تغذیه و سلامت

فواید لوبیا سبز برای سلامت،بدنسازی،لاغری،بارداری

فواید لوبیا سبز

لوبیا سبز با اینکه از کالری کمی برخوردار است از نظر تغذیه ای بسیار مقوی می باشد و بهترین جایگزین برای گوشت قرمز از نظر جذب آهن است. لوبیا سبز از حملات قلبی و سرطان جلوگیری کرده و خواص بسیار دیگری در آن نهفته می باشد.

لوبیا سبز ، که به آن لوبیای اسنپ یا لوبیای رشته ای نیز گفته می شود ، اصلی در بسیاری از آشپزخانه ها در سراسر ایالات متحده است. آنها یک غذای جانبی محبوب در گلدان های خانواده ، وعده های غذایی تعطیلات و شام های شبانه هستند.

نوع و فراوانی میوه ها و سبزیجات در فصل بهار و تابستان در ایران بسیار زیاد است. هر کدام از این محصولات علاوه بر خوشمزگی، خواص بسیاری دارند. یکی از این سبزیجات پرخاصیت و خوشمزه که در غذاهای اصیل ایرانی نیز از آن استفاده می شود لوبیا سبز است.

آیا از فایده لوبیا سبز برای سلامتی چیزی می‌دانید؟

این ماده مغذی سرشار از آنتی اکسیدان و مواد معدنی است و برای سلامتی قلب فواید بسیاری دارد. با ما در این نوشتار همراه باشید تا ۱۰ فایده لوبیا سبز را به شما معرفی کنیم.

لوبیا سبز به آسانی در بیشتر فروشگاه‌ها در دسترس است. محتوای غذایی آن شامل فیبر، ویتامین، مواد معدنی، و مقدار ناچیزی کربوهیدرات است. هم‌چنین حاوی پروتئین، کلسیم، فیبر خوراکی، آهن و چند ماده‌ی مغذی ضروری دیگر است. میزان آنتی‌اکسیدان لوبیا سبز شگفت آور است و حتی فواید قلبی عروقی نیز دارد. لوبیا سبز منبعی غنی برای چربی امگا۳ نیز هست. محتوای کاروتینوئید و فلاونوئید لوبیا سبز فواید ضدالتهابی دارد.

لوبیای سبز منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی

لوبیای سبز حاوی ویتامین های اساسی زیادی از جمله فولات است. یک فنجان لوبیای سبز خام حاوی ۳۳ میکروگرم (میلی گرم) فولات ، تقریباً ۱۰ درصد از مقدار توصیه شده روزانه است. فولات ویتامین B است که به جلوگیری از نقص لوله عصبی و سایر نقایص هنگام تولد کمک می کند.

ویتامین C

لوبیای سبز خام همچنین منبع خوبی برای ویتامین C است. یک فنجان حاوی ۱۲٫۲ میلی گرم است ، یعنی حدود ۲۵ درصد از مقدار توصیه شده روزانه. ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. همچنین برای تولید کلاژن جدایی ناپذیر است و به محافظت از پوست در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کند.

ویتامین A

یک فنجان لوبیا سبز خام ، کمی کمتر از ۱۵ درصد از مقدار توصیه شده روزانه را فراهم می کند. ویتامین A یک ویتامین نیست. این گروهی از ترکیبات معروف به رتینوئیدها است. ویتامین A برای سلامت سیستم ایمنی ، تولید مثل و بینایی سالم بسیار مهم است.

ویتامین K

ویتامین K نقش برجسته‌ای در لخته شدن خون و ترمیم جراحت دارد. هم‌چنین در سنین پیری استحکام استخوان‌ها را حفظ می‌کند.

مواد معدنی

لوبیای سبز منبع خوبی از مواد معدنی به ویژه منگنز است. این ماده معدنی اساسی از سوخت و ساز بدن شما پشتیبانی می کند و توانایی آنتی اکسیدانی دارد. همچنین از سلامت استخوان پشتیبانی می کند و باعث بهبود زخم می شود.

سایر مواد معدنی موجود در یک فنجان لوبیا سبز خام شامل موارد زیر است:

کلسیم: ۳۷ میلی گرم
آهن: ۱٫۰۳ میلی گرم
منیزیم: ۲۵ میلی گرم
فسفر: ۳۸ میلی گرم
پتاسیم: ۲۱۱ میلی گرم
روی: ۰٫۲۴ میلی گرم

 

حفظ وزن متعادل

یک فنجان لوبیای سبز خام فقط ۳۱ کالری دارای منبع قابل اعتماد ، تقریباً بدون چربی و تنها ۳٫۶ گرم (گرم) شکر است. اگر خط کمر خود را تماشا می کنید ، این خبر خارق العاده است.

 

 

سلامت قلب

لوبیای سبز فاقد کلسترول است. اگرچه بدن شما برای رشد سلولهای سالم به مقداری کلسترول نیاز دارد ، اما بیش از حد برای شما بد است. کلسترول بالا ممکن است باعث ایجاد ذخایر چربی در شریانهای شما شود. این می تواند جریان خون به قلب و مغز شما را کاهش داده و باعث حمله قلبی یا سکته مغزی شود.

یک فنجان لوبیا سبز خام ۲٫۷ گرم فیبر دارد. منبع لوبیای سبز پخته شده (جوشانده) دارای منبع غذایی ۴٫۰ گرم فیبر است که برخی از آنها فیبر محلول هستند. فیبر محلول ممکن است به کاهش LDL یا به اصطلاح کلسترول بد و سطح کلسترول خون کمک کند. همچنین ممکن است با کاهش فشار خون و کاهش التهاب از سلامت قلب حمایت کند.

انجمن قلب آمریکا توصیه می کند روزانه بیش از ۱۵۰۰ میلی گرم (میلی گرم) سدیم برای سلامتی مطلوب قلب مصرف کنید. لوبیا سبز به طور طبیعی کم سدیم است. یک فنجان فقط ۶٫۶ میلی گرم (میلی گرم) دارد.

بیش از حد سدیم در رژیم غذایی ممکن است فشار خون شما را افزایش دهد. فشار خون بالا با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی همراه است. اما مراقب لوبیای سبز کنسرو باشید. یک فنجان خسته نشده حاوی ۴۶۱ میلی گرم منبع سدیم قابل اعتماد است. قبل از غذا لوبیای سبز کنسرو را بشویید و یا انواع افزودنی بدون نمک را انتخاب کنید.

 

لوبیای سبز حاوی پروتئین

بدن شما برای حفظ پروتئین به پروتئین احتیاج دارد:

  • استخوانهای سالم
  • مو
  • اندام ها
  • عضلات

پروتئین نیز برای سیستم ایمنی سالم ضروری است. پروتئین های گیاهی پروتئین کامل نیستند. یعنی آنها حداقل یکی از اسیدهای آمینه بدن مورد نیاز بدن شما را ندارند. اما پروتئین های گیاهی هنوز مفید هستند. آنها می توانند در طول روز با سایر پروتئین ها ترکیب شوند تا پروتئین های کامل حاصل شود. یک فنجان لوبیای سبز خام تقریباً ۲ گرم پروتئین دارد.

نحوه انتخاب و ذخیره لوبیای سبز

لوبیا سبز تازه سالم ترین گزینه است. به دنبال لوبیا باشید که سبز روشن و عاری از لکه های سیاه و لکه دار باشد. لوبیا ها نباید شل و ول شوند. برای بیشترین فواید غذایی ، لوبیای سبز تازه را در اسرع وقت بعد از برداشت یا خرید میل کنید.

پخت و پز لوبیا سبز ممکن است باعث کاهش برخی از مواد مغذی مانند ویتامین C شود ، مانند ذوب شدن لوبیای سبز منجمد. در نتیجه ، لوبیای سبز منجمد را ذوب نکنید و برای کمترین زمان لازم آنها را در مقدار کمی آب بپزید.لوبیای سبز تازه باید در یک کیسه پلاستیکی در یخچال قرار گیرد و طی یک هفته استفاده شود.


بیشتر بخوانید:

فواید بی نظیر لوبیا برای ورزشکاران و بدنسازان

فواید لوبیا چیتی برای سلامت،بدنسازی،لاغری،بارداری

۱۰خاصیت بی نظیر لوبیا قرمز

هضم کدام غذاها آسان است؟


 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *