تغذیه و سلامت

آیا بادام برای افراد دیابتی مفید است؟

بادام و دیابت

بادام و شیر بادام ممکن است چندین مزیت سلامتی برای افراد دیابتی فراهم کند. از آنجا که این مغزها سرشار از پروتئین ، چربی های مفید و فیبر هستند اما کربوهیدرات کمی دارند ، ممکن است سیری را افزایش دهند و به تنظیم قند خون و مدیریت وزن کمک کنند.

بادام و دیابت

دیابت یک بیماری طولانی مدت است که بر چگونگی تنظیم سطح قند خون در بدن تأثیر می گذارد. بادام و دیابت چقدر می توانند تعامل کنند.

اگرچه تنقلات در خوردن بادام و نوشیدن شیر بادام نمی تواند دیابت را معکوس کند یا جایگزین درمان پزشکی شود ، اما خوردن این مغزها به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل ممکن است به فرد کمک کند علائم خود را کنترل کرده و خطر عوارض را کاهش دهد.

در این مقاله ، مزایای احتمالی خوردن بادام برای افراد دیابتی را بررسی می کنیم. ما همچنین محتوای تغذیه ای بادام ، مقدار زیادی بادام برای خوردن در روز ، روش های مصرف بیشتر بادام و سایر آجیل هایی که ممکن است برای افراد دیابتی مفید باشد را پوشش می دهیم.

کنترل قند خون

چندین مطالعه خوردن آجیل درختی ، که شامل بادام است ، با بهبود کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ ارتباط دارد.

در مطالعه ای که در سال ۲۰۱۱ روی ۲۰ فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ انجام شد ، شرکت کنندگانی که روزانه ۶۰ گرم (گرم) بادام مصرف می کردند نسبت به افرادی که رژیم غذایی کنترل داشتند میزان انسولین ناشتا و قند خون ناشتا را تجربه کردند.

بادام ممکن است برای پیش دیابت نیز مفید باشد ، بیماری که در آن سطح قند خون فرد به طور غیر طبیعی زیاد است اما برای تشخیص دیابت به اندازه کافی بالا نیست. طبق انجمن دیابت آمریکا ، افراد مبتلا به دیابت در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری های قلبی عروقی هستند.

نتایج یک مطالعه در سال ۲۰۱۰ نشان می دهد که یک رژیم غذایی غنی از بادام ، که در آن بادام ۲۰ درصد کل کالری را تشکیل می دهد ، ممکن است حساسیت به انسولین و سطح کلسترول را در افراد مبتلا به دیابت بهبود بخشد.

علاوه بر خوردن مغزهای کامل ، افراد دیابتی ممکن است از نوشیدن شیر بادام بهره مند شوند. شیر بادام شیرین نشده از نظر شیر و کربوهیدرات کمتر و شیرین است:

یک فنجان شیر بادام شیرین نشده ۳٫۴۳ گرم کربوهیدرات و ۲٫۱۲ گرم قند دارد
یک فنجان شیر گاو کم چرب حاوی ۱۲٫۱۸ گرم کربوهیدرات و ۱۲٫۶۹ گرم قند است
با این حال ، بررسی برچسب تغذیه شیر بادام ضروری است زیرا بسیاری از مارک ها حاوی قندهای اضافه شده هستند.

سلامت قلب

طبق انجمن قلب آمریکا (AHA) ، دیابت یکی از هفت عامل اصلی کنترل کننده بیماری های قلبی است. AHA همچنین گزارش می دهد که افراد دیابتی دو تا چهار برابر بیشتر از افراد بدون دیابت در اثر بیماری قلبی می میرند.

برخی تحقیقات نشان می دهد که بادام و سایر مغزهای درختی ممکن است در پیشگیری از بیماری های قلبی نقش داشته باشند.

در مقاله ای در سال ۲۰۱۷ که داده های سه مطالعه بزرگ را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد ، محققان به این نتیجه رسیدند که ارتباطی بین مصرف بیشتر آجیل های درختی و کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و بیماری کرونر قلب وجود دارد.

تحقیقات دیگر از سال ۲۰۱۸ نشان می دهد که خوردن آجیل ، از جمله بادام ، به طور بالقوه خطر سایر مشکلات قلبی ، از جمله ضربان قلب نامنظم و نارسایی قلب را کاهش می دهد.

بادام ممکن است برای قلب مفید باشد زیرا دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.

آنها همچنین غنی از چربی های اشباع نشده و غیر اشباع هستند ، که ممکن است به کاهش کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) کمک کند ، که مردم اغلب آن را کلسترول “بد” می نامند.

علاوه بر این ، این چربی های مفید ممکن است به افزایش کلسترول لیپوپروتئین (HDL) با چگالی بالا یا کلسترول خوب کمک کنند.

شیر بادام حاوی چربی های مفید نیز هست ، اگرچه در مقادیر کمتری از مغزهای کامل است.

هم بادام کامل و هم شیر بادام سرشار از ویتامین E هستند. این ویتامین از کلسترول در برابر اکسیداسیون محافظت می کند. تحقیقات نشان می دهد که کلسترول LDL اکسید شده یک عامل خطر برای بیماری های قلبی عروقی است.

یک فنجان شیر بادام حاوی ۵۸/۱۶ میلی گرم (میلی گرم) ویتامین E است که کمی بیشتر از متوسط ​​توصیه شده روزانه ۱۵ میلی گرم برای بزرگسالان است.

مدیریت وزن

حفظ وزن بدن مناسب برای افراد دیابتی مهم است. چاقی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و عوارض ناشی از آن از جمله بیماری های قلبی را افزایش می دهد. کاهش وزن ممکن است به افراد مبتلا به دیابت کمک کند تا شروع دیابت نوع ۲ را به تأخیر بیندازند یا از آن جلوگیری کنند.

بادام سرشار از پروتئین ، فیبر و چربی های مفید است. در نتیجه ، ممکن است با افزایش احساس سیری به افراد در کنترل وزن خود کمک کنند. تحقیقات گسترده ای نشان می دهد که آجیل های درختی می توانند به افراد در رسیدن و حفظ وزن سالم کمک کنند.

بررسی سیستماتیک اثرات آجیل بر سلامت انسان در سال ۲۰۱۷ که گزارش می کند خوردن بادام با وجود کالری بالایی که دارد ، باعث افزایش وزن نمی شود.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ نشان می دهد افرادی که مرتبا آجیل می خورند خطر اضافه وزن یا چاقی کمتری دارند و به مرور زمان نسبت به افرادی که آجیل نمی خورند وزن کمتری پیدا می کنند. این مطالعه ۵ ساله داده های رژیم غذایی و سبک زندگی را از بیش از ۳۷۳۰۰۰ نفر از ۲۵ تا ۷۰ سال از ۱۰ کشور اروپایی بررسی کرده است.

بعید است شیر ​​بادام در سیری اشباع شود زیرا پروتئین کمی دارد. با این حال ، شیر بادام شیرین یک گزینه نوشیدنی کم کالری است ، حاوی تنها ۳۹ کالری در هر فنجان در مقایسه با ۱۰۲ کالری در هر فنجان شیر گاو کم چرب.

منبع منیزیم

بادام منبع خوبی از منیزیم است. اونس (اونس) ، که معادل ۲۳ بادام کامل است ، حاوی ۷۷ میلی گرم منیزیم است که تقریباً:

۱۸ تا ۱۹ درصد از رژیم غذایی توصیه شده مرد بزرگسال (RDA)
۲۴ تا ۲۵ درصد RDA یک زن بالغ
شیر بادام منبع خوبی نیست زیرا فقط حاوی ۱۶ میلی گرم منیزیم در هر فنجان است.

افراد دیابتی ممکن است سطح غیرطبیعی منیزیم در خون داشته باشند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۲ نشان می دهد که داشتن قند خون بالا برای مدت طولانی ممکن است سطح منیزیم را در بدن کاهش دهد زیرا مقدار بیشتری از این ماده معدنی در ادرار باقی می ماند.

علاوه بر این ، تحقیقات سال ۲۰۱۷ نشان می دهد که سطح پایین منیزیم ممکن است خطر ابتلا به دیابت و دیابت نوع ۲ را در فرد افزایش دهد.

خواص مغذی بادام

بادام سرشار از فیبر و منبع خوبی از پروتئین گیاهی و چربی های مفید است.

یک فنجان بادام کامل و خام حاوی عناصر مغذی زیادی است:

کالری – ۸۲۸
کربوهیدرات – ۳۰٫۸۲ گرم
فیبر – ۱۷٫۹۰ گرم
قندها – ۲۲/۶ گرم
پروتئین – ۲۴/۳۰ گرم
چربی – ۷۱٫۴۰ گرم
ریز مغذی ها

مقادیر زیر ریز مغذی ها در یک فنجان بادام کامل و خام وجود دارد:

کلسیم – ۳۸۵ میلی گرم
فولات – ۶۳ میکروگرم (میکروگرم)
آهن – ۵٫۳۱۰ میلی گرم
منیزیم – ۳۸۶ میلی گرم
نیاسین – ۵٫۱۷۴ میلی گرم
فسفر – ۶۸۸ میلی گرم
پتاسیم – ۱۰۴۸ میلی گرم
ریبوفلاوین – ۱٫۶۲۷ میلی گرم
سدیم – ۱ میلی گرم
تیامین – ۲۹۰/۰ میلی گرم
ویتامین A – 3 واحد بین المللی (IU)
ویتامین B-6 – 0.196 میلی گرم
ویتامین E – 36.650 میلی گرم
روی – ۴٫۴۶۰ میلی گرم

چند بادام در روز بخوریم؟

در حالی که بادام یک غذای مفید است ، بهتر است از خوردن بیش از ۱ اونس یا حدود یک چهارم فنجان در روز خودداری کنید. این مغزها کالری و چربی زیادی دارند و اگر فردی آنها را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف نکند ، ممکن است به افزایش وزن کمک کند.

برای جلوگیری از خوردن زیاد بادام ، یک وعده ۱ اونس را اندازه بگیرید و از کمک های دوم خودداری کنید.

انتخاب بادام بدون نمک و پرهیز از آنهایی که دارای روکش قند ، عسل یا شکلات هستند بسیار مهم است. نمک می تواند فشار خون و مشکلات قلبی را افزایش دهد ، در حالی که قند یک کربوهیدرات است و برای افراد دیابتی گزینه مناسبی نیست.

 گزینه دیگر خوردن کره بادام بدون قند یا نمک اضافه شده است. این محصول با برش های سیب ، روی نان تست گندم کامل ، یا به عنوان یک ماده اسموتی به خوبی کار می کند.

سایر آجیل هایی که برای افراد دیابتی مفید هستند

بیشتر آجیل های بدون نمک دیگر گزینه عالی میان وعده برای افراد دیابتی است. برخی از بهترین گزینه ها عبارتند از:

بادام زمینی

بر اساس یک مطالعه کوچک در سال ۲۰۱۳ ، اگرچه آنها از نظر فنی حبوبات هستند ، اما بادام زمینی کامل و کره بادام زمینی ممکن است کنترل قند خون را در افراد در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ بهبود بخشد.

پسته

مطالعه ای در سال ۲۰۱۴ گزارش داد که خوردن میان وعده مغز پسته ممکن است باعث بهبود کنترل قند خون در افراد دیابتی شود.

گردو

تحقیقات انجام شده در سال ۲۰۱۳ نشان می دهد که خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در زنانی که به طور منظم گردو می خورند ، بسیار کمتر است.

خلاصه

بادام و شیر بادام گزینه های خوبی برای افراد دیابتی هستند. به ویژه به نظر می رسد مغزهای بادام کامل فواید زیادی از جمله کنترل برتر قند خون ، مدیریت بهتر وزن و بهبود سلامت قلب را فراهم می کنند. آنها همچنین منبع عالی منیزیم هستند.

بادام مغزهای مغذی و همه کاره ای است که فرد می تواند به راحتی مقدار بیشتری از آن را در رژیم غذایی خود بگنجاند. با این حال ، مغزها کالری و چربی زیادی دارند ، بنابراین بهتر است از مصرف بیش از ۱ وعده روزانه خودداری کنید. همچنین مهم است که افراد دیابتی از مصرف آجیل و مغزهای حاوی شکر یا نمک اضافه شده خودداری کنند.


مطالب مفید برای شما:

۷ فایده شیر بادام را بشناسید!
شیر بادام بهتر است یا شیر سویا؟
بادام زمینی و خواص آن
هر آنچه درباره دیابت که نمیدانید (مرگ خاموش)!!!
تغذیه در ورزشکاران مبتلا به دیابت
دیابت و راه های درمان

منبع:medicalnewstoday


 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *