تغذیه و سلامت, علم و بدن

بهترین درمان های خماری ناشی از الکل (براساس علم)

راه های درمان خماری الکل

بهترین درمان های خماری الکل (براساس علم)

 

راه های درمان های خماری الکل :نوشیدن الکل ، به خصوص به مقدار زیاد ، می تواند با عوارض جانبی مختلفی همراه باشد.

خماری متداول ترین حالت است ، با علائمی از جمله خستگی ، سردرد ، حالت تهوع ، سرگیجه ، تشنگی و حساسیت به نور یا صدا، اسهال ، ناتعادلی بدن ، خشکی بدن و ضربان قلب بالا.

در حالی که ادعاهای زیادی برای راه های درمان خماری ، از نوشیدن یک لیوان آب خیارشور گرفته تا مالیدن یک لیمو در زیر بغل قبل از نوشیدن الکل ، اما تعداد کمی از آنها توسط علم پشتیبانی می شوند.

بهترین راه درمان خماری ننوشیدن الکل است. اما در این مقاله ۶ روش آسان و مبتنی بر شواهد برای درمان خماری بررسی می شود.

 

  1. صبحانه خوبی بخورید

خوردن صبحانه دلچسب یکی از شناخته شده ترین راه های درمان خماری است.

یک دلیل آن این است که یک صبحانه خوب می تواند به حفظ سطح قند خون کمک کند.

اگرچه سطح پایین قند خون لزوما دلیل خماری نیست ، اما اغلب با آن در ارتباط هست.

قند خون پایین همچنین می تواند به بروز برخی علائم خماری مانند حالت تهوع ، خستگی و ضعف کمک کند.

در وعده صبحانه از جودوسر استفاده کنید، زیرا حاوی ویتامین B ، کلسیم ، منیزیم و آهن است و همچنین باعث خنثی سازی سطح اسید بدن می شود و سطح قند خون را افزایش می دهد و انرژی مورد نیاز بدن را تامین خواهد کرد.

در حقیقت ، برخی مطالعات همچنین نشان می دهد که حفظ قند خون کافی می تواند برخی از تغییرات بدنی را که با مصرف الکل رخ می دهد ، مانند تجمع اسید در خون ، کاهش دهد.

نوشیدن بیش از حد الکل می تواند تعادل مواد شیمیایی موجود در خون را از بین ببرد و باعث اسیدوز متابولیکی شود که مشخصه آن افزایش اسیدیته است. این امر می تواند با علائمی مانند حالت تهوع ، استفراغ و خستگی همراه باشد.


اسیدوز لاکتیک چیست؟ آنچه باید بدانید

علاوه بر کمک به کاهش برخی علائم خماری ، خوردن صبحانه سالم می تواند ویتامین ها و مواد معدنی مهمی را فراهم کند که با مصرف بیش از حد الکل ممکن است از بین بروند.

اگرچه هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد پایین بودن قند خون ،علت مستقیم خماری است ، یک صبحانه مقوی و متعادل و دلچسب می تواند به کاهش علائم خماری کمک کند.

    خلاصه

خوردن صبحانه مناسب می تواند به حفظ سطح قند خون ، تأمین ویتامین ها و مواد معدنی مهم و کاهش علائم خماری کمک کند.

 

  1. به مقدار کافی بخوابید

الکل می تواند باعث اختلالات خواب شود و ممکن است برای برخی از افراد با کاهش کیفیت خواب و مدت زمان همراه باشد .

اگرچه مقادیر کم و متوسط ​​الکل ممکن است در ابتدا خواب را تقویت کند ، اما مطالعات نشان می دهد که مقادیر بیشتر و استفاده مزمن می تواند در نهایت الگوی خواب را مختل کند .

گرچه کمبود خواب باعث خماری نمی شود ، اما می تواند خماری شما را بدتر کند.

خستگی ، سردرد و تحریک پذیری از علائم خماری است که می تواند با کمبود خواب تشدید شود.

داشتن یک خواب خوب شبانه و اجازه به بهبودی بدن ممکن است به کاهش علائم و تحمل خماری کمک کند.

    خلاصه

مصرف الکل ممکن است در خواب اختلال ایجاد کند. کمبود خواب می تواند به علائم خماری مانند خستگی ، تحریک پذیری و سردرد کمک کند.

 

  1. بدن را آب رسانی کنید (هیدراته بمانید)

نوشیدن الکل از چند طریق مختلف می تواند منجر به کم آبی بدن شود.

  • اول ، الکل دارای اثر ادرار آور است. این به این معنی است که تولید ادرار را افزایش می دهد و در نتیجه منجر به از دست دادن مایعات و الکترولیت هایی می شود که برای عملکرد طبیعی مورد نیاز هستند .
  • دوم ، مقادیر بیش از حد الکل می تواند باعث استفراغ شود و درنتیجه منجر به از بین رفتن بیشتر مایعات و الکترولیت ها شود.

اگرچه کمبود آب بدن تنها علت خماری نیست ، اما در بسیاری از علائم آن ، مانند افزایش تشنگی ، خستگی ، سردرد و سرگیجه نقش دارد.

افزایش مصرف آب ممکن است به کاهش برخی علائم خماری کمک کند و حتی به طور کلی از بروز آنها جلوگیری کند.

هر زمان که احساس تشنگی کردید ، با نوشیدن آب در طول روز هیدراته باشید و علائم خماری خود را کاهش دهید.

   خلاصه

نوشیدن الکل می تواند باعث کم آبی بدن شود ، که ممکن است برخی از علائم خماری را بدتر کند. هیدراته ماندن می تواند علائم خماری مانند تشنگی ، خستگی ، سردرد و سرگیجه را کاهش دهد.

 

  1. سعی کنید برخی از این ترکیبات را مصرف کنید

اگرچه تحقیقات محدود است ، برخی مطالعات نشان داده اند که برخی ترکیب ها می توانند علائم خماری الکل را کاهش دهند.

در زیر چند ترکیب وجود دارد که بر توانایی آنها در کاهش علائم خماری تحقیق شده است:

  •     جینسینگ قرمز: یک مطالعه نشان داد که ترکیبات حاوی جینسنگ قرمز باعث کاهش سطح الکل در خون و همچنین شدت خماری می شود.البته هرگز نباید با داروهای ضد افسردگی ، دیابت و داروهای رقیق کننده خون مثل وارفارین مصرف شود.

  •     گلابی خاردار: برخی شواهد نشان می دهد که این نوع کاکتوس می تواند به درمان خماری کمک کند. یک مطالعه ۲۰۰۴ نشان داد که عصاره گلابی خاردار علائم خماری را کاهش داده و خطر شدت خماری را به نصف کاهش می دهد .
  •     زنجبیل: یک مطالعه نشان داد که ترکیب زنجبیل با شکر قهوه ای و عصاره نارنگی چندین علائم خماری ، از جمله حالت تهوع ، استفراغ و اسهال را بهبود می بخشد .چای زنجبیل یکی از درمان های از بین بردن خماری می باشد و علائم را برطرف می سازد. زیرا قند خون را متعادل کرده، مشکلات گوارشی را برطرف می کند و از حالت تهوع جلوگیری می کند. برای تهیه چای زنجبیل، ریشه زنجبیل را در یک ماهیتابه پر از آب قرار دهید و چند دقیقه آن را بجوشانید و سپس ۵ دقیقه صبر کنید و مایع آن را جدا کرده و چای زنجبیل را بنوشید
  •     روغن گل گاوزبان: یک مطالعه به بررسی اثر بخشی ترکیب حاوی روغن گلابی و گل گاوزبان ، روغن مشتق شده از دانه های گل ستاره پرداخت. این مطالعه نشان داد که علائم خماری را در ۸۸٪ از شرکت کنندگان کاهش می دهد.
  •     جنسینگ سیبری: یک مطالعه نشان داد که عصاره eleuthero چندین علائم خماری را کاهش داده و شدت کلی آن را کاهش می دهد.

به خاطر داشته باشید که تحقیقات ناقص است و برای ارزیابی اثربخشی مکمل ها در کاهش علائم خماری به مطالعات بیشتری نیاز است.

  خلاصه

برخی از مکمل ها ، از جمله جینسنگ قرمز ، گلابی خاردار ، زنجبیل ، روغن گل گاوزبان و جنسینگ سیبری ، برای توانایی آنها در کاهش علائم خماری مورد مطالعه قرار گرفته اند.

 

  1. از نوشیدنی های تقطیری اجتناب کنید

از طریق فرآیند تخمیر اتانول ، قندها به دی اکسید کربن و اتانول تبدیل می شوند که به آن الکل نیز گفته می شود.

این مواد تقطیری محصولات جانبی شیمیایی سمی هستند که در طی این فرآیند در مقادیر کمی ، با نوشیدنی های مختلف الکلی حاوی مقادیر مختلف ، نیز تشکیل می شوند.

برخی مطالعات نشان داده است که مصرف نوشیدنی با مقدار زیاد این مواد می تواند فرکانس و شدت خماری را افزایش دهد. نوشیدنی های تقطیری نیز ممکن است متابولیسم الکل را کند کرده و علائم طولانی مدت ایجاد کنند.

نوشیدنی هایی که این ترکیبات را در مقادیر کم داراهستند شامل ودکا ، جین و روم ، ودکا که تقریباً بدون آن است.

در همین حال ، تکیلا ، ویسکی و کنیاک همه از مقادیر بالایی برخوردار هستند ، ویسکی بوربن حاوی بالاترین مقدار است.

یک مطالعه حاکی از آن بود که ۹۵ بزرگسال جوان به اندازه ای ودکا یا بوربن نوشیدند تا غلظت الکل تنفس به ۰٫۱۱ برسد. این تحقیق نشان داد که نوشیدن بوربن با ترکیبات بالا منجر به خماری بدتر از نوشیدن ودکا با ترکیب کم می شود.

در مطالعه دیگر ۶۸ شرکت کننده ۲ اونس ودکا یا ویسکی نوشیدند.

نوشیدن ویسکی منجر به علائم خماری مانند بوی بد دهان ، سرگیجه ، سردرد و حالت تهوع در روز بعد می شود ، در حالی که نوشیدن ودکا این کار را نمی کند.

انتخاب نکردن این نوشیدنی ها ممکن است به کاهش بروز و شدت خماری کمک کند.

 

مطلب آخر راه های درمان های خماری الکل (خلاصه)

درمان های شناخته شده زیادری برای خماری وجود دارد ، اما در واقع ، تعداد کمی از آنها توسط علم پشتیبانی می شوند.

با این وجود ، چندین روش با پشتیبانی علمی وجود دارد که از علائم ناخوشایند ناشی از یک شب نوشیدن جلوگیری می کند.فراموش نکنید بهترین راه جلوگیری از خماری و هنگ اور، ننوشیدن مشروبات الکلی است.

آب رسانی ، خواب کافی ، صبحانه مناسب و ترکیب های خاص ،همه اینها می تواند علائم خماری شما را کاهش دهد.

همچنین ، نوشیدن معتدل و انتخاب نوشیدنی هایی که مقدار کمی مواد تقطیری دارند، می تواند به شما کمک کند تا از خماری جلوگیری کنید.

healthline

همچنین بخوانید:


آیا الکل باعث از بین رفتن اسپرم میشود؟

تاثیر الکل بر قلب:مضر یا مفید؟

علت بالا بودن کلسترول و داروهای تجویزی آن

۱۰ تمرین استثنایی اینتروال برای کاهش وزن حتی در منزل


 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *