تغذیه و سلامت

فواید و خاصیت های بی نظیر پای مرغ

پای مرغ

تحقیقات نشان داده، پای مرغ دارای مقادیر بسیاری از پروتئین‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آن‌ها نمی‌باشد. از این ماده غذایی در کشور‌های آسیای شرقی بسیار استفاده شده و یکی از بهترین غذا‌ها محسوب می‌گردد.

خوب است بدانید استفاده از پای مرغ بهترین جایگزین برای افرادی است که از قرص‌های غضروف ساز خارجی استفاده می‌کنند. رفع مشکلات استخوانی شایع نظیر پوکی و نرمی استخوان، پیشگیری و کمک به درمان آرتروز، ساییدگی مفاصل و ترمیم شکستگی‌های استخوانی و درمان اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین د، از مهمترین خاصیت های پای مرغ و فواید درمانی آن است.

 

چرا پای مرغ بخوریم؟

بهبودی کمردرد ودیسک کمر _جایگزین قرص‌های غضروف ساز _ ترمیم شکستگی استخوان _درمان راشیتیسم _درمان پوکی استخوان _ سرشار ازکلاژن کلسیم ویتامینD

۱۰ خاصیت درمانی پای مرغ👇

• بهترین درمان برای پوکی استخوان
• بهترین درمان برای راشیتیسم
• بهترین جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها
• بهترین پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش
• بهترین جایگزین برای قرص های غضروف ساز اروپایی و آمریکایی
• بهترین کمکی برای رشد کودک و نوجوان
• بهترین درمان برای سرماخوردگی و ضعف شدید
• بهترین منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین
• بهترین ترمیم کننده شکستگی استخوان
• بهترین بهبود دهنده کمردرد یا دیسک کمر

تحقیقات نشان داده است که پای مرغ در درمان افسردگی و استرس مناسب می باشد.

 

ژلاتین برای سلامتی مفصل

یکی از مزایای باورنکردنی سوپ استخوان واقعی تهیه‌شده با پای مرغ که در سرکه خیسانده شده باشد وجود مقدار زیادی ژلاتین در سوپ فوق است.ژلاتین شکل پخته‌شده کلاژن است که نیمی از پروتئین بدن ما را تشکیل می‌دهد،از این رو وقتی آن را مصرف می‌کنید در واقع در حال بدنسازی هستید.ژلاتین تأمین‌کننده گلیسین، آمینواسیدی است که غضروف‌های سالم را افزایش می‌دهد و در آخر به اجتناب از درد مفصل کمک می‌ نماید.

طریقه مصرف پای مرغ

تعدای پای مرغ را پس از شستن همراه با چند لیوان آب و یک یا دو عدد پیاز به مدت ۴ تا ۶ ساعت بر روی حرات ملایم طبخ نمایید. پس از گذشت این زمان محتویات را داخل مخلوط کن ریخته و سپس آن را صاف کنید و در فریزر نگهداری کنید. به منظور مصرف کافی است از عصاره پای مرغ تهیه شده مقدار یک قاشق را به انواع سوپ و خورشت تهیه شده، اضافه کنید و یا حتی می توانید تعدادی از آنها را در سوپ بیاندازید که علاوه بر اینکه مقوی است طعم غذا را هم خوش مزه می نماید.

 

✅افرادی که مبتلا به بیماری قلبی و چربی خون و کلسترول بالا هستند باید از مصرف آن خودداری کنند و یا اینکه بعد از تهیه آن چربی آن را بگیرند.


بیشتر بخوانید:

آسیب غضروف مفصلی در ورزشکاران جوان

علائم آرتروز مچ دست و روش های درمان آن

درمان رگ به رگ شدن کمر (کشیدگی عضلات)

حفظ و راه های جلوگیری از پوکی استخوان


author-avatar

درباره علی عباس پور

دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد و قهرمان دو میدانی کشور و فعالیت در زمینه های بدنسازی ،آمادگی جسمانی ،تغذیه و انواع ماساژ....

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *