تغذیه و سلامت

۱۰خاصیت بی نظیر لوبیا قرمز

لوبیا قرمز

لوبیا قرمز دانه هایی از خانواده Fabaceae است که معمولاً به عنوان حبوبات ، نخود فرنگی یا خانواده لوبیا معروف است. آنها منبع مقرون به صرفه ای برای پروتئین ، فیبر ، آهن و ویتامین ها هستند که فواید بسیاری برای سلامتی دارند.

همه می دانند که لوبیا سالم است و بنابراین به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و مغذی توصیه می شود. می توانید ده ها نوع لوبیا را هنگام خرید در یک فروشگاه مواد غذایی انتخاب کنید و احتمالاً قبلاً موارد دلخواه خود را نیز دارید.

خواص لوبیا قرمز برای سلامت و درمان بیماری ها

لوبیای قرمز یکی از انواع رایج لوبیا است و به جهت شباهت ظاهری آن در شکل و رنگ به کلیه،به نام لوبیا کلیوی نامگذاری شده است. لوبیا قرمز ممکن است با لوبیاهای دیگری که به این رنگ هستند، از جمله لوبیای آزوکی اشتباه گرفته شود. این لوبیا به رنگ قهوه ای مایل به قرمز است و زمانی که پخته می شود، طعم و مزه ملایمی دارد. در هنگام پخت، به راحتی طعم و مزه هر گونه ادویه را به خود جذب می کند. آنها حاوی مقدار زیادی اسید فولیک، کلسیم کربوهیدرات، فیبر و پروتئین هستند که جزء سایر مواد مغذی ضروری برای عملکرد مناسب بدن می باشند.

 

۱٫ هضم بهتر غذا

لوبیا Adzuki از نظر فیبر غذایی زیاد است ، که ضمن افزایش جذب مواد مغذی سالم ، به تقویت سلامت دستگاه گوارش کمک می کند. مصرف منظم فیبر در رژیم غذایی همچنین به کاهش مشکلات روده مانند یبوست و اسهال کمک می کند و خطرات سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

۲٫ سلامت مفاصل

مس برای سلامت استخوان ها و مفاصل بدن ضروری است. لوبیا به دلیل داشتن آنزیم های خاص باعث می شود تا انعطاف پذیری رباط و مفاصل افزایش پیدا کند.

۳٫ پاکسازی دستگاه گوارش

لوبیا قرمز به دلیل خواصی که دارد می تواند به راحتی باعث پاک سازی دستگاه گوارش شما شود. کسانی که سابقه ی خانوادگی سرطان روده ی بزرگ دارند بهتر است از لوبیا قرمز استفاده کنند.

۴٫ کاهش کلسترول

لوبیا قرمز به دلیل داشتن مقدار زیاد کربوهیدرات و فیر باعث می شود تا کلسترول بدن کاهش پیدا کند. کاهش کلسترول باعث کاهش بیماری های قلبی عروقی در افراد می شود.

۵٫ درمان سندروم روده تحریک پذیر

خیلی از افراد به بیماری سندروم روده تحریم پذیر گرفتار هستند ، شما می توانید با مصرف فیبر زیاد این بیماری را تا حدود زیادی کنترل کنید. مصرف لوبیا قرمز برای درمان سندروم روده تحریک پذیر مناسب است.

۶٫ تنظیم سطح قند_کاهش خطر دیابت

فیبر غذایی همچنین به تنظیم سطح قند خون کمک می کند که متعاقباً خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد. اگر به دیابت مبتلا هستید ، خوردن غذاهای دارای فیبر در رژیم غذایی به طور منظم به قطره ها یا سنبله های خطرناک در سطح قند کمک می کند.

۷٫ سلامت قلب را بهبود می بخشد

فیبر غذایی به همراه ترکیب سایر مواد معدنی موجود به بهبود سلامت سیستم قلبی عروقی شما کمک می کند. آنها همچنین به کاهش کلسترول و بهبود جریان خون کمک می کنند ، در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته های مغزی را کاهش می دهد.

۸٫ بهبود سلامت استخوان و پوست

بسیاری از مواد معدنی مهم موجود در لوبیا قرمز برای بهبود سلامت و استحکام استخوانهای شما مؤثر است. علاوه بر این ، لوبیا به لکه دار شدن و پاکسازی پوست شما کمک می کند. می توانید از پودر لوبیای آدزوکی برای تهیه خمیر لایه بردار یا ماسک صورت استفاده کنید.

۹٫ سم زدایی

یک ماده معدنی در لوبیای قرمز به نام مولیبدن وجود دارد که برای کمک به سم زدایی کبد بسیار مهم است. این ماده معدنی در دوز بسیار زیادی وجود دارد که فقط نیمی از وعده های غذایی لوبیای قرمز برای دریافت ۱۰۰٪ از میزان توصیه شده روزانه مورد نیاز است.

۱۰٫ کمک به کاهش وزن

آیا ممکن است ماده ای که در درجه اول برای دسرها و شیرینی ها استفاده می شود ، به کاهش وزن کمک کند؟ بله ، لوبیای قرمز با تهیه یک دوز سالم پروتئین و فیبر رژیم غذایی می تواند انجام دهد و باعث می شود احساس کاملتری داشته باشید. لوبیای کم کالری بدون داشتن هیچ ماده بدی به شما مقدار زیادی از مواد مغذی را ارائه می دهد و پروتئین همچنین به شما کمک می کند تا در طول روز انرژی پایدار داشته باشید.

لوبیا نام نوعی گیاه است که دارای میوه خوراکی می‌باشد. برگ‌های بیضی شکل و موج دار و سطح پهنک برگ‌ها بسته به گونه‌های مختلف متفاوت هستند. گل‌های این گیاه به شکل خوشه‌ای در رنگ‌های بنفش، زرد و سفید می‌باشند.

رنگ لوبیا‌ها به تنوع آن‌ها بستگی دارد. لوبیای قرمز دارای رنگ قرمز تیره، بافت و پوست براق می‌باشد.

لوبیا‌ها حاوی مواد مغذی بسیاری هستند که یک فنجان خوراک لوبیا پخته شده شامل:

  • ۲۱۹ کالری
  • ۳۹٫۷ گرم کربوهیدرات
  • ۱۶٫۲ گرم پروتئین
  • ۰٫۲ گرم چربی
  • ۱۶٫۵ گرم فیبر
  • ۳۳ درصد فولات
  • ۲۹ درصد آهن
  • ۲۸ درصد منگنز
  • ۲۶ درصد مس
  • ۲۴ درصد فسفر
  • ۲۱ درصد پتاسیم
  • ۲۱ درصد منیزیم
  • ۱۵ درصد تیامین
  • ۱۲ درصد کلسیم
  • ۱۰ درصد روی
  • ۹ درصد ویتامین ب۶
  • ۴ درصد ویتامین ث
  • ۳ درصد سلنیوم

بیشتر بخوانید:

فواید لوبیا چیتی برای سلامت،بدنسازی،لاغری،بارداری

فواید بی نظیر لوبیا برای ورزشکاران و بدنسازان

مواد غذایی که کلسترول را کاهش می دهند را بشناسید

هضم کدام غذاها آسان است؟


 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *