ، نوشیدنی ها و مکمل های رقیق کننده خون

رقیق کننده های طبیعی خون موادی هستند که توانایی خون در ایجاد لخته را کاهش می دهند. لخته شدن خون یک فرایند ضروری است ، اما گاهی اوقات خون می تواند بیش از حد لخته شود و منجر به عوارضی شود که می توانند به طور بالقوه خطرناک باشند.

افرادی که بیماری های خاصی مانند نقص مادرزادی قلب دارند ، ممکن است به داروهای رقیق کننده خون نیاز داشته باشند تا خطر حمله قلبی یا سکته مغزی را کاهش دهند.

لازم است قبل از استفاده از این روش های درمانی با پزشک صحبت کنید ، زیرا ممکن است مانند دارو موثر نباشند و برخی از داروهای تجویز شده را مختل کنند.

برخی از غذاها و سایر مواد که ممکن است به عنوان رقیق کننده خون طبیعی عمل کرده و به کاهش خطر لخته کمک کنند شامل لیست زیر است:

۱٫ زردچوبه

مدت هاست مردم از ادویه طلایی معروف به زردچوبه برای اهداف آشپزی و دارویی استفاده می کنند. ماده فعال موجود در زردچوبه کورکومین است که دارای خواص ضد التهابی و رقیق کننده خون یا ضد انعقاد خون است.

یک مطالعه منتشر شده در سال ۲۰۱۲ نشان می دهد که مصرف دوز روزانه ادویه زردچوبه ممکن است به افراد در حفظ وضعیت ضد انعقادی خون کمک کند.

افراد می توانند زردچوبه را به ادویه کاری و سوپ اضافه کنند یا آن را با آب داغ مخلوط کنند تا یک چای آرامش بخشد.


آیا زردچوبه برای پوست مفید است؟

۲٫ زنجبیل

زنجبیل یکی دیگر از ادویه های ضدالتهاب است که ممکن است لخته شدن خون را متوقف کند. این ماده حاوی یک اسید طبیعی به نام سالیسیلات است. آسپرین (استیل سالیسیلیک اسید) یک مشتق مصنوعی سالیسیلات و یک رقیق کننده خون قوی است.

برای دریافت اثرات ضد انعقادی سالیسیلات های طبیعی ، افراد ممکن است بخواهند به طور مرتب از زنجبیل تازه یا خشک شده در پخت ، پخت و پز و آب میوه استفاده کنند.

با این وجود بعید است که سالیسیلاتهای طبیعی به اندازه داروهای رقیق کننده خون موثر باشند.

تجزیه و تحلیل ۲۰۱۵ مطالعه ۱۰ مطالعه همچنین نشان می دهد که اثرات زنجبیل بر لخته شدن خون نامشخص است. این نشان می دهد که برای درک کامل ویژگی های رقیق کننده خون زنجبیل به تحقیقات بیشتر نیاز است.


زنجبیل و خواص دارویی و درمانی فراوان و شگفت انگیز آن


 ۳٫ فلفل دلمه ای

فلفل کاین همچنین سرشار از سالیسیلات است و می تواند به عنوان عوامل رقیق کننده خون قدرتمند عمل کند.

فلفل کاین کاملا تند است ، و بسیاری از مردم فقط می توانند آن را به مقدار کم تحمل کنند.

کپسول های حاوی فلفل کاین در فروشگاه های مواد غذایی سالم و به صورت آنلاین موجود است. از دیگر مزایای این ادویه می توان به کاهش فشار خون ، افزایش گردش خون و کاهش احساس درد اشاره کرد.

۴٫ ویتامین E

ویتامین E به چند روش مختلف لخته شدن خون را کاهش می دهد. این تأثیرات به مقدار ویتامین E مصرفی فرد بستگی دارد. دفتر مکمل های غذایی موسسه ملی بهداشت پیشنهاد می کند افرادی که داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنند باید از مصرف مقادیر زیاد ویتامین E خودداری کنند.

مشخص نیست که چه مقدار ویتامین E خون را رقیق می کند ، اگرچه احتمال دارد که افراد بیش از ۴۰۰ واحد بین المللی (IU) در روز مصرف کنند. مصرف مقادیر زیاد مکمل های ویتامین E ، به عنوان مثال ، بالاتر از ۱۵۰۰ IU در روز ، به مدت طولانی ، ممکن است اثرات منفی داشته باشد.

ممکن است دریافت ویتامین E از غذاها به جای مکمل ها ایمن تر باشد. مواد غذایی حاوی ویتامین E عبارتند از:

بادام ها
روغن گلرنگ
روغن آفتابگردان
دانه های آفتابگردان
روغن جوانه گندم
غلات کامل

۵٫ سیر

سیر علاوه بر طعم اغلب مطبوع آن در غذا و پخت و پز ، دارای خواص آنتی بیوتیکی و ضد میکروبی طبیعی است.

برخی از تحقیقات گزارش می دهند که پودر سیر بدون بو فعالیت های ضد تورمی را نشان می دهد. یک عامل ضدترومبوتیک ماده ای است که تشکیل لخته خون را کاهش می دهد.

بررسی دیگر چندین مطالعه بر روی سیر نشان می دهد که ممکن است خون را رقیق کند ، اگرچه اثرات آن کم و کوتاه مدت است.

با این وجود آكادمی پزشكان خانواده آمریكا توصیه می كند كه افراد مقادیر بالای سیر را از ۷ تا ۱۰ روز قبل از عمل جراحی برنامه ریزی شده به دلیل خاصیت ضد ترومبوتیك خود متوقف كنند.


فواید فوق العاده مصرف سیر (پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها)

۶٫ دارچین کاسیا

دارچین حاوی کومارین است که یک ماده قدرتمند رقیق کننده خون است. وارفارین ، متداول ترین داروی رقیق کننده خون ، از کومارین گرفته شده است.

دارچین کاسیا چینی حاوی محتوای کومارین بسیار بیشتری نسبت به دارچین سیلان است. مصرف دارچین غنی از کومارین به صورت طولانی مدت می تواند باعث آسیب کبدی شود.

بهتر است علاوه بر استفاده از سایر داروهای رقیق کننده خون طبیعی ، مقدار کمی دارچین در رژیم غذایی نیز باقی بماند.

۷٫ جینکو بیلوبا

پزشکان طب سنتی چین برای هزاران سال از برگ های درخت جینکو بیلوبا استفاده کرده اند. جینکو همچنین یک مکمل گیاهی بسیار محبوب در ایالات متحده و اروپا است. مردم آن را به دلیل اختلالات خونی ، مشکلات حافظه و کم انرژی مصرف می کنند.

طبق برخی منابع ، گینگکو خون را رقیق می کند و اثرات فیبرینولیتیک دارد. این بدان معنی است که ممکن است لخته های خون را حل کند. یک مطالعه گزارش داد که عصاره جینکو اثرات مشابه استرپتوکیناز دارد ، دارویی که برای درمان لخته های خون استفاده می شود.

با این حال ، این تحقیق در آزمایشگاه انجام شده و روی افراد یا حیوانات انجام نشده است. تحقیقات بیشتر لازم است تا ببینید آیا gingko در بدن انسان اثرات یکسانی دارد یا خیر.

۸٫ عصاره هسته انگور

برخی شواهد نشان می دهد که عصاره هسته انگور ممکن است فواید بالقوه ای برای چندین بیماری قلبی و خونی داشته باشد.

این ماده حاوی آنتی اکسیدان هایی است که ممکن است از رگ های خونی محافظت کرده و از فشار خون بالا جلوگیری کند.

عصاره هسته انگور همچنین ممکن است به عنوان یک ماده رقیق کننده خون طبیعی عمل کند. به دلیل این عوارض ، مرکز ملی بهداشت مکمل و یکپارچه پیشنهاد می کند که افراد مبتلا به اختلالات خونی ، کسانی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند و افرادی که قصد جراحی دارند ، نباید از عصاره هسته انگور استفاده کنند.


دانه های انگور چه فایده ای دارند؟

۹٫ کوئه دونگ 

دونگ کوآی که به آن جینسینگ ماده نیز گفته می شود ، یکی دیگر از گیاهان سنتی چینی است که ممکن است لخته شدن خون را کاهش دهد.

مطالعات روی حیوانات گزارش می دهد که دونگ کوآی به طور قابل توجهی مدت زمان لخته شدن خون (زمان پروترومبین) را افزایش می دهد.

این اثر ممکن است از محتوای کومارین دونگ کوئی ، همان ماده ای باشد که دارچین را به عنوان یک ماده ضد انعقادی قوی تولید می کند.

دونگ کوی به صورت خوراکی مصرف می شود و می تواند به عنوان بخشی از یک چای گیاهی یا سوپ مصرف شود.

۱۰٫ تب بر

Feverfew یک گیاه دارویی است که از همان خانواده گل مروارید یا خانواده Asteraceae می آید.

مردم از تب میگرن ، برخی از اختلالات گوارشی و تب استفاده می کنند.

تب همچنین ممکن است با مهار فعالیت پلاکت ها و جلوگیری از لخته شدن خون به عنوان رقیق کننده خون عمل کند. Feverfew به صورت کپسول یا مایع در دسترس است.

۱۱٫ بروملین

بروملین آنزیمی است که افراد از آناناس استخراج می کنند. این ممکن است یک درمان موثر برای بیماری های قلبی عروقی و فشار خون بالا باشد.

تحقیقات نشان می دهد که بروملین می تواند باعث نازک شدن خون ، تجزیه لخته های خون و کاهش تشکیل لخته شود. آنزیم همچنین دارای خواص ضد التهابی است.

بروملین به صورت مکمل از فروشگاه های بهداشت و داروخانه ها در دسترس است.

کلام آخر

بسیاری از مواد طبیعی ممکن است لخته شدن را تا حدی کاهش دهند. اما بعید است که درمان های طبیعی به اندازه داروهای رقیق کننده خون موثر باشد و افرادی که در معرض لخته شدن خون هستند نباید از آنها به جای داروهای تجویز شده استفاده کنند.

مقامات دولتی گیاهان و مکمل ها را به اندازه غذا و دارو کنترل نمی کنند. افراد باید قبل از خرید مارک های مختلف را به دقت تحقیق کنند تا اطمینان حاصل کنند که از نظر کیفیت و خلوص شناخته شده اند.

افرادی که داروهای رقیق کننده خون برای شما تجویز می کنند بدون اینکه ابتدا با پزشک خود صحبت کنند نباید از داروهای طبیعی استفاده کنند.

حتی با وجود طبیعی بودن ، بعضی از مواد و غذاها ممکن است خون را بسیار نازک کنند ، مخصوصاً اگر همراه با داروها مصرف شوند. این می تواند خطر خونریزی را افزایش دهد.

در حالی که مردم معمولاً می توانند غذاهایی با خاصیت بالقوه رقیق کننده خون را به میزان مناسب و با خیال راحت مصرف کنند ، لازم است قبل از استفاده از داروهای گیاهی ، مانند دونگ کوآی و عصاره هسته انگور ، با پزشک صحبت کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *