تغذیه و سلامت

ارزش غذایی قارچ چیست؟کمک به سلامت قلب با قارچ

ارزش غذایی قارچ
قارچ ها قارچ خوراکی هستند که می توانند چندین ماده مغذی مهم را فراهم کنند. انواع مختلف قارچ دارای ترکیبات مختلف و پروفایلهای غذایی است.

 

از پف بالبال گرفته تا ترافل ، قارچ ها می توانند از کرایه روزمره تا ظرافتی گران قیمت باشند. مردم می توانند آنها را تازه ، کنسرو یا خشک خریداری کنند.

طبق اعلام مرکز منابع بازاریابی کشاورزی ، در سال ۲۰۱۵ ، هر فرد در ایالات متحده به طور متوسط ​​حدود ۳ پوند قارچ مصرف می کرد.

فراتر از رژیم غذایی ، قارچ در بعضی از انواع طب سنتی وجود دارد.

در این مقاله با محتوای مواد مغذی و فواید سلامتی احتمالی خوردن قارچ آشنا شوید. ما همچنین در مورد تهیه و خدمت به آنها نکاتی را بیان می کنیم و خطرات را شرح می دهیم.

ارزش غذایی قارچ چیست؟

قارچ ها حاوی پروتئین ، ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند. اینها می توانند مزایای سلامتی مختلفی داشته باشند.

به عنوان مثال ، آنتی اکسیدان ها مواد شیمیایی هستند که به بدن کمک می کنند رادیکال های آزاد را از بین ببرد.

رادیکال های آزاد فرآورده های سمی متابولیسم و ​​سایر فرایندهای بدن هستند. آنها می توانند در بدن جمع شوند و اگر تعداد زیادی جمع شوند ، استرس اکسیداتیو ایجاد می شود. این می تواند به سلولهای بدن آسیب برساند و منجر به شرایط مختلف سلامتی شود.

از جمله آنتی اکسیدان های موجود در قارچ ها عبارتند از:
  • سلنیوم
  • ویتامین سی
  • کولین

در اینجا درباره آنتی اکسیدان ها بیشتر بدانید.

سرطان

به گفته انستیتوی ملی سرطان ، میزان آنتی اکسیدان موجود در قارچ ممکن است به جلوگیری از ریه ، پروستات ، پستان و سایر انواع سرطان کمک کند.

برخی منابع گفته اند سلنیوم ممکن است به جلوگیری از سرطان کمک کند ، اما بررسی کوکران ، از سال ۲۰۱۷ ، هیچ مدرکی برای تأیید این موضوع پیدا نکرد.

قارچ همچنین حاوی مقدار کمی ویتامین D. شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه مکمل ویتامین D ممکن است به جلوگیری یا معالجه برخی از انواع سرطان کمک کند ، اگرچه براساس گزارش سال ۲۰۱۸ ، ممکن است اثر آن در افراد مختلف متفاوت باشد.

کولین یکی دیگر از آنتی اکسیدان ها در قارچ ها است. برخی مطالعات نشان داده اند که مصرف کولین می تواند خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان را کاهش دهد ، اما حداقل یک مطالعه دیگر نشان داده است که ممکن است خطر ابتلا به سرطان پروستات را افزایش دهد.

شایان ذکر است که مصرف یک ماده مغذی به عنوان مکمل با مصرف آن در رژیم غذایی یکسان نیست.

دیابت

ارزش غذایی قارچ و رابطه آن با دیابت چیست؟
فیبر غذایی ممکن است به مدیریت تعدادی از شرایط سلامتی از جمله دیابت نوع ۲ کمک کند.

بررسی متاآنالیز در سال ۲۰۱۸ نتیجه گرفت که افرادی که فیبر زیادی می خورند ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را در معرض خطر کمتری داشته باشند. برای کسانی که قبلاً آن را دارند ، فیبر ممکن است به کاهش سطح قند خون کمک کند.

یک فنجان قارچ خرد شده خام ، به وزن ۷۰ گرم (گرم) تقریباً ۱ گرم فیبر را تأمین می کند.

دستورالعملهای رژیمی برای آمریکایی ها توصیه می کند که بزرگسالان بسته به جنس و سن ، هر روز ۲۲٫۴-۳۳٫۶ گرم فیبر رژیم غذایی مصرف کنند.

قارچ ، حبوبات ، برخی از سبزیجات ، برنج قهوه ای و غذاهای غلات می توانند به نیاز روزانه فیبر به فرد کمک کنند.

سلامت قلب

ارزش غذایی قارچ در کمک به سلامت قلب!
فیبر ، پتاسیم و ویتامین C موجود در قارچ ممکن است به سلامت قلب و عروق کمک کند.

پتاسیم می تواند به تنظیم فشار خون کمک کند ، و این ممکن است خطر فشار خون بالا و بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد. انجمن قلب آمریکا (AHA) توصیه می کند میزان مصرف نمک اضافه شده در رژیم غذایی را کاهش داده و غذاهای بیشتری را که حاوی پتاسیم هستند بخورید.

طبق دستورالعمل های فعلی ، مردم باید هر روز حدود ۴،۷۰۰ میلی گرم (میلی گرم) پتاسیم مصرف کنند. قارچ ها در لیست غذاهایی که پتاسیم تأمین می کنند در AHA ظاهر می شوند.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۶ به این نتیجه رسید که افراد مبتلا به کمبود ویتامین C به احتمال زیاد بیماری قلبی عروقی را تجربه می کنند و پیشنهاد کردند که مصرف ویتامین C ممکن است به جلوگیری از این بیماری کمک کند. آنها شواهدی پیدا نکردند مبنی بر اینکه مکمل های ویتامین C می تواند خطر ابتلا به این نوع بیماری را کاهش دهد.

شواهدی وجود دارد که مصرف نوعی فیبر بنام بتا گلوکان ممکن است سطح کلسترول خون را کاهش دهد. بتا گلوکان ها در دیواره سلولی بسیاری از انواع قارچ ها رخ می دهد.

ساقه قارچ shititake منبع خوبی از بتا گلوکان ها است.

در بارداری

ارزش غذایی قارچ  ورابطه آن در بارداری 
بسیاری از خانم ها برای تقویت سلامت جنین ، مکمل های اسید فولیک یا فولات را در دوران بارداری مصرف می کنند ، اما قارچ نیز می تواند فولات را تأمین کند.

یک فنجان قارچ کامل ، حاوی ۱۶٫۳ میکروگرم (میلی گرم) فولات است. دستورالعملهای فعلی توصیه می کند که بزرگسالان هر روز ۴۰۰ میکروگرم فولات مصرف کنند.

مزایای دیگر

قارچ سرشار از ویتامین های گروه B است ، مانند:

  • ریبوفلاوین یا B-2
  • فولات یا B-9
  • تیامین یا B-1
  • اسید پانتوتنیک یا B-5
  • نیاسین یا B-3

ویتامین های B به بدن کمک می کنند تا از غذای بدن انرژی دریافت کند و گلبول های قرمز خون را تشکیل دهد. به نظر می رسد تعدادی از ویتامین های B برای یک مغز سالم نیز مهم هستند.

کولین موجود در قارچ می تواند به حرکت عضله ، یادگیری و حافظه کمک کند. کولین در حفظ ساختار غشای سلولی کمک می کند و در انتقال تکانه های عصبی نقش دارد.

قارچ ها همچنین تنها ویتامین D  منبع تغذیه ای غیر طبیعی هستند.

چندین ماده معدنی دیگر که به دست آوردن رژیم غذایی وگان دشوار است – مانند سلنیوم ، پتاسیم ، مس ، آهن و فسفر – در قارچ ها موجود است.

نکاتی در مورد تهیه قارچ

حدود ۲۰۰۰ نوع قارچ خوراکی وجود دارد ، اما تنها تعداد معدودی از آنها در بازار آمریکا وجود دارد.

آنها شامل موارد زیر هستند:

  • دکمه سفید یا “دکمه”
  • کرم قهوه ای
  • پورتوبلو
  • shititake
  • صدف خوراکی
  • گوش چوب
  • آنوکی

انواع فصلی موجود در بازارهای کشاورز و برخی از فروشگاه های مواد غذایی شامل:

  • بیشتر
  • چهارخانه

برخی افراد قارچ های وحشی را انتخاب می کنند ، اما دانستن اینکه کدام مواد غذایی هستند ، ضروری است ، زیرا برخی حاوی سموم کشنده هستند.

نکاتی برای خرید قارچ

هنگام خرید قارچ تازه ، مواردی را انتخاب کنید که سفت و خشک و بدون کبود باشند. از قارچهایی که لاغر یا پژمرده به نظر می رسند خودداری کنید.

قارچ ها را در یخچال نگهداری کنید. یک شخص نباید تا زمانی که زمان پختن با آنها باشد ، آنها را بشویید و یا آنها را صاف کنید.


منبع:medicalnewstoday


 

 

author-avatar

درباره علی عباس پور

دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد و قهرمان دو میدانی کشور و فعالیت در زمینه های بدنسازی ،آمادگی جسمانی ،تغذیه و انواع ماساژ....

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *