تغذیه و سلامت

۴ غذای سالم برای افراد دیابتی

غذاهای سالم برای افراد دیابتی

غذاهای سالم برای افراد دیابتی

تشخیص دیابت می تواند حتی خوش بین ترین فرد غذا خوردن را کاملاً تحت فشار قرار دهد. به نظر می رسد در هنگام ابتلا به دیابت ، غذاهای زیادی وجود دارد که شما نمی توانید یا نباید “بخورید. اما واقعیت این است که شما مجبور نیستید که خود را به زندگی محروم تسلیم کنید. تنوع زیادی از مواد غذایی و آشامیدنی وجود دارد که در یک رژیم دیابتی به خوبی کار می کنند. برای کمک به شروع کار ، در اینجا چهار ماده غذایی سالم برای افراد دیابتی آورده شده است.

میوه تازه

در حالی که میوه حاوی شکر است ، قند میوه به طور طبیعی وجود دارد ، که به طور قابل توجهی متفاوت از انواع غذاهای حاوی قندهای تصفیه شده یا اضافه شده است. در صورت ابتلا به دیابت ، میوه می تواند دوست شما باشد ، به شرطی که قسمت هایی از آن را کنترل کنید. میوه های تازه را روی انواع کنسرو شده و خشک (که حاوی غلظت بیشتری قند هستند) بچسبانید و از وعده های زیادی از آب پاک کنید.

یک وعده میوه با اندازه متوسط ​​حدود ۱۵ گرم کربوهیدرات و همچنین فیبر غذایی ارزشمندی دارد که به کنترل قند خون کمک می کند. میوه همچنین حاوی ویتامین ها و مواد معدنی اضافی است که شما فقط در سایر غذاهای “شیرین” دریافت نمی کنید.

غلات کامل

متخصصان تغذیه و مربیان دیابت به طور یکسان توصیه می کنند که افراد دیابتی بیشتر کالری خود را به عنوان کربوهیدرات مصرف کنند. مسئله این است که مردم ممکن است اغلب نسخه های کم مغذی کربوهیدرات را انتخاب کنند و بیش از حد آنها را بخورند.

اگر به دنبال پایه خوبی هستید که بتواند میزان کربوهیدرات خود را ایجاد کند ، غلات سبوس دار را که گزینه های مناسبی برای غلات تصفیه شده (یا سفید) هستند ، بررسی کنید زیرا حاوی فیبر هستند که به ثبات سطح قند خون کمک می کند. غلات کامل همچنین با کربوهیدرات هایی که بدن شما برای سوخت رسانی به سلول های خود نیاز دارد ، بسته بندی شده و حاوی ویتامین ها و مواد معدنی اضافی هستند.

سبزیجات بدون نشاسته

بشقاب خود را با آرایه ای رنگارنگ از سبزیجات غیر نشاسته ای تزیین کنید. سیب زمینی ، ذرت و نخود فرنگی در گروه “غلات و سبزیجات نشاسته ای” قرار می گیرند ، زیرا حاوی کربوهیدرات بیشتری هستند و اگر هدف شما کاهش مصرف کربوهیدرات است ، باید کمتر از سبزیجات غیر نشاسته ای آن را بخورید.

انجمن دیابت آمریکا مصرف سه تا پنج وعده سبزیجات در روز را توصیه می کند. یک وعده تقریباً یک دوم فنجان سبزیجات پخته یا ۱ فنجان سبزیجات خام است. سبزیجات غیر نشاسته ای ، مانند سبزیجات برگ دار و گیاهان چلیپایی ، کربوهیدرات و کالری کمی دارند ، به علاوه حاوی فیبر و سایر مواد مغذی نیز هستند.

چربی های سالم

افراد دیابتی لازم نیست از چربی ترس داشته باشند. اگرچه همیشه پاک کردن چربی های ناسالم (مانند چربی های ترانس و چربی های اشباع شده) ایده خوبی است ، چربی های غیر اشباع تک و چند گزینه خوبی هستند زیرا می توانند به کاهش سطح کلسترول بد (لیپوپروتئین با چگالی کم یا LDL) کمک کنند.

چربی های خوب ، که گاهی اوقات چربی های “سالم برای قلب” نامیده می شوند ، از مواد غذایی مانند آووکادو ، آجیل و دانه ها ، زیتون و روغن های زیتون و کانولا ناشی می شوند. ماهی های پرچرب مانند ماهی آلباكور ، ساردین و ماهی آزاد همچنین اسیدهای چرب امگا ۳ ارزشمندی را ارائه می دهند كه می توانند سلامت قلب را تقویت كنند.

بنابراین ، آن را دارید – غذایی سالم برای افراد دیابتی. روی غذاهای مقوی که می توانید هنگام کنترل دیابت خود بخورید تمرکز کنید و متوجه خواهید شد که مجبور نیستید خود را محروم کنید. در عوض ، به سادگی و با انتخاب گزینه های مناسب غذایی ، احتمالاً متوجه افزایش انرژی و سلامتی خواهید شد.


بیشتر بدانید:

چگونه می توان با دیابت وزن اضافه کرد؟
انواع دیابت ، علائم ، پیشگیری و درمان آن
علائم دیابت نوع ۲ در کودکان
دیابت و ورزش
دیابت و راه های درمان

منبع:acefitness

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *