تخم مرغ آبپز
زمان تخم مرغ عسلی
چقدر طول میکشد تخم مرغ عسلی شود؟
چقدر طول میکشه تخم مرغ آبپز بشه؟
تخم مرغ آب پز یک راه سریع و آسان برای حجم دادن به هر وعده غذایی است، به خصوص برای گیاهخواران، اما بسیاری هنوز با نحوه درست کردن تخم مرغ آب پز عالی مشکل دارند.
سوال بزرگ: چه مدت یک تخم مرغ را بجوشانیم؟ پاسخ سریع این است: چهار تا پنج دقیقه طول میکشد تا یک تخممرغ بزرگ به صورت زرده نرم یا عسلی درآید. با این حال، زمان پخت تخم مرغ به عوامل مختلفی بستگی دارد – ترجیحات شخصی، اینکه آیا تخم مرغ ها در یخچال هستند، اندازه آنها و حتی نوع تابه استفاده شده.
چه نرم و چه سفت آب پز را ترجیح می دهید، ما فهرستی از دستورالعمل های آسان برای تهیه تخم مرغ های آب پز عالی را در هر بار گردآوری کرده ایم. مهم نیست که تخم مرغ های خود را چقدر آب پز می خواهید، دستور ما برای هر نوع غذایی مناسب است.
روش ها
تخم مرغ بزرگ را در یک تابه کوچک قرار دهید. روی آن را با حداقل ۲٫۵ سانتی متر (۱ اینچ) آب سرد بپوشانید، کمی نمک اضافه کنید و تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید.
وقتی آب تقریباً به جوش آمد، تخم مرغ را به آرامی هم بزنید و تایمر آشپزخانه را برای یکی از زمان های زیر تنظیم کنید.
مدت زمان جوشاندن تخم مرغ:
۳ دقیقه برای زرده آب پز بسیار نرم و سفیده سفت شود
۴ دقیقه تا زرده کمی سفت شود و سفید شود
۵ دقیقه برای زرده و سفیده متوسط پخته شده سفت تر
۶ دقیقه برای جوشاندن سخت با زرده کمی نرم
۸ دقیقه برای جوشاندن کاملا سفت
حرارت را کمی کم کنید تا آب حباب داشته باشد اما سریع نجوشد و تخم مرغ را یک بار دیگر هم بزنید.
پس از اتمام زمان پخت، تخممرغ را با قاشق سوراخدار از ماهیتابه خارج کرده، در فنجان تخممرغ بریزید و بلافاصله با نان تست کره داغ سرو کنید.
چه مدت یک تخم مرغ را بجوشانیم؟
۴ تا ۵ دقیقه طول می کشد تا یک تخم مرغ بزرگ نرم بجوشد.
همه ما می دانیم که جوشاندن تخم مرغ علم موشکی نیست – آب را در یک قابلمه بجوشانید، تخم مرغ را (به آرامی!) داخل آن بریزید و بعد از چند دقیقه آن را خارج کنید، درست است؟ خوب، بله، اما زمانی که برای جوشاندن تخم مرغ صرف می کنید می تواند نتیجه را به شدت تغییر دهد، بنابراین فکر کردیم ایده خوبی است که بسته به ترجیحات خود مدت زمان جوشاندن تخم مرغ را مشخص کنیم.
برای نتایج عالی، ممکن است بخواهید اندازه تخم مرغ های آب پز را نیز در نظر بگیرید.
چه مدت باید تخم مرغ را برای زرده عسلی بجوشانیم؟
- ۳ دقیقه برای یک تخم مرغ متوسط
- ۴ دقیقه برای یک تخم مرغ سایز بزرگ
- ۵ دقیقه برای یک تخم مرغ با اندازه بزرگ
تخممرغهای پخته شده نرم زرده دارند، اما سفیده آن سفت است. تخممرغهای آبدار برای آغشته کردن به نان تست یا قرار دادن روی سایر غذاها ایدهآل هستند تا زرده بعد از برش در بین مواد دیگر پخش شود.
آیا باید تخم مرغ آب پز را در آب گرم شروع کرد یا سرد؟
بنابراین، آیا تخممرغها را زمانی که در حال جوشیدن است در آب قرار میدهید یا آن را در آب سرد قرار میدهید و سپس آن را به جوش میآورید؟ بحثهای زیادی در مورد این موضوع وجود دارد، زیرا برخی افراد تمایل دارند این کار را به روش خود انجام دهند، اما به نظر میرسد اجماع به جای شروع سرد، ابتدا به جوشاندن آب اشاره دارد.
این ممکن است به دلیل گرم شدن آهسته آب باشد که باعث میشود غشاء به پوسته بچسبد، که لایهبرداری را دشوارتر میکند. یک چیزی که می گوییم این است که وقتی تخم مرغ را داخل قابلمه می گذاریم مراقب باشید وگرنه تخم مرغ می ترکد!
بیشتر بدانید:
تخم مرغ و فواید بی شمار آن
آیا تخم مرغ در افزایش توده عضلانی موثر است؟