تغذیه و سلامت

آیا ویتامین ها به یائسگی کمک می کنند؟

آیا ویتامین ها به یائسگی کمک می کنند؟
در حوالی یائسگی ، کاهش سطح هورمون ها می تواند منجر به طیف وسیعی از اثرات شود. ویتامین ها ممکن است به محافظت از سلامت کلی فرد و کنترل هرگونه ناراحتی کمک کنند.
آیا ویتامین ها به یائسگی کمک می کنند؟

آیا ویتامین ها به یائسگی کمک می کنند؟

بیشتر زنانی که در سنین ۳۰ یا ۴۰ سالگی قرار دارند شروع به کاهش سطح استروژن و پروژسترون می کنند. در نهایت ، قاعدگی متوقف می شود و تخمدان ها دیگر تخمک تولید نمی کنند. این زمان از زندگی در دوره یائسگی است. وقتی یک سال بدون پریود می گذرد ، یائسگی شروع می شود.

گاهی اوقات ، یائسگی می تواند زودتر اتفاق بیفتد. این ممکن است به دلیل جراحی ، انجام معالجه پزشکی یا داشتن بیماری باشد که منجر به یائسگی زودرس شود.

یائسگی یک بیماری یا بیماری نیست بلکه زمان انتقال است. با پایین آمدن سطح هورمون ها ، فرد ممکن است طیف وسیعی از تغییرات مانند گرگرفتگی ، بی خوابی ، تعریق شبانه ، خشکی واژن و نوسانات روحی را تجربه کند. این علائم کاملاً علائمی نیستند ، اما ممکن است بسیاری از افراد دلیل ناراحتی و ناراحتی آنها باشند.

هورمون درمانی می تواند به فرد کمک کند تا این تغییرات را مدیریت کند ، اما برای همه مناسب نیست. انتخاب سبک زندگی ، مانند رژیم غذایی سالم و ورزش منظم نیز می تواند کمک کند. ویتامین ها نیز ممکن است در این امر نقش داشته باشند.

در این مقاله ، دریابید که کدام ویتامین ها به افراد کمک می کند تا از طریق یائسگی حرکت کنند و به آنها کمک می کند تا به فصل بعدی زندگی خود منتقل شوند.

 

ویتامین E

بسیاری از غذاهای مختلف مانند آجیل ، تخمه آفتابگردان ، اسفناج ، کلم بروکلی ، کیوی ، انبه و گوجه فرنگی حاوی ویتامین E هستند.

ویتامین E یک آنتی اکسیدان است. این بدان معناست که می تواند به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کند ، که در صورت وجود رادیکالهای آزاد بیش از حد در بدن ، می تواند رخ دهد. برخی فرآیندهای بیولوژیکی و تنش های محیطی می توانند باعث ایجاد رادیکال های آزاد شوند.

آنتی اکسیدان ها می توانند از بدن در برابر تغییرات و بیماری های مختلف که با افزایش سن فرد مانند بیماری های قلبی و سرطان بیشتر محافظت می کنند ، محافظت کنند. دانشمندان همچنین می گویند ممکن است ارتباطی بین سطح پایین آنتی اکسیدان ها و اضطراب و افسردگی وجود داشته باشد ، که بسیاری از افراد هنگام انتقال از دوران یائسگی آن را تجربه می کنند.

افزایش سلامت کلی ممکن است مدیریت تغییراتی را که در حوالی یائسگی رخ می دهد آسان کند.

دریابید کدام غذاها منابع خوبی از ویتامین E هستند.

ویتامین دی

بدن بیشتر ویتامین D مورد نیاز خود را از طریق قرار گرفتن در معرض نور خورشید تولید می کند ، اما فرد همچنین می تواند با مصرف زرده تخم مرغ ، ماهی روغنی و محصولات غنی شده مانند لبنیات و آب پرتقال آن را بدست آورد.

ویتامین D برای سلامت استخوان ضروری است. ویتامین D می تواند به جلوگیری از پوکی استخوان کمک کند ، که هنگامی رخ می دهد که تراکم استخوان کاهش یابد و استخوان ها شکننده شده و در معرض شکستگی بیشتری قرار بگیرند.

تغییرات هورمونی که در دوران یائسگی رخ می دهد همچنین در پوکی استخوان در افراد مستعد نیز مثر است. برخی از زنان در ۵-۷ سال پس از یائسگی تا یک پنجم از تراکم استخوان خود کاهش می یابند. دریافت کافی ویتامین D و کلسیم در دوران یائسگی می تواند از بروز این بیماری جلوگیری کند.

دفتر بهداشت زنان در ایالات متحده مصرف ۶۰۰ واحد بین المللی (IU) ویتامین D در روز تا سن ۷۰ سالگی و ۸۰۰ واحد بین المللی در روز از ۷۱ سال به بعد را توصیه می کند.

اگرچه بدن در اثر قرار گرفتن در معرض نور خورشید بیشتر ویتامین D مورد نیاز خود را تولید می کند ، اما برخی از افراد از کرم های ضد آفتاب استفاده می کنند و یا از قرار گرفتن در معرض آفتاب برای کاهش آسیب پوست خودداری می کنند.

یک پزشک می تواند سطح ویتامین D خون را آزمایش کند تا تشخیص دهد آیا فرد نیاز به مکمل دارد. یک پزشک می تواند در مورد مقدار ویتامین D فرد و بهترین راه برای دریافت آن توصیه کند.

افراد نباید بیش از حد ویتامین D مصرف کنند ، زیرا ممکن است خطر مشکلات قلبی و کلیوی را افزایش دهد.

ویتامین های گروه B

برخی از افراد ممکن است برخی از ویتامین های گروه B را در زمان یائسگی مفید بدانند. در سال ۲۰۱۸ ، گروهی از محققان گزارش دادند که “[نقش] ترکیبات گروه ویتامین های گروه B را نمی توان در یائسگی بیش از حد ارزیابی کرد.” آنها اضافه می کنند که کمبود این ویتامین ها در این دوره انتقال می تواند منجر به پیامدهای نامطلوب سلامتی شود.

داشتن ویتامین های گروه B ممکن است به جلوگیری از سکته مغزی ، بیماری های قلبی عروقی و زوال عقل کمک کند ، همه این موارد برای افراد مسن خطرناک است و می تواند در دوران یائسگی شروع شود.

ویتامین های B-6 و B-12 ممکن است به پشتیبانی از عملکرد شناختی کمک کنند ، این به معنای توانایی تفکر ، تعقل و یادآوری است. مشکلات حافظه ، تمرکز و “مه مغز” می تواند در دوران یائسگی رخ دهد. دریافت کافی این ویتامین ها ممکن است به مرور زمان خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهد ، چه در دوره یائسگی باشند یا نه.

به نظر می رسد نرخ افسردگی در زمان انتقال یائسگی بیشتر باشد. طبق یک مطالعه ، مصرف زیاد ویتامین B-6 ممکن است خطر افسردگی را در همه افراد مسن ، از جمله افرادی که یائسگی را تجربه می کنند ، کاهش دهد.

تحقیقات همچنین حاکی از آن است که افرادی که دارای سطح پایین ویتامین B-2 ، B-6 و B-12 هستند نیز ممکن است از تراکم مواد معدنی استخوان که از عوامل پوکی استخوان است ، کاسته شوند.

مطالعه ای در سال ۲۰۱۳ نشان داد که ویتامین B-9 که فولات نیز شناخته می شود ، در کاهش تعداد و شدت گرگرفتگی در فرد م effectiveثر است.

منابع غذایی ویتامین های گروه B عبارتند از:

ویتامین B-2 (ریبوفلاوین): جگر گوشت گاو ، غلات صبحانه غنی شده ، جو دوسر ، شیر لبنی ، ماست و بادام. درباره ویتامین B-2 بیشتر بدانید.

ویتامین B-6: نخود ، جگر گاو ، ماهی تن ، غلات صبحانه غنی شده ، سیب زمینی و موز. درباره ویتامین B-6 بیشتر بدانید.

B-9 (فولات): جگر گاو ، اسفناج ، نخود چشم سیاه ، غلات صبحانه غنی شده ، مارچوبه و کاهو. درباره اسید فولیک بیشتر بدانید.

B-12: صدف ، جگر گاو ، مخمرهای تغذیه ای غنی شده ، محصولات لبنی ، مرغ ، ماهی ، مرغ و تخم مرغ. درباره ویتامین B-12 بیشتر بدانید.

ویتامین سی

طبق یک مقاله ، برخی از زنانی که در دوران یائسگی مقادیر زیادی ویتامین C مصرف می کنند ممکن است تراکم استخوان بیشتری داشته و در آزمایش های شناختی نمره بالاتری نسبت به افرادی که مصرف کمتری دارند ، داشته باشند.

ویتامین C یک آنتی اکسیدان است و همچنین ممکن است به جلوگیری از برخی بیماری ها که می توانند از استرس اکسیداتیو ناشی شوند مانند برخی از انواع بیماری های قلبی عروقی کمک کند.

ویتامین C همچنین در سیستم ایمنی بدن و تولید کلاژن ، که یک قسمت اساسی از ساختار پوست و سلول ها است ، نقشی اساسی دارد.

ویتامین A

ویتامین A یک آنتی اکسیدان است. این ماده برای حفظ عملکرد ایمنی بدن و محافظت از سلامت چشم ضروری است. این مزایای خاصی در دوران یائسگی ندارد اما ممکن است به تقویت سلامت کلی کمک کرده و از برخی بیماری ها پیشگیری کند.

منابع غذایی شامل سیب زمینی شیرین ، جگر گاو ، اسفناج ، هویج ، نخود چشم سیاه و زردآلو خشک است.

کمبود ویتامین A در ایالات متحده نادر است و مصرف بیش از حد ویتامین A می تواند اثرات سوئی داشته باشد. افراد باید قبل از مصرف ویتامین A اضافی با پزشک خود صحبت کنند.

مکمل

بهترین راه برای به دست آوردن ویتامین های کافی ، داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل است. با این حال ، گاهی اوقات پزشک ممکن است مکمل ها را توصیه کند.

افراد باید قبل از مصرف مکمل ها از ارائه دهنده خدمات بهداشتی خود بپرسند تا مطمئن شوند که استفاده از آنها بی خطر است و مناسب است. آنها همچنین باید دقیقاً دستورالعمل ها را دنبال کنند و از بیش از دوز توصیه شده خودداری کنند.

سایر مواد غذایی و مکمل ها پروژسترون را تأمین می کنند. آنها ممکن است به تعادل سطح هورمونی در دوران یائسگی کمک کنند. در این مقاله بیشتر بدانید.

افراد می توانند مکمل های مربوط به یائسگی را در داروخانه یا به صورت آنلاین خریداری کنند. قبل از خرید هرگونه مکمل ، همیشه ابتدا با پزشک مشورت کنید ، زیرا همه مکمل ها برای استفاده همه مناسب نیستند.

همچنین تهیه ویتامین ها و مکمل ها از یک منبع مطمئن بسیار ضروری است ، زیرا سازمان غذا و دارو (FDA) کیفیت مکمل ها را کنترل نمی کند.


مطالب مفید برای شما:

نحوه کاهش وزن در دوران یائسگی
علائم و نشانه های یائسگی چیست؟
ارتباط بین سندرم تخمدان پلی کیستیک و یائسگی

منبع:medicalnewstoday


 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *