تغذیه و سلامت

خواص چای زنجبیل چیست؟

چای زنجبیل چیست؟

چای زنجبیل با قرار دادن زنجبیل خشک یا تازه در آب داغ برای چند دقیقه ساخته می شود و باعث می شود روغن های زنجبیل قبل از نوشیدن در آب دم بکشد.

چای زنجبیل طعمی گرم و کمی تند دارد. خودتان می توانید با رنده كردن یا برش دادن زنجبیل تازه در لیوان ، آن را تهیه كنید یا آن را به صورت تكه های خشک ، آسیاب یا در پاكت های چای بخرید.

تاریخچه چای زنجبیل چیست؟

چای زنجبیل سابقه ای طولانی دارد که حدود ۵۰۰۰ سال پیش به چین باز می گردد ، جایی که به طور سنتی از آن به عنوان مقوی سلامتی استفاده می کردند. زنجبیل خیلی دیرتر به اروپا راه یافت ، در اصل بعنوان ادویه ای برای آشپزی بود.

۶ مزیت اصلی چای زنجبیل برای سلامتی چیست؟

چای زنجبیل احتمالاً به دلیل پتانسیل تسکین در مشکلات گوارشی

چای زنجبیل احتمالاً به دلیل پتانسیل تسکین در مشکلات گوارشی

۱٫ به کاهش ناراحتی گوارشی کمک می کند

چای زنجبیل احتمالاً به دلیل پتانسیل تسکین در مشکلات گوارشی و به ویژه برای کمک به کاهش حالت تهوع ، بسیار مشهور است . حتی یک مطالعه نشان می دهد در موارد تهوع صبحگاهی ممکن است به اندازه برخی از داروها موثر باشد ، اما با عوارض جانبی کمتری همراه باشد.

۲٫ ضد التهاب

زنجبیل حاوی عناصر غذایی گیاهی کلیدی است که به عنوان جینجرول شناخته می شوند و تحقیقات نشان داده است که این مواد می توانند اثر ضد میکروبی و ضد التهابی داشته باشند که اگر به عنوان چای بنوشید ، می تواند به حمایت از میکروبیوم سالم کمک کند.

۳٫  به کاهش فشار خون کمک می کند

یک مطالعه در سال ۲۰۱۷ نشان. داد که کسانی که روزانه زنجبیل مصرف می کنند ، خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش می دهند. در حالی که این مطالعه به طور خاص چای زنجبیل را بررسی نکرده است ، اما اگر فشار خون دارید میتواند مصرف چای زنجبیل مفید باشد.

۴٫ به کاهش وزن کمک می کند

چند مطالعه در مورد مزایای زنجبیل در مورد وزن و چاقی انجام شده است. بررسی این تحقیق  نشان داد که زنجبیل ممکن است تاثیر مثبتی بر چاقی از طریق تعدادی از مکانیزم های مختلف، از جمله کنترل اشتها و افزایش تولید حرارت (تولید حرارت) داشته باشد. باز هم ، این تحقیق مختص چای زنجبیل نیست ، اما ممکن است مفید باشد که چای زنجبیل را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل قرار دهید.

۵٫ سردرد و میگرن را راحت کنید

زن سیاه پوست میگرنی

در مورد زنجبیل و خواص تسکین دهنده درد ، از جمله مزیت بالقوه آن برای کسانی که با سردرد و میگرن دست و پنجه نرم می کنند ، تحقیقات نسبتاً خوبی انجام شده است . بنابراین نوشیدن چای زنجبیل ممکن است به جلوگیری و تسکین سردرد کمک کند .

۶٫ آنتی اکسیدان غنی

زنجبیل سرشار از آنتی اکسیدان است و نشان داده شده است که اثرات ضد تکثیر بر روی سلولهای تومور ، به ویژه سرطان لوزالمعده  و روده بزرگ دارد – مصرف منظم چای زنجبیل ممکن است یک اثر پیشگیری داشته باشد.

آیا چای زنجبیل برای همه مناسب است؟

زنجبیل طعم خاصی دارد و بنابراین ، به معنای واقعی کلمه ، ممکن است فنجان چای همه نباشد!

برخی از افراد ممکن است عوارض جانبی ناشی از نوشیدن چای زنجبیل مانند نفخ شکم یا دل درد را تجربه کنند و به دلیل اثرات بالقوه کاهش دهنده فشار خون ، باید به میزان متوسط ​​توسط افرادی که فشار خون پایین دارند یا داروهای فشار خون مصرف کنند.

چگونه می توانم چای زنجبیل را در رژیم غذایی خود بگنجانم؟

چای زنجبیل را می توانید در هر زمان از روز مصرف کنید. این اولین کاری است که صبح زود انجام می شود و به خوبی عمل می کند ،  همچنین ممکن است بعد از غذا به راحتی هضم غذا کمک کند.

می توانید لیمو یا عسل تازه به آن اضافه کنید ، یا کیسه های چای با طعم مختلفی مانند لیمو و زنجبیل یا چای سبز زنجبیل خریداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *